Pozdrav svima! Ja sam 13+4 tt. Danas sam bila na pregledu i sve je ok. Nemam više ni mučnine ni glavobolje, samo sam svako malo gladna. Termin mi je 30.12. tak da bi i ja htjela na listu. Uglavnom, imam neki gusti bijeli iscjedak, ali to je kao normalno. Zanima me vaše mišljenje o triple testu, hoćete li sve ići na to? Meni se iskreno ne ide, bez obzira što znam da je besplatan.
Pozdrav svima! Ja sam 13+4 tt. Danas sam bila na pregledu i sve je ok. Nemam više ni mučnine ni glavobolje, samo sam svako malo gladna. Termin mi je 30.12. tak da bi i ja htjela na listu. Uglavnom, imam neki gusti bijeli iscjedak, ali to je kao normalno. Zanima me vaše mišljenje o triple testu, hoćete li sve ići na to? Meni se iskreno ne ide, bez obzira što znam da je besplatan.
Ja san 13+2 😊
Isto se super osjecam 😎
Citala san da ti je to normalno mada ja od pocetka nisan imala nikakvih iscjedaka
Sta se tice testova vec smo pisale na tu temu.. ja san na zadnjem pregledu odbila sve te testove
Jel se vidi stomak? 🤗🤗
Heheh Dalmatinka bit ce da ga toliko silno zelim da ga sama izmišljam! Gitta cekam jos 2tj pa cu rec ma da to je od trudnoće, bas me briga! 😆
Ja isto mislim da necu Radit nikakve testove, u 12tj cu ic na onaj anomaly scan i ako sve bude ok, necu nista Radit..
Ja sam isto imala i imam jos povremeno, onako blagi bjelkasti iscjedak, ali nista pretjerano, mislim da je to normalno...
Pozdrav ekipaaaa!!! Dobro došle nove trudnice :) drago mi je da ste sve ok, ja evo 16+6tt i ubi me žgaravica :( pupo se već ljepo vidi, beba živahna a najviše kad se smirim, sad jedva čekam srijedu da vidimo šta ginić kaže jel sve ok i aBd da saznamo jel nam stiže braco il seka :)
IvaAvi dobrodošla ! na listi si!! :D ja neću ići ni na kakve testove!!
Jelena, znači već osjetiš pokrete, super!! sretno na pregledu i obavezno nam se javi!!
Heheh Dalmatinka bit ce da ga toliko silno zelim da ga sama izmišljam! Gittacekam jos 2tj pa cu rec ma da to je od trudnoće, bas me briga! 😆
Ja isto mislim da necu Radit nikakve testove, u 12tj cu ic na onaj anomaly scan i ako sve bude ok, necu nista Radit..
Ja sam isto imala i imam jos povremeno, onako blagi bjelkasti iscjedak, ali nista pretjerano, mislim da je to normalno…
To ka i ja sta san uvjerena da cekan curicu jer je toliko zelin 🤗🤗
Anomaly scan mi je radjen na zadnjem pregledu kao i nuhalni nabor i za sada je sve super 😍
Zadnjih cca tjedan dana iman povremenu bol u donjem dijelu leđa..malo povise gluteusa haha.. neka cudna ostra bol koja je ugl trenutacna.. kao grom xD udari, prosiri se i stane.. i to samo na desnoj strani.. ima li neko slicnih iskustava?
Meni se cini ko da nikad necu dogurat do kraja, presporo mi tjedni prolaze. Nadam se da se ubrza nakon 12tt jer ovako doslovno brojim dane dok ne prode taj osjetljiviji period i dok ne obavim mini anomaly scan
Meni se cini ko da nikad necu dogurat do kraja, presporo mi tjedni prolaze. Nadam se da se ubrza nakon 12tt jer ovako doslovno brojim dane dok ne prode taj osjetljiviji period i dok ne obavim mini anomaly scan
Potvrdjujem da se ubrza kad udjes u 12 tj 😄 prestanes brojat svaki dan i posvetis se nekim drugim stvarima umjesto cjelodnevnog googlanja o trudnoci. 😂
Definitivno se ubrza iza 12tt evo ko da sam juče napunila 12tt a evo danas već punih 17tt
Sortiraj odgovore
Najstariji