Trbuh mi je kao da sam napuhnuta, ali izgleda ko da sam se samo udebljala, ne ko da sam trudna. 😄 super za testove, sad više nemam grižnju savjesti jer stvarno mi se ne ide. 😊
Pregledi:
Jelena 28.06.
Suza 28.06.
Lunale 29.06.
Deeka 30.06.
Pčelica 03.07.
jana 03.07.
Larica 03.07.
Gitta 04.07.
Ivona 04.07.
Josipa 04.07.
Ian 05.07.
Neo 06.07.
Dalmatinka 14.07.
lucy 19.07.
LittleOne 19.07.
Suza 17.07.
Mrs. 21.07.
pixi 21.07.
anitram 21.07.
13.7
Dobrodošla Marinica!
Anitrammm kako sam procitala ovaj tvoj post o komarcima tako sam u stanu ubila jednog gigantskog! S čime se inače mažete protiv komaraca, nesto za djecu?
Nadam se da ce ti sve biti ok!
Tea ja sam takva vec mjesec dana, cim nesto malo vise radim, odmah se umorim, popodnevno spavanje mi je pod normalno, upravo se spremam.. ☺️
Zatvor me poceo mučiti strasno, po 3 dana ne idem na wc, a pijem čak i neke probiotike ali valjda su se moja lijena crijeva sad vec i na to navikla! Probala sam i s donatom mg, u pocetku je palilo sad vise ni to.. Nikako da otkrijem koji je moj tajni sastojak za ic na wc! Htjela bi to znat trenutno vise od icega!
Ja danas nisan bila i vec san uspanicena...kupila san donat mg nadan se ujutro da ce bit srice...mada me ni ne cudi s obziron sta jeden 😑
Isla san po nalaze briseva i sve je uredu 🤗🤗
Vecer cure nove i stare :)))
Vezano za hipo, to vam uopce nije opasno za trudnocu, ne brinite. U trudnoci hormoni malo divljaju pa i ako su vam nalazi u redu, preventivno morate pit terapiju i kontrola krvi jednom mjesecno.
Vecer cure nove i stare :)))
Vezano za hipo, to vam uopce nije opasno za trudnocu, ne brinite. U trudnoci hormoni malo divljaju pa i ako su vam nalazi u redu, preventivno morate pit terapiju i kontrola krvi jednom mjesecno.
Utekao mi post 😂
Jana ili tko je spominjao zatvor u trudnoci, ne dao bog da iko prodje sta sam ja u prosloj trudnoci!!! Zatvor ali teski, teski od starta (u rodilistu me na pregledu prije poroda sestra pitala da sta imam unutra, kamenje i da kad sam zadnji put khm, khm... 😂) znalo se desiti i po 2 tjedna i vise! Kaze mi tada da mi mora dat klistir na sta sam joj rekla da jedva cekam, da ga sanjam cilu trudnocu!!! Pomagao bi sirup portalak, stavljala sam ga u jogurt. Nista donat, nista kuhane, sljive, kruske, mljeveni lan, glicerinski cepici, ove ili one sheme... od patronazne sam poslje cula za ampulice u apoteci, kao klistir djeluju i koristila sam ih nakon poroda 2 puta dok se stolica nije izregulirala. Eto, ako kome nizbrdo sta ozbiljno zapne, savjetujem sirup portalak (trebaju mu 2-3 dana da djeluje al spasi) 😉
Da "poslje"... 😂 Tila sam napisat "poslije". Razumite me, kadna je ura, omakne se 😂😂😂
Cure evo ja danas u 9imam pregled,13+6 smo,drzite fige da sve bude ok :-)
Cure evo ja danas u 9imam pregled,13+6 smo,drzite fige da sve bude ok :-)
Sritno :*
Mene je donat otvorila. Imala san happy morning 😍😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji