Ajme japetic 😍😍 hrana je gore fenomenalna, i ja obozavam jesti po planinarskim domovima, uvijek sve fino i domace 😍 i strudla i orahnjaca su mrak
Evo cure da se i ja javim
Prije svega Barbi izgledas stvarno ko barbi i bas se slatko vidi trbuscic uglavnom zeno ti si 🔝🔝🔝🔝😍❤️
Ja se hocu pohvalit da stvarno imam vrijednog muza
Znaci uredenje je gotovo sve smo sredili kuhinju boravak sav novi namjestaj i sve pokrecili i malo tapete na jedan zid stavili uglavnom odusevljena sam
A ono najbitnije neki dan sam stavila da sam kupila prematalicu, i evo sluzbeno sve velike stvari za bebu sam uzela jucer je pao i kinderbet i danas smo uzeli kolica... 😍😍😍😍😍😍
Jako sam sretna i zadovoljna
Jos mi je ostalo uzet neke sitnice u dm za mene i za bebu i ljekarna i ja sam skroz spremna
Pa tamo negdje pred bozic cemo sve sastavljat prat robicu i slagat ali eto najglavnije sam obavila i jako jako sam sretna zbog toga a od utorka imamo predavanje u dz tecaj pa da i to jos rijesimo i imamo potvrdicu
Uzivaj te cure u ostatku vikenda
😍😘❤️
Kakve ste sa depilacijom voskom? Ja imam osjecaj da to vise ne mogu jednako dobro kao prije jer ne vidim od stomaka pola. Bome mi se čini da će sada i rezanje noktiju na nogama teže ići... sve su mi dalje ta stopala nekako
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Mina,
Nekako bi rekla da je kiša došla do svih nas...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ispitala sam malo sestru. Ona priča o tom profesoru doktoru s kata kao da mu misli čita.
Uglavnom, ta protenurija i problemi sa tlakom ( a meni baš odjednom jel paralelno sa gadnom virozom i možda kojom bakterijom koju nisu detektirali), cilj im je samo izgurati još koji tjedan. I držati me tu🙄🙄🙄. A ni Tv mi ne daju. Doslovno. Ja ću poludjeti tu.
Po danas skupljenom urinu( neće se baš ovajdit jer ne mogu baš previše zbog dehidracije od 5 dana), će odrediti stanje ugroženosti mojih bubrega i po tome odrediti kad će i kako porođaj. I šalju uzorke stolice na analizu. I opet vade krv, iako su trombociti i druge jetrene probe dobre, one od sinoć.
Ma....dolazim u napast Googlati prerano rođene bebe, ali neću. Vjerujem da ću dogurati do termina ( bar ući u 37 TT i da beba neće morati u inkubator)... 😶😶😶
A baš me usrećiše sa svojim dijagnozama, bez prisutnosti mojih liječnika. Ponavljam, čekam njih, ne zanimaju me ovi 🙄🙄🙄😪
I stavili me na fakin neslanu dijetu. I od toga će dijete rasti?🙄🙄
I kako da mi nakon njihova uzrujavanja padne tlak?
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Dan cure! Ne znam kako vi, ali ja sam poluživa od ovog odvratnog vremena. Glava mi je kao balon, imam osjećaj kao da imam temperaturu i da ću eksplodirati 😤 Užas!
Barbie stvarno ostavljaš bez riječi 👍
Jutros sam bila na kontroli... Sve je ok, ctg uredan, zatvorena, bembolica procijenjena na 2900 g. Za 8 dana opet kontrola. Kako je moja dr bila dežurna, kontrolu sam obavila u rađaoni... Imali su tri cure zaprimljene na indukciji i jedan prirodni porod. Bome me je tako panika oprala, sva sam se preznojavala nna ctg-u od pomisli da me uskoro to čeka, a ni sama ne znam zašto. Prvi porod mi je bio super, nemam nikakva loša iskustva ali me svejedno danas oduzelo 😥
Klikerice pada napokon! Od jucer tmurno, a nikako da krene. Odmah sam prodisala!
Emily prekrasna si. Zgodna i lijepa.
Moram pohvaliti skintegru. Lice, vrat, bubuljice i pigmentacija su se vidno popravili! Samo, kad bi mazala leda i ramena, trajala bi mi krema 3 dana 🙈
Sto je to s Anom??
Salatice ona vas gleda dok spavate? Ubi me kad se ja nebi jednu noc uvukla njoj u sobu i gledala nju. Pa ja dorucku prokomentirala kako se ona i svekar ne grle 😎
A da mi netko kaze "debela" ili bilo sto sto me vrijeda, nebi sutila. Sve navedeno je valjda i odgovor na pitanje: kakva sam sa psihom. Grizli.
Strudlice si ti ono iz Sarajeva? Kakvo vrijeme zovu za vikend, pet, sub i ned?
Mgirl i barbie jako ste mi lijepe.
Ana, to sumnjaju na preeklampsiju? Pretpostavljam zbog tlaka i urina... Samo budi strpljiva, znam da si sigurna jedino sa svojim doktorima, kad su oni u smjeni?
Mina daaa, pojela sam i neku s lješnjakom. Prefina je bila. 🤤
Barbie super izgledas! Prezgodna si trudnica! 😍
Klikerica ne depiliram se voskom, ali sam skuzila i ja da sve manje vidim od trbuha. Neki dan sam tek skuzila u ogledalu da na donjem dijelu trbuha imam lineu negru, nemam pojma ni kad se pojavila. 🤷♀️
Ves sam pokupila u zadnji trenutak, lijepo ga je ispuhao vjetar i sve se posusilo. Bas sam zadovoljna.
Lily ti si ful spremna! Bravo! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji