Ispitala sam malo sestru. Ona priča o tom profesoru doktoru s kata kao da mu misli čita.
Uglavnom, ta protenurija i problemi sa tlakom ( a meni baš odjednom jel paralelno sa gadnom virozom i možda kojom bakterijom koju nisu detektirali), cilj im je samo izgurati još koji tjedan. I držati me tu🙄🙄🙄. A ni Tv mi ne daju. Doslovno. Ja ću poludjeti tu.
Po danas skupljenom urinu( neće se baš ovajdit jer ne mogu baš previše zbog dehidracije od 5 dana), će odrediti stanje ugroženosti mojih bubrega i po tome odrediti kad će i kako porođaj. I šalju uzorke stolice na analizu. I opet vade krv, iako su trombociti i druge jetrene probe dobre, one od sinoć.
Ma….dolazim u napast Googlati prerano rođene bebe, ali neću. Vjerujem da ću dogurati do termina ( bar ući u 37 TT i da beba neće morati u inkubator)… 😶😶😶
A baš me usrećiše sa svojim dijagnozama, bez prisutnosti mojih liječnika. Ponavljam, čekam njih, ne zanimaju me ovi 🙄🙄🙄😪
I stavili me na fakin neslanu dijetu. I od toga će dijete rasti?🙄🙄
I kako da mi nakon njihova uzrujavanja padne tlak?
Svašta, i kuzim i ne kuzim. Totalno sam zbunjena.
Otkud sad tlak i proteini u urinu? Nisi se nikad žalila. a visoki tlak. 😓
Nadam se da ce tvoj liječnik detaljno sve provjeriti i da ćeš biti mirnija.
Opet svatko svoju politiku vodi, sita sam i tih doktora više.
Ana, drži se ❤️
što se tiče te dijete, ne brini. frendica je već neko vrijeme na toj dijeti i beban joj super napreduje. čak je i nešto "deblji" za tjedne trudnoće u kojima je ona. dovoljno je to njima kalorija za rast 😊 samo je ona gladnija nego prije jer si beban više uzme 😂
Pticica hvala ti puno. 😍😍
Drago mi je da ti je skintegra pomogla. Sto si ono uzela?
Ivylee ti si jos malo u terminu. 😯
Jos malo i stizu nam prve zimske bebe!
Ana drzi se.
Jesam ja pobrkala nesto, ili je Ana mozda na face pisala ranije? U svakom slucaju, drzi se. Ti si nas pozitivac, a Mikael veliki decko.
Emily tria light sam uzela. Narucila s weba jer nisam znala gdje ima za kupit 😂 ali napokon se mogu pogledat u ogledalo bez zgrazanja. Stvarno je cudo od kreme. Jos da je naci nesto za masnu kosu...tralalala 😋
Klikerice dobro si me sjetila, odmah idem zvati salon i naruciti se. Kad ne vidim stanje dole, sto od cica, trbuha, leđa.. 😄🙈
Klikericepada napokon! Od jucer tmurno, a nikako da krene. Odmah sam prodisala!
Emily prekrasna si. Zgodna i lijepa.
Moram pohvaliti skintegru.Lice, vrat, bubuljice i pigmentacija su se vidno popravili! Samo, kad bi mazala leda i ramena, trajala bi mi krema 3 dana 🙈
Sto je to s Anom??Salatice ona vas gleda dok spavate? Ubi me kad se ja nebi jednu noc uvukla njoj u sobu i gledala nju. Pa ja dorucku prokomentirala kako se ona i svekar ne grle 😎
A da mi netko kaze "debela" ili bilo sto sto me vrijeda, nebi sutila. Sve navedeno je valjda i odgovor na pitanje: kakva sam sa psihom. Grizli.
Strudlice si ti ono iz Sarajeva? Kakvo vrijeme zovu za vikend, pet, sub i ned?
Mgirl i barbie jako ste mi lijepe.
Hahaha nisam ti ja iz Sarajeva, blizu Rijeke sam
Ispitala sam malo sestru. Ona priča o tom profesoru doktoru s kata kao da mu misli čita.
Uglavnom, ta protenurija i problemi sa tlakom ( a meni baš odjednom jel paralelno sa gadnom virozom i možda kojom bakterijom koju nisu detektirali), cilj im je samo izgurati još koji tjedan. I držati me tu🙄🙄🙄. A ni Tv mi ne daju. Doslovno. Ja ću poludjeti tu.
Po danas skupljenom urinu( neće se baš ovajdit jer ne mogu baš previše zbog dehidracije od 5 dana), će odrediti stanje ugroženosti mojih bubrega i po tome odrediti kad će i kako porođaj. I šalju uzorke stolice na analizu. I opet vade krv, iako su trombociti i druge jetrene probe dobre, one od sinoć.
Ma….dolazim u napast Googlati prerano rođene bebe, ali neću. Vjerujem da ću dogurati do termina ( bar ući u 37 TT i da beba neće morati u inkubator)… 😶😶😶
A baš me usrećiše sa svojim dijagnozama, bez prisutnosti mojih liječnika. Ponavljam, čekam njih, ne zanimaju me ovi 🙄🙄🙄😪
I stavili me na fakin neslanu dijetu. I od toga će dijete rasti?🙄🙄
I kako da mi nakon njihova uzrujavanja padne tlak?
Za pocetak posaljem ti svoj maxtv to go i hbo go account,nadam se da imas slušalice sa sobom. Nemoj guglati,znam djevojčicu rođenu s 32.tjedna,dijete danas zdravo ko dren,nikakve bas nikakve posljedice nema. Izdrzi sada to što moraš,kak sam vec nekome rekla ne moze to nitko umjesto tebe😘 Drz nam se i piši nam!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikericepada napokon! Od jucer tmurno, a nikako da krene. Odmah sam prodisala!
Emily prekrasna si. Zgodna i lijepa.
Moram pohvaliti skintegru.Lice, vrat, bubuljice i pigmentacija su se vidno popravili! Samo, kad bi mazala leda i ramena, trajala bi mi krema 3 dana 🙈
Sto je to s Anom??Salatice ona vas gleda dok spavate? Ubi me kad se ja nebi jednu noc uvukla njoj u sobu i gledala nju. Pa ja dorucku prokomentirala kako se ona i svekar ne grle 😎
A da mi netko kaze "debela" ili bilo sto sto me vrijeda, nebi sutila. Sve navedeno je valjda i odgovor na pitanje: kakva sam sa psihom. Grizli.
Strudlice si ti ono iz Sarajeva? Kakvo vrijeme zovu za vikend, pet, sub i ned?
Mgirl i barbie jako ste mi lijepe.
Hahaha nisam ti ja iz Sarajeva, blizu Rijeke sam
Sorry, sve sam pobrkala 😖
Ivylee- Nadam se da će doći sutra. Ja se nadam da nije to, da me je samo neki gadni virus sastavio. Ne sviđa mi se to nagađanje.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Svjesna je iz Sarajeva :P
Ja se spremam kod svojih, muz ode u nocnu smjenu.
Odo svome mačku, garavoj bebi mojojjjjj 😍😍😍😍
Ana,
nemoj guglati, ali nacices na pozitivno ukoliko budes (ako kopas nadje se i negativnog, ali to nadjes i u 40 nedelji 😶) jer ja sam to odavno. Ali nemoj ti, ja sam za tebe racunaj.
I sta je par nedelja jos, to su sve terminske bebe kad udjes u 37 nedelju, ne borave u inkubatoru, cak i sada ne mora da znaci, moze samo topli krevetic. Nista ne brigaj, kako god okrenes, sve ce oke biti 😍 Ali navijacemo za tih par nedelja jos, ma da recice tebi tvoji doktori sve. Tu malo prepadaju, da se ograde. Tako je i mene prepao, pa razgulila plakati, a on samo govorio sta se moze sve desiti, a ne mora, mlad neki doktor.... Sutra ces prave informacije dobiti 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji