Pozdrav drage majke,djevojke,zene,cure !! :)
Nova sam ovdje i slucajno sam naisla na temu, da se pridruzim, moja bebica bi trebala sticii krajem prvog mjeseca😊😊 takoder,cestitam vam svima koje iscekujete svoje bebice
Kako vi stojite s ovim jutarnjim mucninama i imate li kakav pripravak ili nesto za zatvor kojeg se ne mogu rijesiti vec par dana..?
Elica dobrodošla!! Za mučnine neke slane kifle i čaj od đumbira, a zatvor..hm... Normalna stvar u trudnoći, pij dooosta tekućine. Kad ti je termin? 🤗🤗
Nova sam ovdje i slucajno sam naisla na temu, da se pridruzim, moja bebica bi trebala sticii krajem prvog mjeseca😊😊 takoder,cestitam vam svima koje iscekujete svoje bebice
Kako vi stojite s ovim jutarnjim mucninama i imate li kakav pripravak ili nesto za zatvor kojeg se ne mogu rijesiti vec par dana..?
Dobro nam došla, želim ti ugodno druženje s nama 😊 za mučnine ne znam nemam problema, a za zatvor ti mogu preporučit ili magnezij ili krušku. To meni najbolje pomogne. Pozdrav 🤗
E cure jedno pitanje za vas ako znate nešto slučajno o tome. Glava me boli danima. Žao mi je da pijem paracetamol, pa sam otišla do apoteke i kupila sebi onu tigrovu mast, a cura u apoteci mi je rekla da mogu to slobodno da koristim. Nisam htjela koristit dok ne pitam doktoricu, i kad sam je pitala rekla je da ne koristim to ni slučajno nego samo paracetamol. Eh sad, jel zna neka kako to i dal je neka koristila u trudnoći ili pitala svoje doktore za to?? Jel moguće da je štetnija ta mast od paracetamola? Uglavnom sad eto trpim tu glavobolju, bolujem, i ne koristim ništa 😀
E cure jedno pitanje za vas ako znate nešto slučajno o tome. Glava me boli danima. Žao mi je da pijem paracetamol, pa sam otišla do apoteke i kupila sebi onu tigrovu mast, a cura u apoteci mi je rekla da mogu to slobodno da koristim. Nisam htjela koristit dok ne pitam doktoricu, i kad sam je pitala rekla je da ne koristim to ni slučajno nego samo paracetamol. Eh sad, jel zna neka kako to i dal je neka koristila u trudnoći ili pitala svoje doktore za to?? Jel moguće da je štetnija ta mast od paracetamola? Uglavnom sad eto trpim tu glavobolju, bolujem, i ne koristim ništa 😀
Ja sm u drugoj trudnoci imala strasne glavobolje i pitla sam dok.sta smijem piti i rekao mo paracetamol bez brige.I uvijek bi popila lupocet od 500,bebi hvala bogu nista,sad je to zvrk od 1,5god.Na pocetku ove 3 trudnoce isto sam par puta imala glavobolje i popila bi lupocet...sve ok evo me 13+2
Ja cilo jutro umiren od bolova..glava me ubija...sinoc me pocelo bolit, nisan tila pit nista nego san isla lec..jutros se probudin ono razarajuci bolovi..nisan mogla ni pit ni jest ni nista...legla na kauc i plakala..i onda probala na silu pojest nesto i povratila...ovo mi je prvi put da povracan u trudnoci...popila san onaj veliki lekadol jer mi je vec jednom pomoga i sad se osjecan bolje..tigrovu mast nisan nikad probala.. inace sumnjan da me jucer opalilo sunce pa da je radi tog..
Dobrodosla 😊
Ja san se borila protiv mucnine slanim ribicama i stapicima. Zatvor neman al kad bi probava usporila donat mg je pomoga 😊
Anitrammm divna ti je slikica 😍 Nas dvije se možda nekad i sretnemo u ambulanti ako vodiš trudnoću stalno u Ginekosu ☺️ Mi nemamo još nekih trudničkih simptoma osim sto bi stalno jela slatko. Dečki su super aktivni, mladi puže kao lud svugdje po kući pa moram paziti da ga stariji ne zvekne. Tako da se ne ljutite na malo slabijoj aktivnosti 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji