Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunale
    28. Lipanj 2017. 08:19

Sretno cure!!! Javite nam :)))

Gitta
    28. Lipanj 2017. 09:13

S

Gitta
    28. Lipanj 2017. 09:17

Sretno cure na pregledima!! Bit će to sve super! Lunale tebi sretno sutra!!
    A što se tiče zatvora i ja sam znala po dva tjedna ga imati ali bi meni pomogao donat ali kad bih popila pola litre odjednom.. ovdje me nisu klistrirali pa sam khm khm na stolu i dali su mi u rodilištu neke tablete i prahove da kakim ali ja nikako, opet zatvor, nisu me htjeli pustit kući dok ne kakim pa sam slagala da jesam..pa to su bile muke.. 
    I onda sam uvela smoothie u prehranu, svako jutro smitim jedan i samo njega pijem, meni se crijeva preporodila!! Jer cijeli život imam problema s tim...

• Larica
    28. Lipanj 2017. 09:26

Srećno curama na pregledima ❤️
    Meni za probavu pomogne ako ujutru popijem mlaku vodu sa limunom. Kako mi je ovih dana bilo muka ujutru i ništa osim vode nisam mogla pila sam limunadu u toku dana i pomagalo je. Donat sam kupila i popila jednom i užasan mi ukus ima, mislim da ga neću piti. Probava mi je usporena, još nije kritično, više me muči nadutost i gasovi uveče :(

Jana78
    28. Lipanj 2017. 09:26

Dalmatinka super za briseve! Donat mi je pomogao prva 2tj mozda, a sada nista...
    Lunale Haahah bas si me nasmijala, valjda si se naspavala 😊 Nista ako krene na gore uzet cu ja taj sirup jer i ako idem na wc to su takve muke kao da kamenje jedem po cijele dane.Koma!
    Jelena i Suza sretno danas, javite se!!
    Gitta i ja inače imam problema s tim zato sam i pocela piti probiotike u kapsulama, jos sam sad u 8-om tjednu, sve me strah sta ce biti poslije... Evo upravo jedem lubenicu, mozda je to lijek 😀

• anitrammm
    28. Lipanj 2017. 09:30

Sretno na pregledima! 💗
    Da odgovorim brže bolje, dr.mi je rekla neka se mažem npr.autan baby protiv komaraca. Nešto sto je nježnije. 

Sto se zatvora tiče, tu vam ne znam pomoći ili dati savjet. Kod mene je situacija da kad nisam trudna idem jednom dnevno, a sad kad sam trudna i po 3 puta. 

Jana78
    28. Lipanj 2017. 09:38

Latica probala sam i s limunadom, jedno vrijeme sam samo nju pila, nista ni od toga.
    Anitrammm koja si ti sretnica, takav je moj muž, cim završimo s ručkom on je na wc-u...

Nego cure koje su iz manjih mjesta, zanima me da li vam naplaćuju slanje krvi za daljnje analize kad šalju u veće gradove. Meni su sad svaki put kad su krv slali za Pulu ili Zagreb uzeli u laboratoriju 50,20,30kn kao za dostavu. 
    Cudno mi je to, da li i vama tako? 

• anitrammm
    28. Lipanj 2017. 10:43

Cure koje imate problema, kako izgleda vasa prehrana? Sto jedete za dorucak i preko dana? Koje voće, povrce? Definitivno bi trebale izgbjegavati banane, celulozu (kora jabuke, marelice, breskve, šljiva, grah, grašak, mahune......)- sporo probavljivo i napuhuje, isto je i sa cvjetacom, dok se brokula preporuča. Sto vise vlakana, to bolje. Punoooo zelene salate. Meni u trudnoći ne odgovaraju zobene, jer se sporo pribavljaju i napuhuju, zato jedem manje zdravu opciju, ali se bolje osjećam. 
    Trebale bi jesti 3 glavna obroka, dva međuobroka, minimalno 2 i pol sata treba proći od zadnjeg obroka. Zbog glukoze. Nikako navecer voće. 
    Nisam navela gore, riza također zatvara. Možete probati batat, on je pun vlakana, lako je probavljiv.  
    Za brzi metabolizam pomaze laneno ulje, nisam provjeravala jel smiju trudnice, nakon doručka jedna žličica. Također, koje nisu gadljive, zlica lanenih, u toplu vodu, da odstoji 15-ak min. Pustit ce sluz koja ubrzava metabolizam. Sve popiti. Za ručak zlica maslinovog ulja, tesko je progutati, ali isto pomaze. Ima i onaj recept, zlica jabučnog octa i topla voda, natašte. Ili limun i topla voda. Samo ako vas ne muče mučnine. 
    Pretpostavljam da vas većina to sve zna, ali mozda I nekoj pomogne. 😊

Gitta
    28. Lipanj 2017. 10:49

Lunale

KaSna!!! Odo ja lec!!!

hahahahaha

Gitta
    28. Lipanj 2017. 10:54

Jana sretno sa lubenicom!! ja je ne volim, kad smo već kod nje, ne znam jesam je probala dva puta u životu... i da, meni nikad ništa nisu naplaćivali, daju li ti račun bar?
    anitram super savjeti, slažem se s tobom, ali npr banana zatvara ali je zato voćka koja je najbogatija kalijem, tako da sve to ima prednosti i mane..
    isto je dobro ujutro natašte čaša toplog mlijeka sa cimetom i medom i to mi je znalo pomoći...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.