Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    26. Lipanj 2017. 10:04

Termini:

Snelly 24.11.
    Ssanja 05.12.
    Jelena 05.12.
    Boja 05.12.
    Deeka 06.12.
    Kruška 06.12.
    Nina36 06.12.
    Ninaleontina 08.12.
    Mrs. 09.12.
    Tonka 15.12.
    anitram 20.12.
    Suza 28.12. carski 20.12.
    Jagoda 30.12.
    dalmatinka 31.12.
    Lady 16.01.
    Neo 17.01.
    LittleOne 21.01.
    Lunale 30.01.
    Pčelica 30.01.
    Allegra 30.01. ?
    Lucy 31.01.
    Elica 31.01.
    Ian 01.02.
    Pixi 09.02.
    ivona 09.02.
    Teaa1 09.02.

Gitta
    26. Lipanj 2017. 10:04

ako sam nekoga preskočila, nadovežite se!! :D

• Larica
    26. Lipanj 2017. 14:48

Hvala, Gitta! 😘 Sad mi je malo lakše, prva trudnoća, milion pitanja... ali vidim da sve imamo iste brige.
    Ima li neka od vas iskustva sa hipotireozom i Hashimoto sindromom u trudnoći? Već godinama sam po terapijom, tsh je uvek bio u granicama ali kao da je podivljao od kako sam ostala trudna, u petak kontrola kod endokrinologa.

LittleOne
    26. Lipanj 2017. 15:53

Bas nas se skupilo 

AngelMama
    26. Lipanj 2017. 16:47

Gitta hvala na pomoci, istina samo mislit pozitivno 😘
    Larica evoo me hipotireoza, bez Hashia za sad, bolujem vec 2 god .. zadnja kontrola bila negdje u 5. mj, nalaz je bio u redu, cim sam doznala da sam T odmah sam zvala endokrinologa, narucio me za 3 tjedna .. al cu ja to ic malo ranije 😀 Vidjet  cemo sta ce bit.
    Curee ja cijela u strahu od jutros, poceli mi smedi iscjedci, al on procuri ( ko spotting ) pa stane, ja mislila gotovo je i nije ga bas malo, inace sam na trapiji Utrogestan 2x3, sad je ok, nema ga .. Inace zvala sam gin. rekao je sto je tu je, napravili smo sto smo mogli, al ova neizvjesnost ubija 😑 Ima li koja iskustva ??

👩🏻‍🦱 29
    🧔🏻‍♂️ 30
    👼🏻 2017. 8 tt
    👼🏻 2018. 22tt
    👼🏻 2021. 11tt
    💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
    📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G

Jana78
    26. Lipanj 2017. 17:27

Rozica ja stvarno nemam iskustva s tim, a ni s hipotireozom pa ni ne mogu nesto napisati..kao ni Larici..

Cure mene zanima sa koliko tjedana vam se poceo vidjeti trbuh? Ja sam danas 7+3 i imam osjećaj da mi se vec vidi malo.. jesam malo luda (i debela) ili je moguće? 😜

• Teaa1
    26. Lipanj 2017. 17:41

Larica

Hvala, Gitta! 😘 Sad mi je malo lakše, prva trudnoća, milion pitanja… ali vidim da sve imamo iste brige.
    Ima li neka od vas iskustva sa hipotireozom i Hashimoto sindromom u trudnoći? Već godinama sam po terapijom, tsh je uvek bio u granicama ali kao da je podivljao od kako sam ostala trudna, u petak kontrola kod endokrinologa.

Evo Larica ja sam hipo + hasi...jupiii vec zadnji 6 godina, tsh mi je bio 3.99 kad sam saznala da sam trudna jer sam odmah isla vadit krv, sad je nesto manji jer su mi povecali dozu euti. Sljedeci tjedan idem endokrinol.pa cu vidjet dalje sta ce reci! Koliki je tebi tsh i na kojoj si dozi? Isto mi je prva trudnoca pa osim sta sam opcenito u strahu...jos sam dodatno i zbog stitnjace, aliii nedam se 😉😉

LittleOne
    26. Lipanj 2017. 18:26

Rozica1206

Larica evoo me hipotireoza, bez Hashia za sad, bolujem vec 2 god .. zadnja kontrola bila negdje u 5. mj, nalaz je bio u redu, cim sam doznala da sam T odmah sam zvala endokrinologa, narucio me za 3 tjedna .. al cu ja to ic malo ranije 😀 Vidjet cemo sta ce bit.
    Curee ja cijela u strahu od jutros, poceli mi smedi iscjedci, al on procuri ( ko spotting ) pa stane, ja mislila gotovo je i nije ga bas malo, inace sam na trapiji Utrogestan 2x3, sad je ok, nema ga .. Inace zvala sam gin. rekao je sto je tu je, napravili smo sto smo mogli, al ova neizvjesnost ubija 😑 Ima li koja iskustva ??

Rozica, meni gin rekla da dok god nije svjeza krv-dobro je. Daj je taj smeckasti samo zaostatci i najcesce je ciscenje nekog hematoma ili puknute kapilarice

26. Lipanj 2017. 18:46

LittleOne

Rozica1206

Larica evoo me hipotireoza, bez Hashia za sad, bolujem vec 2 god .. zadnja kontrola bila negdje u 5. mj, nalaz je bio u redu, cim sam doznala da sam T odmah sam zvala endokrinologa, narucio me za 3 tjedna .. al cu ja to ic malo ranije 😀 Vidjet cemo sta ce bit.

Rozica, meni gin rekla da dok god nije svjeza krv-dobro je. Daj je taj smeckasti samo zaostatci i najcesce je ciscenje nekog hematoma ili puknute kapilarice

Smedji iscjedak je ugl jedan od prvih znakova spontanog zato se odma daje terapija. Al s obziron da vec pije onda nema sta...odmor, lezanje i molitva da sve bude uredu. Ja se iskreno nadan da oce ❤

26. Lipanj 2017. 18:49

Jana78

Rozica ja stvarno nemam iskustva s tim, a ni s hipotireozom pa ni ne mogu nesto napisati..kao ni Larici..

Cure mene zanima sa koliko tjedana vam se poceo vidjeti trbuh? Ja sam danas 7+3 i imam osjećaj da mi se vec vidi malo.. jesam malo luda (i debela) ili je moguće? 😜

Ako ti je prva trudnoca u 8 tj se ne moze vidit nista...vjerojatno si naduta..meni se tek sad lipo vidi stomak 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.