AllieH,
super vijesti sa pregleda 😍 i super cukooo 😍🤗🤗
Barbie, Miranda, Ivylee,
pridruzujem se da necu puno preko 37... to ponavljam stalno od pocetka. Beba je u terminu, ne racuna se prijevremena... Ja sam vise psihicki iscrpljena, 8 mjeseci razmisljam da li je ok, da li ce biti ok, sto se mrda, sto se ne mrda, jos bolnica mi oduzela 5god zivota. Previse mi je, samo iz tog razloga, hocu da je radjam i da zaplacemo zajedno i uzmem je zivu i zdravu ❤️❤️❤️❤️ I ubijedila sam sebe da ce to biti za 3 nedelje, cak govorim da mi je termin novembar hahahahahaha. Necu da cujem za decembar 🤣
Barbie daaa, kud leti ovo vrijeme, iako bi mi draze bilo da mogu jos kod svog ici jer cujem da se u TA dugo ceka xD nisam navikla na to..
Allie super za pregled 😁🤗
Emily takodjer i ja vec razmisljam kako ce mi faliti udarci 😭 bas se naviknes tolike mjesece i onda ih odjednom vise nema, nego imas svog smotuljka kraj sebe 😍 ni meni zasad trbuh toliko nr smeta, ne mogu se zalit jer mogu jos sve radit kao inace jedino se brze umaram.. Voljela bi da urani samo zato jer znam da ce me ubijat to iscekivanje zadnji mjesec 😅😂
Nataste ujutro znaci, a kako onda ovu sto navecer pijem? Jer prepisano mi 2x1. Koliko prije toga nista jesti i piti?
Luka ❤
Jutro cure, juzina se nastavlja.. allie, nek je sve super, Nali je prekrasna! 😍😍😇 ja sam i uzbudjena i uplasena u isto vrijeme zbog bebaca.. normalno je jer nam je prvo, a vec smo 11 godina skupa (od toga malo vise od dvije u braku) pa je i veselje sto se sirimo 😊 iako sam svjesna da ce biti tesko jer smo sami ovdje, a situacija s vrticima u gradu komatozna...ali o tom cemo voditi brigu poslije. U srijedu imam pregled, kasalj me jos muci, ali kao da ide na bolje...svima sretno danas na pregledima!! 🤗🤗
url=https://lilypie.com]
Miranda hvala sto si me se sjetila ❤
Eto dobro sam, drzim se koliko mogu. Sve zivo me boli, jedva se krecem. Bila sam dva puta kod kiroprakticara na namjestanju kraljeznice i zdjelice. Otisli mi svi diskovi u lijevo pa ih je namjestao i zdjelica mi se izvitoperila skroz. Ali usprkos tome svi mi govore da s obzirom na moje stanje se jako jako dobro drzim i da super podnosim trudnocu cak i svi doktori koji me pregledavaju i vode trudnocu 💪☺
Uglavnom eto ide pomalo. Radovi su onako, ne bas kako bi ja htjela, ali svaki dan mic po mic idu. Sad su malo usporili jer ostalo je sve sto treba napraviti na mom muzu pa toleriram usporenje jer se jako puno brine o meni uz radove pa eto, svaka cast i njemu. ❤
Bebe su aktivne, malena mi pritisce pluca jako pa dosta cesto se dusim i ostajem bez zraka, ali prezivjet cu 😁 decko je najvise aktivan po noci koliko sam primjetila, a po danu se pravi miran 😅 dok je curka vise aktivna po danu haha
Bila sam na pregledu u cetvrtak i procijenili su ih na 2.470gr decko i 2.320gr cura. Kaze mi dr da su ooogroomnii 😅😅 ja reko ma da, nije valjda hahaha a ono trbuh toliko velik da je to strasno. Hahaha
Cerviks je skroz zatvoren jos uvijek pa su mi rekli nek dodem u srijedu sad ponovo na pregled. Meni super jer sam jos uvijek doma, bolje nego da lezim u bolnici i ubijam se od misli kako idu radovi.
Eto sad sam puno toga nadrobila 🤣 dodem povremeno ovdje pa sam prisutna nekad, a nekad stvarno ne stignem. Pomazem muzu u radovima koliko mogu, ne previse, ali dovoljno da se malo krecem i da mi je lakse. Bolje mi je kad se krecem nego kad lezim.
Kako si ti? Kako su bebaci?
Mina hvala sto si javila da sam cesce na fejsu. Lakse mi je pratiti radi obavjesti jer tu dok dodem imam gotovo uvijek nekih 30ak stranica za procitati, a to nemam vremena onda samo preskocim sve.
❤N i V💙
Jutro svima, kak vam je prošlo ovo pomicanje sata? meni jučerašnji dan nikako da završi.Navečer se dragi zaželio palačinka pa smo fino papali, malo hodali svugdje dok nije kiša počela..Barbie predivno ti stoji buška Neo baš lijepo raste...opet me probudio poštar stigla nam tvrda podloga za prematanje koju u 2 navrata nismo našli u bubamari(oni u dućanu svaki put imaju samo jednu) u pon. su imali 15% popusta i besplatni dostavu pa smo to iskoristili
Evo mene iz Dubrave se javljam😂😂 nis od pregleda pa sam opet tu za 5 dana, ak je koja u blizini za kavu :)
Inace ja sam trudnoovisnica, al fakat, ne spavam, pisam stalno, leda me bole, debljam se, ljena sam i sve ostalo ali obozavam biti trudna i obozavam male bebe, i velike bebe😍😍
D ima 4,3godine, dok je imao cca 2 sam pilila muza vec za jos jedno tako da, to sve govori😂😂
Najvise od svega kada rodim mi fale ti udarci i to migoljene po utrobi, makar je nekada bolno, nekada se popisam u gace zbog njega😂 ali trudnoca je meni jedno preposebno razdoblje gdje je beba samo moja, samo za mene da se upoznamo i zavolimo prije nego je drugi upoznaju i prije nego ona dode na svijet i odraste i ode od kuce LOL😂😂😂
url=https://lilypie.com]
jutro 😀
Sretno curkama na pregledima.
Mene boli uzasno trbuh i tvrd je ali samo po noci. Ne kuzim zasto? A posto moram mirovati, lezim i preko dana i preko noci.. Zna me bol probudit. Jel kome tako? Ne razumijem sto je drugaciije po noci?
Ja sam sva neka bezvoljna, hormoni me na najjace pucaju, toliko toga moram u tjedan dana obaviti a moram mirovati. Uskoro krece i selidba, neznam kako cu ista.
danas mi je super počeo dan..stigla podloga za prematanje, evo i dinatal i uzorak cicaplasta..i javili nam da nam je stigao auto u hrvatsku..uplatili ostatak i za 5 dana idemo po njega..juhuuu ...još kad bi se Teo rodio cca u 38. tjednu..hihi oa nemora čekat 49.ili 41. tjedan mi spremni 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji