Truskawka ja se divim vama koje ste u radovima i selidbama tijekom trudnoce, svaka cast, ja bi bila luda vec pogotovo na tvom mjestu..
Pepe podloga je preslatka 😍😍
Mi smo se jucer rano digli i rano isli spavat, ja sam ok, al je muz prebijen od ove juzine..
opet me probudio poštar stigla nam tvrda podloga za prematanje koju u 2 navrata nismo našli u bubamari(oni u dućanu svaki put imaju samo jednu) u pon. su imali 15% popusta i besplatni dostavu pa smo to iskoristili
I ja želim baš tu prematalicu, danas planiramo ići u bubamaru nakon pregleda, nadam se da će ih biti..
Dobar dan.
Ima li kraja ovoj juzini, ja jednostavno ne mogu vise. Glava mi puca i povraca mi se do zla boga od ovog ljepljivog zraka. Toliko sam grizli da nisam vikala da sam usla u 26i tt. 😪
opet me probudio poštar stigla nam tvrda podloga za prematanje koju u 2 navrata nismo našli u bubamari(oni u dućanu svaki put imaju samo jednu) u pon. su imali 15% popusta i besplatni dostavu pa smo to iskoristili
I ja želim baš tu prematalicu, danas planiramo ići u bubamaru nakon pregleda, nadam se da
ja sam ju jednom vidla uživo, i od onda nigdje ju nać osim kod njih u webshopu..nadam se da će ie bit u dućanu
Cure ja san oprala robu za bo..pocela san peglat jedan dio san jutros ostalo cu sutra ne mogu bass me pocnu leda i drob bolit..pa san ostavila ostatak za sutra..onda cu ju spakovat..robicu cu pocet isto da ove kise malo stanu jer ima te robice dosta takoo da ce se to kod mene debelo razvuc sa peglanjem...kako vi stojite s torbom jeste ju spremile vec??mi danas puni 31tj.uffff nek ide ovo vrime jedva cekam 1.11.da mogu reci da mi je termin sl mj.JA planiram...pazii ja da rodim oko 15.12.ne mogu ja visee zene moje meni je svaki dan sve tezi kao i vama znam...ali bass mi je na dane pun kufer..i jedva cekam da rodim...pucaju me hormoni cak san zadnje dane nervozna inace nisan ..ali vidim ja da meni vec puna kapa svega..😣😣😣🤔🤔😅😅😅🤗🤗
url=https://lilypie.com]
Mamma2 bas si me nasmijala jer isto razmisljam kako zelim bebana samo za sebe i nikom ga ne dam hahhaha neki osjecaj sebicnosti me obuzme pri pomisli na njega crazyyy sam😅 imam i ja promjene raspolozenja stalne vise sam se navikla tako da cure jos maloo i to ce proci samo da nam bebe dodju zive i zdrave😘
Salatice, ne znam sta mi je s nogama... Samo odjednom navecer imam potrebu pomicati ih... Kao da mi neki mravi setaju po nogama i to me strasno zivcira. Bas me uhvati neka nervoza... I onda se dodatno izivciram jer se zbog toga ne mogu umiriti pa budem budna do 1, 2 u noci.
To mi se ne dogada stalno ali u zadnjih dva tjedna mozda 5, 6 puta
Zao mi je da vam smeta ovakvo vrijeme, meni bas odgovara. Volim ovakve dane, volim jesen, zimu, kisu, sve samo da nije ljeto 😊
Allie ja pijem heferol evo vec 6-ti dan. Za sada ga super podnosim,reekla mi je teta u ljekarni da vitamin C odmaknem 15-ak minuta od njeg.
U uputama pise da se sat prije i 2 sata poslije ne jede mlijecno,kava,caj,jaja. Valjda izazivaju mucninu,pa pretpostavljam da navecer to ta 3 sata izbjegavas.
I ako ne mozes podnosit na taste pojedi nesto lagano,samo nemoj ove navedene sastojke.
Tako je meni doktor rekao,al ne bude mi muka od njega tako da ga popijem cim ustanem.
Jedino mi je sve poremeceno zato sto jutri obozavam sir,sve sirno,jogurte mlijeko,al prezivim nekako bez tog
Salatice, ne znam sta mi je s nogama… Samo odjednom navecer imam potrebu pomicati ih… Kao da mi neki mravi setaju po nogama i to me strasno zivcira. Bas me uhvati neka nervoza… I onda se dodatno izivciram jer se zbog toga ne mogu umiriti pa budem budna do 1, 2 u noci.
To mi se ne dogada stalno ali u zadnjih dva tjedna mozda 5, 6 puta
Zao mi je da vam smeta ovakvo vrijeme, meni bas odgovara. Volim ovakve dane, volim jesen, zimu, kisu, sve samo da nije ljeto 😊
To se i meni nekad dogodi,nije cesto,al kako ja kazem "prorade mi crvi u guzici". Jednostavno nemam mira. Ne lezi mi se,ustanem,ne stoji mi se,ne sjedi mi se,ugl stalno potreba da ih micem. Jos takav nekakav svrbez me uhvati.
To je valjda sindrom nemirnih nogu... poludila bi da je svaku vecer. Sreca rijetko
Netko je spominjao tvrd trbuh u noći.. Meni se isto to događa samo u noći 😁 Tako je negdje već dva mjeseca, nekad više, nekad manje..i to kad se vrtim s boka na bok, toliko me stegne da sam se znala uplasit..al traje par sekundi maksimalno. Pretpostavljam da su to te bh, samo mi je smiješno da se događaju samo noću 😁
Zadranka, i ja planiram uskoro sve stvari za bolnicu staviti na hrpu, moram još obaviti dm shoping i oprati grudnjak za dojenje i ogrtač.
Joj cure, jel se mogu gdje kupiti sad neke gumene papuče/japanke za tuširanje i porod? Sad cu prije naći čizme nego tako nešto 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji