Zadranka ma što bi se ljutila za vjevericu, svašta hahaha, meni je to jako simpatično. Ja kad sam to prvi put čula presmiješno mi je bilo, baš simpa 😊😊
Ja još hrpu veša za oprati, a sad kiša. Užas. Jedva čekam sušilicu.
Krenula sam naručiti sa Ethereala, ali kad sam vidjela kolika je ušteda odustala sam, naručit ću kad budu novci sjeli. Stvarno su na tetrama mizerno snizili.
Danas smo se naradili, spremali sobu spavaću i vraćali namještaj poslije krečenja. Bila minje sad prijateljica koja se bavi dizajnom interijera za neke ideje, i baš sam jako zadovoljna kako će to sve na kraju izgledati, nacrtala mi je u programu za dizajn. I taman će sve stati kako sam zamislila. Pravi dječji kutak u spavaćoj, nacrtati će lijepo drvo i krošnju preko jednog zida, sa sovicama i ptičicama. Prekrasno crta i ima boje baš za to.
Bila minje sad prijateljica koja se bavi dizajnom interijera za neke ideje, i baš sam jako zadovoljna kako će to sve na kraju izgledati, nacrtala mi je u programu za dizajn. I taman će sve stati kako sam zamislila. Pravi dječji kutak u spavaćoj, nacrtati će lijepo drvo i krošnju preko jednog zida, sa sovicama i ptičicama. Prekrasno crta i ima boje baš za to.
Ti kao da meni čitaš misli, evo čime sam se ja bavila cijelo popodne... Baš sam za blog pisala na temu Kako urediti sobu za bebu? i što se treba pripaziti tom prilikom... http://bit.ly/bebina-soba
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Jagodice evo za vjevericu😚😚....meni je bila jakooo smjesna i evo stvarnooo nisam znala za taj izraz pa sam rekla da nisam stvarnooo nista lose mislila i da se nadam da se neces ljutit.😚😚
url=https://lilypie.com]
Bila minje sad prijateljica koja se bavi dizajnom interijera za neke ideje, i baš sam jako zadovoljna kako će to sve na kraju izgledati, nacrtala mi je u programu za dizajn. I taman će sve stati kako sam zamislila. Pravi dječji kutak u spavaćoj, nacrtati će lijepo drvo i krošnju preko jednog zida, sa sovicama i ptičicama. Prekrasno crta i ima boje baš za to.
Ti kao da meni čitaš misli, evo čime sam se ja bavila cijelo popodne… Baš sam za blog pisala na temu Kako urediti sobu za bebu?i što se treba pripaziti tom prilikom…http://bit.ly/bebina-soba
Sad mi baš iskočilo na fejsu i pročitala sam, super je! Ja sam pobjegla odmah od plave, makar ju obožavam kao boju ali jake tonove.
Na kraju samo izabrali 2 prekrasne nijanse zelene, jedan tamni zid i 3 svijetla. Bit će u šumskim tonovima sa drvećem i životinjicama, šareno i dječje. A namještaj bijeli i svijetlo drvo. Baš dobra kombinacija.
Uzet ću u Ikei ova zidna svjetla 2, oblačić i još neki. U pepcu sam našla lijepe kućice za zid, i jednu policu u ikei isto, onako drvena obična.
Zadranka ma samo opušteno, tu smo da se smijemo i budemo si podrška, i svašta novo naučimo jedna od druge 😚😚
Ti kao da meni čitaš misli, evo čime sam se ja bavila cijelo popodne… Baš sam za blog pisala na temu Kako urediti sobu za bebu?i što se treba pripaziti tom prilikom…http://bit.ly/bebina-soba
Sad mi baš iskočilo na fejsu i pročitala sam, super je! Ja sam pobjegla odmah od plave, makar ju obožavam kao boju ali jake tonove.
Na kraju samo izabrali 2 prekrasne nijanse zelene, jedan tamni zid i 3 svijetla. Bit će u šumskim tonovima sa drvećem i životinjicama, šareno i dječje. A namještaj bijeli i svijetlo drvo. Baš dobra kombinacija.
Uzet ću u Ikei ova zidna svjetla 2, oblačić i još neki. U pepcu sam našla lijepe kućice za zid, i jednu policu u ikei isto, onako drvena obična.
Zadranka ma samo opušteno, tu smo da se smijemo i budemo si podrška, i svašta novo naučimo jedna od druge 😚😚
Ja imam neku kombinaciju u glavi,ali jos nista nije sastavljeno i jedva cekam majstora sljedeci vikend da pocnemo to sastavljati da vidim hoce li se uspjeti sve te moje ideje uklopiti. Bas uzbudjena oko toga😁 i ujedno se jako veselim. Polica ce isto biti drvena iz Ikee,samo se jos nisam odlucila tocno koja.😀
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ima li nespavalica? Ja kod svojih na selu (muz nocna smjena) i sve mi nesto strasno hahahhaha. Pas laje oko kuce. Mama i tata spavaju. Brata nema (bas je kod vas u Rovinju trenutno). Boze dragi, ubice me ovi hormoni trudnicki 🤣 Cega se ja to bojim, ne znam hahahhahaha. Nesto mi strah 🤣🤣🤣🤣🤣 A nece san na oci, i ako dodje, budicu se 577533 puta hahhaha.
Ima li nespavalica? Ja kod svojih na selu (muz nocna smjena) i sve mi nesto strasno hahahhaha. Pas laje oko kuce. Mama i tata spavaju. Brata nema (bas je kod vas u Rovinju trenutno). Boze dragi, ubice me ovi hormoni trudnicki 🤣 Cega se ja to bojim, ne znam hahahhahaha. Nesto mi strah 🤣🤣🤣🤣🤣 A nece san na oci, i ako dodje, budicu se 577533 puta hahhaha.
Kad moj radi nocnu ja isto idem spavati kod svojih 😂😂 tako da nisi jedina 😁
Ni meni se jos ne spava a na tv-u nista zanimljivo 😒
Hahahaha, ni ja nmg tv, upaljen mi samo da se nesto cuje u pozadini. Kontam čitati Ispovijesti da se uspavam, ali sta mi znaci kad se budim svako malo. 🤣
Hahahaha, ni ja nmg tv, upaljen mi samo da se nesto cuje u pozadini. Kontam čitati Ispovijesti da se uspavam, ali sta mi znaci kad se budim svako malo. 🤣
Hahaha da se cuje i da nije mrak 🙈😂😂
Meni su nesto nemirne noge, sve me nesto cese i to me strasno zivcira pa se nikako ne mogu umiriti... Nije mi se ovo jos dogadalo... Da nije to mozda mnaj sindrom nemirnih nogu? 🤔
Cure ja se pridruzujem nocnim pticicama..nece ni meni san na oci....jel vase bebe stucaju?moj inace svaki dan ps i po par puta..inace stuckanje osjetim dole niskooo skrozzz..prihe u ravnini pupka....reko da se nije okrenuo lipo na zadak..a bass se ove dan vrpolji cudo jedno...ko ce znat...ali prvi put mi tako visoko stuca....jaoooo moze zenice uvikkk nesto....ali jos malo i eto nasih zimskih bebica...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji