Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    29. Listopad 2018. 13:14

Duda

Netko je spominjao tvrd trbuh u noći.. Meni se isto to događa samo u noći 😁 Tako je negdje već dva mjeseca, nekad više, nekad manje..i to kad se vrtim s boka na bok, toliko me stegne da sam se znala uplasit..al traje par sekundi maksimalno. Pretpostavljam da su to te bh, samo mi je smiješno da se događaju samo noću 😁
    Zadranka, i ja planiram uskoro sve stvari za bolnicu staviti na hrpu, moram još obaviti dm shoping i oprati grudnjak za dojenje i ogrtač.
    Joj cure, jel se mogu gdje kupiti sad neke gumene papuče/japanke za tuširanje i porod? Sad cu prije naći čizme nego tako nešto 😁

Tesko da ces sad nac japanke, event kroksice sa onim ispunom unutra mekanim pa to skines? Ja cu nosit obicne ljetne japanke, jos su i sponzorske pa ih ne nosim inace nego samo za tus u teretani poslije treninga, valjda griju dovoljno da mi ne bude hladno 😅😂

• zvrkica
    29. Listopad 2018. 13:14

Klikerice super! Bravo za malenog 😍😍
    Ej baš mi drago što je to rekla za Dianatal 😀

Ja sam naručena kod svoje doktorice za 2 tjedna pa ćemo vidjeti što i kako dalje.

Mina93
    29. Listopad 2018. 13:17

truskawka

Mina93

Truskawka ja se divim vama koje ste u radovima i selidbama tijekom trudnoce, svaka cast, ja bi bila luda vec pogotovo na tvom mjestu..
    Pepe podloga je preslatka 😍😍
    Mi smo se jucer rano digli i rano isli spavat, ja sam ok, al je muz prebijen od ove juzine..

A sta cu. Moram bit strpljiva, nemamo gdje bit. Ovo se mora dovrsiti prije nek dodu bebe pa eto. Strpljen spasen 😅

Ma da, sve znam i razumijem, svaka ti cast, jos kako se ti drzis sa blizancima, bravo, neka sve zavrse pa da malisani dodju lijepo na gotovo 😍

Mina93
    29. Listopad 2018. 13:20

Klikerice nek je beban velik i zdrav, ima nas puno naprednih 😍😊

mmama2
    29. Listopad 2018. 13:37

Toliko mi se jede grasak da to nisu istine😂😂 evo morala sam podjelit to sa vama, stavila sam skoro kilu onog smrznutog na malo maslaca i pola kile zacina aioli😂😂😂, sakica tjesta i sada to jedem ko picek neki, taj gradak po tanjuru, boze lude babe😂😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Bruna92
    29. Listopad 2018. 13:48

mmama2

Toliko mi se jede grasak da to nisu istine😂😂 evo morala sam podjelit to sa vama, stavila sam skoro kilu onog smrznutog na malo maslaca i pola kile zacina aioli😂😂😂, sakica tjesta i sada to jedem ko picek neki, taj gradak po tanjuru, boze lude babe😂😂😂😂😂

😂😂😂😂 Al me nasmija, vizualiziram 😂😂

Blaza26
    29. Listopad 2018. 13:50

Klikerice super da mali kliker super napreduje,i da je sve u redu.
    Ana nadam se da,ce cim prije sve muke proc,140/90 nije previsok tlak,ali tebi koja si oduvijek niskotlakas je previsok,moguce vrlo da zbog tog povracas,jer tebi je to kao nekom 190/120-130.
    Mmama2 i ja sam imala graskomaniju prije par tjedana,ono ubila bi za grasak,pisala sam i ovdje za ideje,jer mi bilo glupo "jest samo bobe". 

du1988
    29. Listopad 2018. 14:01

truskawka, bravi za velike bebe i sretno dalje s renovacijom, slikaj kad bude gotovo! 
    klikerice, kliker je veliki 😍😍😇 odlicno! ana, saljem ti najpozitivnije vibre, drzi se! kod mene danas grah na meniju 🐖

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    29. Listopad 2018. 14:06

mmama2

A jesam se nasmijala na ovo picek😂😂😂 a ja na muza navalila da mi pravi patku. Mislim ko se jos normalan sjeti patke?! I sta ce jadan isao kupit patku i pravit ce je popodne... vec je nasoljena😆

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

pepe1907
    29. Listopad 2018. 14:15

Klikerica

Evo vijesti s pregleda…
    Kliker je dobio 600 g od zadnjeg pregleda i sada ima 1100g, po svi mjerama je 28+3 i 28+4,a mi smo danas 27+4. Cijelo vrijeme je napredan taj moj mali. Ja sam 3 kg dobila,i to je isto ok. Cerviks super,kontrola za 4 tjedna. Ovo gdje najvise udara su mu guza i nogice,to sam si i mislila! Pitala sam ju Merkur vs. Petrova - rekla mi je bez razmisljanja Merkur. Pitala sam i za Dianatal,rekla je… savršena stvar,blago onome tko si može priuštiti.

bravo, bravo..odlicne vijesti..pogotovo ovo za merkur i gel..ne znam dal si vidla moju objavu, stigo je dns i jos jednom ti hvala 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.