Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    28. Listopad 2018. 18:22

Ana samo cu se ubaciti kao podrska...nisam imala pojma da si u bolnici...Nesto vatam virozice neke i taj dir ali nisam uopce znala da si u bolnici..Ne moj se nervirat znam lako to sve ovako reci..Ali to je jedinooo naj bolje za tebe i tvog bebana...Ako vec mora biti tako srica da si tu i da si u tjednima u kojima jesi..Bit ce sve ok..Uzdrzat ces to za svog frajera..Pa ti si skoro blizu tog 37tj..Ajde budi pozitivna kao i dosada i u svemu nadi nesto pozitivno..Sjeti se Ane i Nade Bucevic...znam da se vodis tom tematikom i nek ti sada mozak i radi na tom principu...podrsku ti saljem i stvarnoooo vjerujem da se nemas sto sekirati..ti si u sigurnoj luci....veliki pozdrav za tebe i Mikaela

url=https://lilypie.com]

• nali
    28. Listopad 2018. 18:24

Brzo sam sve proletila, imam ludnicu ovih dana, pa nista ne stignem.. Probat cu pohvatat sve, ali bas mi je ludnica..Ili mi je promaklo za anu ili je ona pisala na fejs (ja ga nemam) pa ne kuzim o cem se radi.. Otisla si u bolnicu zbog onog kaj ti je bilo lose u zadnje vrijeme? I nasli ti proteine i visoki tlak imas? Trazim na stranicama, al stvarno ne mogu skuziti.. Jedino sam to uspjela vidjeti.. U svakom slucaju, drzi se i zelim ti sto prije da se oporavis i bit ce sve ok, i s bebicom i s tobom. 💜😘

• Strudlica
    28. Listopad 2018. 18:46

Klikerica

Maggie85

Klikerice, ja već godinama, a i sad u trudnoći na depilaciju idem u salon. To je jedino od tretmana što si priuštim jer sam skužila koliko mi je jednostavnije, a učinkovitije nego da se sama doma. Noge još i mogu, ali bikini ne, pogotovo ne duboki. Od prije par mjeseci saloni su dobili tzv. lycon vosak koji boli 70% manje od običnog voska ili šećerne paste, tako da taj vosak pogotovo preporučam onima s manjom tolerancijom boli. Čak sam i brazilku neki dan odradila, kao pripremu za pred porod, i nije me uopće boljelo.

Ja sam čudna biljka, i manje me boli kad ja to sama, nego kad me oni tamo… međutim sada se stvarno ne mogu nagnuti preko stomaka tako da vidim. I pregled mi je sutra, pa se ne stignem više naručiti. No, dobar podsjetnik da se naručim odmah za depilaciju za cca 2 tjedna.

Sad ste me sjetile moje anegdote iz prve trudnoće  tako sam se ja naručila za depilaciju da mi kao bude za 36. tjedan i morala sam puštati dlake i u međuvremenu završila u bolnici i sezame otvori se hahaha nakon prvotnog šoka zbog dijagnoze došlo mi u glavu fuck ja sam sva zarasla jaoooo  i kad bi mi ta sestra i doktor koji su me primili dolazili u vizitu uvijek me nelagoda hvatala hahaha

Pticaselicazgst
    28. Listopad 2018. 18:46

Barbie wooow kao i uvijek 😍😍😍
    Sto se depilacije tice ja isto idem kod kozmeticarke, nekako mi je tako lakse 😅
    Ana bit ce sve ok, vidjet ces. 🤗 a i da ostanes u bolnici da si im na oku nije ni to tako strasno, bolje je da si na sigurnom. Nadam se da ce te sutra tvoji doktori uspjet umirit 😊
    Ja idem sad na predavanje o dojenju, bas me zanima kako ce proc. 😊
    Kolica su mi prekrasna 😍😍 jako lijepo izgledaju.. e da i Klikerice tvoja su mi isto lijepa 😊 jucer sam zaboravila komentirat 😅

Ana89
    28. Listopad 2018. 19:28

Hvala cure na potpori!!! Bitno sa ja znam da je moj okruglić dobro 😊😊 Ovo ostalo ću lako. Ja sam  pod ogromnim stresom, još hormoni, plakala bi stalno. Pa sam si stalno podbuhla...i želudac ni ne miruje čim osjeti malo stresa. 
    Uglavnom, ne pomaže ova situacija. Nadam se biti bolje

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    28. Listopad 2018. 20:02

Ana koliki ti je tlak i koliko proteina u urinu? Drzi se, nadam se da ipak nije preeklampsija ali moraju te imati na oku. Bitno da Mikael i ti budete dobro, bolnicu ces prezivjeti. 
    Kako si uopce zavrsila u bolnici, nisam skuzila? Jel te i dalje glava boli? Imas otekline igdje? 
    Sorry cure sto nisam zapamtila zaostatke. 
    Vidila sam barbie, zgodna kao i uvijek 😍 Svaki put me nasmije stajanje na prstima, kao da ti treba 🤣

AllieH
    28. Listopad 2018. 20:49

lily, super je sve 😊 I kolica i kinderbet. 👌🏼👌🏼

Luka ❤

Mina93
    28. Listopad 2018. 20:51

Evo ja jedva ziva, imali goste pa dok sam sve pospremila evo mrtva legla na krevet.. 
    Klikerice nije mi ves bio vani, al svejedno mi ne pase ova kisa jer se sad nadalje nista nece normalno susiti 😭😢 slatke muke..
    Emily ajme ja bi sad isla gore i to samo zbog hrane, mi ne idemo cesto jer muz nije ljubitelj onog prvog strmog dijela jos pogotovo sad u trudnoci.. Jos ok dok se penjemo, al za nazad poludi jer ga strah da ne padnem 😅
    Lily divna oprema 😁

m.girl6
    28. Listopad 2018. 21:26

Lily, bas lijepa oprema, super kaj si sve rjesila. Lajkam :)
    Ana, drzi se, sve bude dobro. Vjerujem da ti je tesko ali izdrzi zbog malenoga, jos malo i on je u tvojim rukama. Probaj se cim manje sekirati, ako je to moguce. Sve smo uz tebe ❤😗
    Curke moje ja dosla od sogi i prebrala si robicu, bas lijepih stvari ima. Dokupim si jos sitnica kaj mi treba od tih mini stvari i to je to. 💙

Noa 💙

_lily_0
    28. Listopad 2018. 21:28

Hvala curke, evo da prijavim prve strije
    Veceras sam ih primjetila onak iza Malo ispod bubrega zablokiro mi mozak nemogu se sjetit kak se taj dio zove sory🙈🙈🙈 uglavnom par crvenih crta a kaj sad mazem se svaki dan al ocito to nema veze i znate kaj necu se opterecivat ako je to cijena da bude sve ok prihvacam tu cijenu... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.