Ana, bas su te zbombali sa svime. Kad ces doci do svojih doktora? Guglati nemoj, naravno da svega ima, ali evo salatica ti je dobro rekla. Sto se dijete tice, kako zene koja povracaju cijelo prvo tromjesecje... Frendica lezala u 2 navrata po tjedan dana u Petrovoj da bi mogla svakodnevno primati infuziju jer nije bilo normalno koliko nista od hrane nije mogla zadrzati. I eno curka od 2mj ziva i zdrava. Bez brige, ne utjece to na njih.
Lily, odlicno za sve, stavi slike ako ti se bude dalo 🤗🤗
Pticice, bas super da si zadovoljna Skintegrom, ja ju vec dugo koristim i stvarno su svi dosad isprobani proizvodi fantasticni, zimi i u sezoni grijanja me samo oni spasavaju od dehidracije.
Luka ❤
Ana, bas su te zbombali sa svime. Kad ces doci do svojih doktora? Guglati nemoj, naravno da svega ima, ali evo salatica ti je dobro rekla. Sto se dijete tice, kako zene koja povracaju cijelo prvo tromjesecje… Frendica lezala u 2 navrata po tjedan dana u Petrovoj da bi mogla svakodnevno primati infuziju jer nije bilo normalno koliko nista od hrane nije mogla zadrzati. I eno curka od 2mj ziva i zdrava. Bez brige, ne utjece to na njih.
Lily, odlicno za sve, stavi slike ako ti se bude dalo 🤗🤗
Pticice, bas super da si zadovoljna Skintegrom, ja ju vec dugo koristim i stvarno su svi dosad isprobani proizvodi fantasticni, zimi i u sezoni grijanja me samo oni spasavaju od dehidracije.
Odlicna je. Zao mi samo sto nisam napravila timeline. Bas velika promjena na bolje, pogotovo sa pigmentacijom i crvenilom. 🙋♀️
_lily_o kolica su super, svida mi se boja. Ana tlak a posebno proteini su zeznuti jako, i za tebe a i za malenog tako da je bolje da si u bolnici....mada znam da bi ti bilo bolje da si doma. Nepisem tu cesto pa nemogu naci na koliki tlak su te hospitalizirali i da li je otkriven na nekoj od redovnih kontrola ili ti nije bilo dobro pa si zavrsila u bolnici? Pitam jer sam u sl situaciji, tlak me muci vec mjesec i pol stalno je mrvu ispod 140/90, u jednom navratu otisla na hitnu pa bio 130/80 po njihovom toplomjeru ali za sada su proteini neg. Cak sam opsjednuta time svime da imam doma trakice za proteine u urinu
Ispitala sam malo sestru. Ona priča o tom profesoru doktoru s kata kao da mu misli čita.
Uglavnom, ta protenurija i problemi sa tlakom ( a meni baš odjednom jel paralelno sa gadnom virozom i možda kojom bakterijom koju nisu detektirali), cilj im je samo izgurati još koji tjedan. I držati me tu🙄🙄🙄. A ni Tv mi ne daju. Doslovno. Ja ću poludjeti tu.
Po danas skupljenom urinu( neće se baš ovajdit jer ne mogu baš previše zbog dehidracije od 5 dana), će odrediti stanje ugroženosti mojih bubrega i po tome odrediti kad će i kako porođaj. I šalju uzorke stolice na analizu. I opet vade krv, iako su trombociti i druge jetrene probe dobre, one od sinoć.
Ma….dolazim u napast Googlati prerano rođene bebe, ali neću. Vjerujem da ću dogurati do termina ( bar ući u 37 TT i da beba neće morati u inkubator)… 😶😶😶
A baš me usrećiše sa svojim dijagnozama, bez prisutnosti mojih liječnika. Ponavljam, čekam njih, ne zanimaju me ovi 🙄🙄🙄😪
I stavili me na fakin neslanu dijetu. I od toga će dijete rasti?🙄🙄
I kako da mi nakon njihova uzrujavanja padne tlak?
Znam taj osjećaj kad bi poludila, ja sam tako 2 tjedna ležala i samo su mi govorili svaki dan je dobitan i to je sve. Rodila sa 35+5 i bio samo jedan dan u inkubatoru dok mu se temperatura tijela nije privikla. S plućima nikakvih problema i eto sada skoro 3 godine i hvala Bogu nikakvih problema.Eto te skoro u moje tjedne tada i mislim da nema tu problema da se dogodi porod. Najvažnije je da oni reagiraju najbolje da zaštite tebe i bebu, a s googlanjem ćeš si samo unest nemir i tlak će ti skakat.Ja nisam niti jedno tada googlala nego kako su mi rekli dan po dan i bilo je sve dobro.
lily i mi cemo uzeti isti krevetic 😍😍 jesi uzela kod njih i madrac?
url=https://lilypie.com]
Klikerice, ja već godinama, a i sad u trudnoći na depilaciju idem u salon. To je jedino od tretmana što si priuštim jer sam skužila koliko mi je jednostavnije, a učinkovitije nego da se sama doma. Noge još i mogu, ali bikini ne, pogotovo ne duboki. Od prije par mjeseci saloni su dobili tzv. lycon vosak koji boli 70% manje od običnog voska ili šećerne paste, tako da taj vosak pogotovo preporučam onima s manjom tolerancijom boli. Čak sam i brazilku neki dan odradila, kao pripremu za pred porod, i nije me uopće boljelo.
Ana89, pokušaj se ne živcirati, od toga nemaš koristi. Znam da te sve ljuti, i klopa i neimanje tv-a i glupi liječnici, ali mantraj da će sve biti ok. Pokušaj razmišljati pozitivno, iskoristi vrijeme za čitanje, ako ti netko može donijeti laptop, gledaj serije/filmove. Da se beba i rodi sad sve bi bilo u redu - upoznala bi svoju sreću malo ranije. Eto... šaljem ti svu svoju pozitivu! 😘😘
lily i mi cemo uzeti isti krevetic 😍😍 jesi uzela kod njih i madrac?
Nisam ali ti imaju popust 20% do kraja mjeseca i na kinderbet a na madrace mislim 10%
I cak imas ogradicu sa cjelim setom nekih 2 boje na 70% popusta ispadne 118 kn i na ostale mislim izmedu 10/20 posto s tim da imas od 300 i nes sitno na dalje
Madraci najeftiniji im je cetristo i nesto koji ima presvlaku od bambusa
Ja madrac imam od seke pa nisam htjela bezveze kupovat
Klikerice, ja već godinama, a i sad u trudnoći na depilaciju idem u salon. To je jedino od tretmana što si priuštim jer sam skužila koliko mi je jednostavnije, a učinkovitije nego da se sama doma. Noge još i mogu, ali bikini ne, pogotovo ne duboki. Od prije par mjeseci saloni su dobili tzv. lycon vosak koji boli 70% manje od običnog voska ili šećerne paste, tako da taj vosak pogotovo preporučam onima s manjom tolerancijom boli. Čak sam i brazilku neki dan odradila, kao pripremu za pred porod, i nije me uopće boljelo.
Ja sam čudna biljka, i manje me boli kad ja to sama, nego kad me oni tamo... međutim sada se stvarno ne mogu nagnuti preko stomaka tako da vidim. I pregled mi je sutra, pa se ne stignem više naručiti. No, dobar podsjetnik da se naručim odmah za depilaciju za cca 2 tjedna.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji