Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    28. Listopad 2018. 12:12

Ana, drzi se! 😘
    Barbie, prekrasna kao i uvijek! 😘
    U Splitu je bas juzina, ne volim je inace ali mi sad ne smeta uopce. Bili smo jutros na rivi, puse ali je skroz okej. Cekam tu kisu danima ali nikako da padne.
    Muz danas sprema rucak. Koliko to volim toliko mrzim jer mi je trenutno kuhinja u samo takvom kaosu da mi je lose 😂😂

Jagodica86
    28. Listopad 2018. 13:37

Cure, svugdje je toplo izgleda, baš udara jugo, najavili su kišu ali je nema pa sad perem hrpe veša 
    Da se brzo osuši.
    Barbie, izgledaš odlično , stvarno se nemaš šta brinuti oko kila...jesi gledala koliko samo je teška maternica, volumen krvi se poveća, plodna voda, beba....sve kad se zbroji taman si toliko dobila. 
    Ja sam na +10 nekih, možda 9.Nitko mi ne vjeruje, trbuh je ogroman pa znam da je većina tamo.  Prvo šok i vjeverica, a onda skužim koliko sam jela zadnja 2 tjedna, bili u svatovima, jela krafni onih iz Miss Donut, a sve nekako navečer. Pa sam zaključila da jednostavno moram izbaciti večeru i pojesti nešto lagano lagano do 8 najkasnije, i bit će to ok. Ručak mi je uvijek super zdrav, i doručak. Onda me naveče opere glad za sendvičima pa to je užas 

zadranka86
    28. Listopad 2018. 13:40

Jagodice..morammmm kom.ne moj se ljuti jer san se bass onako od srca nasmijala na tvoju vjevericu...pretpostavljam da je trebala bit nevjerica ali je ispala sok i vjeverica..😉😉😉😉....

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    28. Listopad 2018. 13:56

Zadranka, 
    mislim da ima fora izraz "sok i vjeverica" 🤣 da je namjerno stavila 🤣🤣🤣
    Jagodice, 
    hocu krofne 🍩 sadaa 😶 njami haha.
    Za sve ljubitelje sarme, za rucak imam sarmu, kuruzice i sirrr. 🤣 Jesam 🐶 pas hhahaha 🤣

zadranka86
    28. Listopad 2018. 14:04

Salatice moguce eto ja nisan iskrenooo znala za tu vjevericu..i meni to bass bilo slatko ...ta vjeverica😚😚😚..i skrozzz mi je foraaa..nadam se da se nece jagodica ljutit jer zaista evo nisam ni imala namjeru neku ruzno nit san znala za tu vjevericu...i bass mi je foraaa....jagode nadam se da se neces ljutit u niti jednom slucaju pa eto mozda se mozes ti meni smijati u mom neznanju za vjevericu😉😉😉😉

url=https://lilypie.com]

Mina93
    28. Listopad 2018. 14:13

Ide bas izraz za vjevericu, i ja ga koristim 😁
    Salatice eto mene na sarmu, ostavit cu tortilje gostima 🤣🤣
    Nemojte mi zvat kisu jer imam hrpu vesa za susenje 😅

Salatica9192
    28. Listopad 2018. 14:19

Donesi meni tortilje 🤣 ja to nikad nisam jela (znas kako mala djeca kad ih pitas nikada nisu nesto jela hahahah 🤣) - ali stvarno nisam. Sad imam sporet svoj, eksperimentisacu 😍
    Zadranka, 
    kakva ljutnja, ovdje samo zeza vlada 🤣😍

pepe1907
    28. Listopad 2018. 14:31

Klikerica

m.girl6

Klikerice, dobro kazes, pusti budalu. Psi laju a karavane prolaze. 😊 e da, nije mi jos stigao gel na tisak? Ti si poslala u utorak?

Nisam nikome slala preko Tiska,svima je išlo putem pošte redovnim putem na adresu koju si slala "Re57…"

Trebalo je vec stici,ostalim curama je stiglo koliko znam.

nije ni meni, valjda ce sutra

Klikerica
    28. Listopad 2018. 15:03

pepe1907

Klikerica

m.girl6

Klikerice, dobro kazes, pusti budalu. Psi laju a karavane prolaze. 😊 e da, nije mi jos stigao gel na tisak? Ti si poslala u utorak?

Nisam nikome slala preko Tiska,svima je išlo putem pošte redovnim putem na adresu koju si slala "Re57…"

Trebalo je vec stici,ostalim curama je stiglo koliko znam.

nije ni meni, valjda ce sutra

Javite mi,bas sam se zabrinula... ta Hrvatska pošta🤨😡?!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Emily1801
    28. Listopad 2018. 15:16

Bok cure.
    Hvala svima na lijepim komentarima, bas ste me razveselile. 😍😍
    Kod nas od jutra neka akcija. Htjeli smo iskoristiti sto je dan lijepo poceo, pa smo prije kise isli na Japetic. 
    Sat vremena hoda po uzbrdici za fine strudle od jabuke i caj u planinarskom domu. Obozavam klopu u planinarskom domu. 🤤🤤🤤
    Tek kad sam sve pojela i popila sam se sjetila da sam bas mogla fotkati tu hranu da vam pokazem. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.