Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    24. Lipanj 2017. 23:34

Večer cure!!
    Evo mislim da sam jedina žena koja se ne boji poroda, toliko sam u glavi jaka što bi se reklo, još sa  prvim djetetom išla na inducirani, 16 h u trudovima, drip, samo porod 40 min trajao i opet bi ponovila... Ne znam zašto... Valjda sam stavila sebi u glavu da sam jaka žena i neš ti, mogu ja to, moram to proći, ne može beba ostat u meni vječno hehehe
    Znaš da to moraš proći tako da je strah tu bespotreban..
    Od simptoma..hm.. gadi mi se meso a jedu mi se breskve..ja sam danas cijeli dan imala uuuužasni glavobolju i onda skontam da sam preskočila jutarnju kavu i popijem jednu oko 8 h navečer i instantno me prođe 😁😁

Ail
    25. Lipanj 2017. 00:24

Anitrammm bas mi je zao i u jednu ruku jako čudno da je bio takav. Meni je vodio sve do sada trudnoće i stvarno me spasio. Valjda mu je bio neki ludi dan ili ja imam sreću da je prema meni istinski osjećajan i dobar. Nema toga sto ga ne mogu pitati i sto mi nije htio objasniti. Čak sam ga zvala u pola 6 ujutro 😱 (Sad mi malo bed ali jbga htjeli su me poroditi u 28 tt bezveze) bitno da si zadovoljan sa svojom doktoricom ☺️ Jana mislim da možeš jesti tartufe (barem sam ih ja jela) 

Jana78
    25. Lipanj 2017. 03:17

Anitrammm onda sam nesto pobrkala, ali jos netko osim Tee ima 09.02.termin... 
    Ian moja frendica isto vodi trudnocu kod dr.Kosa i imala je 2 spontana prije ove zadnje trudnoće i jako je zadovoljna s njim. Ja sam se kod njega naručila na anomaly scan u 12tj jer sam cula da je za to najbolji u Hrvatskoj.. 
    Hehe znaci mogu jest tartufe, ufff to je dobro znat jer ih volim jako! 

Mlada mama 😀
    25. Lipanj 2017. 06:09

Bok mame...ja neznam koji je .... sa ovim mucninama...nemogu zivit od njih...gladna san ka pas..kad vidim hranu povracam..
    Neki dan mi je dosla zelja za burekom od sira i na kraju sam ga kupila samo da bi ga gledala i to kraickom oka jer mi je muka vatala kad bi ga vidila hahha neznam vise sto da radim 😑😟

25. Lipanj 2017. 08:39

Gitta

Večer cure!!
    Evo mislim da sam jedina žena koja se ne boji poroda, toliko sam u glavi jaka što bi se reklo, još sa prvim djetetom išla na inducirani, 16 h u trudovima, drip, samo porod 40 min trajao i opet bi ponovila… Ne znam zašto… Valjda sam stavila sebi u glavu da sam jaka žena i neš ti, mogu ja to, moram to proći, ne može beba ostat u meni vječno hehehe
    Znaš da to moraš proći tako da je strah tu bespotreban..
    Od simptoma..hm.. gadi mi se meso a jedu mi se breskve..ja sam danas cijeli dan imala uuuužasni glavobolju i onda skontam da sam preskočila jutarnju kavu i popijem jednu oko 8 h navečer i instantno me prođe 😁😁

Ni ja ne jeden meso.. do sada san jela samo piletinu jer inace nisan ljubitelj mesa al u trudnoci niti piletinu...smrdi mi meso nmg ni pomislit na njega... a od voca breskve i trisnje 😍
    Iman isti probl s kavom..ako je ne popijen uj boli me glava...uvik san bila strastveni kavopija...a u trudnoci je pijen samo da me glava ne bi bolila..

LittleOne
    25. Lipanj 2017. 10:36

Cure, koliko sise narastu u trudnoci?  Krajem 7. idem mjesec dana na more pa me zanima jel moram kupovat veci kupaci ili ce mi bit dobri i ovi sta sad nosim?  To ce mi bit 5.mjesec trudnoce otprilike

• anitrammm
    25. Lipanj 2017. 11:22

Dalmatinka i Gitta- po onim bapskim vi nosite curice 😂 
    U obje trudnoće mi je bilo isto, samo daj voće i obje su curice. 
    Littleone- meni su sad vec broj veće- jucer sam isla kupiti badic i pita me žena: "petica, jelda?" Na kraju ipak četvorka, a inače sam trojka. Sjećam se iz prve trudnoće da mi je od 4 i pol, 5 mj.vec počeo kapati kolostrum. Čini mi se da je to ipak nekako individualno, nekima uopce ne narastu do kraja trudnoće, a nekima buknu odma. 
    Ian- i ja sam bas iznenađena time kako sam prošla kod njega, jer do sad sam čula samo pohvale. Također sam čula da je najbolji za uzv dijagnostiku. I da ostali doktori u ginekosu kad u nešto nisu sigurno, pitaju njega za mišljenje. 
    Paula- jao, bas mi je zao da ti je toliko lose. Nadam se da ce se smiriti, većini oko 12.tj. sve tegobe prestanu. Nadam se da ces tada moći uživati u trudnoći, a i bureku 😂. 

25. Lipanj 2017. 11:58

LittleOne

Cure, koliko sise narastu u trudnoci? Krajem 7. idem mjesec dana na more pa me zanima jel moram kupovat veci kupaci ili ce mi bit dobri i ovi sta sad nosim? To ce mi bit 5.mjesec trudnoce otprilike

Meni od pocetka rastu ko lude... kupila san kupaci 4 i to sa trakicama za vezanje da ga mogu podesavat i opet mi sve ispada iz njega..a nekako mi neugodno bilo uzet veci br xD tako da mislin da je najbolje ako ti sad ne triba da ga ne kupujes dok ne krenes il da odma uzmes bar broj veci jer do 5og mj trudnoce ce sigurno narast za broj.. 

25. Lipanj 2017. 12:01

anitrammm

Dalmatinka i Gitta- po onim bapskim vi nosite curice 😂
    U obje trudnoće mi je bilo isto, samo daj voće i obje su curice.
    Littleone- meni su sad vec broj veće- jucer sam isla kupiti badic i pita me žena: "petica, jelda?" Na kraju ipak četvorka, a inače sam trojka. Sjećam se iz prve trudnoće da mi je od 4 i pol, 5 mj.vec počeo kapati kolostrum. Čini mi se da je to ipak nekako individualno, nekima uopce ne narastu do kraja trudnoće, a nekima buknu odma.
    Ian- i ja sam bas iznenađena time kako sam prošla kod njega, jer do sad sam čula samo pohvale. Također sam čula da je najbolji za uzv dijagnostiku. I da ostali doktori u ginekosu kad u nešto nisu sigurno, pitaju njega za mišljenje.
    Paula- jao, bas mi je zao da ti je toliko lose. Nadam se da ce se smiriti, većini oko 12.tj. sve tegobe prestanu. Nadam se da ces tada moći uživati u trudnoći, a i bureku 😂.

Ja san cili zivot zamisljala da imam curicu..uvik san mastala o tome...i sad cilo vrime mislin da je zensko...kazu da zene imaju osjecaj za te stvari.. a ja ne znan jel to zato sta prizeljkujem zensko dite il je stvarno zensko haha...zato jedva cekan saznat spol. Al naravno da cu se veselit ako bude musko jer na kraju krajeva ipak je najbitnije da je zivo i zdravo 😊🤗😍

• baby90
    25. Lipanj 2017. 13:53

Pozdrav, nova sam tu kod vas :) Prvi test sam uradila 14.06. i tada sam bila na prvom pregledu gdje su m rekli da sam u 5-om tjednu trudnoće :) Ovo mi je prva i jaaaako sam uzbuđena i sve me zanima. Gin mi je rekla da izvadim rutinske nalaze krvi i urina i evo u utorak idem na pregled i iščekujem da ćemo čuti srce. Do sada imam cjelodnevne mučnine bez povraćanja, počeli su baš u 5-om tjednu i nemam baš apetita do poslijepodne. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.