Cure, koje kreme za sunčanje koristite ili biste preporučile za korištenje sada u trudnoći?
Elica dobrodosla, isti nam je dan termina 🤗
Jagoda, ja korisim faktor 50, kreme za djecu. Posebna krema za lice, posebna za tijelo, ako sam na suncu dulje svako 2 sata ju nanosim...iako pokusavam izbjegavati boravak na direktnom suncu od 11 do 18.
Iako sam na samom pocetku,jako me strah uopce na samu pomisao poroda.. posto sam jako mlada i ocekujem prvu bebicu, bojim se da u meduvremenu nece doci do kakvih komplikacija,bojim se kako cu uspjeti to sve,u glavi strka zbrka.. svaki puta kada me nesto jace zaboli odmah idem trazit po internetu i produ me crne misli iako je sve u redu.
Mislim da cu doktoricu izludjet svakim pregledom sa sto pitanja
kako se vi opustate opcenito u ove trudnicke dane ??
Uh, meni je isto tako bilo i stalno neke brige..isto je prva trudnoca i prva bebica. Naoruzala sam se knjigama i strucnom literaturom, izbjegavam citati negativne teme na internetu i forumima i samo misliti na to da ce ipak sve biti u redu. Sto se tice poroda, brige cuvam tamo za kraj sijecnja, sad samo mislim o tome kad ce doci taj kraj prvog tromjesecja ☺️
Uh, meni je isto tako bilo i stalno neke brige..isto je prva trudnoca i prva bebica. Naoruzala sam se knjigama i strucnom literaturom, izbjegavam citati negativne teme na internetu i forumima i samo misliti na to da ce ipak sve biti u redu. Sto se tice poroda, brige cuvam tamo za kraj sijecnja, sad samo mislim o tome kad ce doci taj kraj prvog tromjesecja ☺️
Kad napunite 12 tj osjecat cete se puno bolje 😊 ja se sad ni ne osjecan ko trudnica..samo me stomak podsjeca na trudnocu 🤗
Anitrammm divna ti je slikica 😍 Nas dvije se možda nekad i sretnemo u ambulanti ako vodiš trudnoću stalno u Ginekosu ☺️ Mi nemamo još nekih trudničkih simptoma osim sto bi stalno jela slatko. Dečki su super aktivni, mladi puže kao lud svugdje po kući pa moram paziti da ga stariji ne zvekne. Tako da se ne ljutite na malo slabijoj aktivnosti 😘
Oooo onda postoje šanse da se sretnemo. 😊 Samo tamo vodim trudnoću i jako sam zadovoljna.
Sto se krema za sunčanje tiče. Moj plan je izbjegavati sunce od 11 do 18h, prvo cu se mazati većim faktorom, nekom kremom za klince 50 faktor. Poslije maslinovo ulje, mrkva i orasi- domaći miks. Mislim da to moze samo nahraniti kozu, pomoći protiv strija Itd. 🤷🏽♀️
Stvarno ste bile aktivne! Dok sam sve pohvatala...
Anitrammm slikica je divna! 😍
Tea i Anitrammm i ja po kalendaru na netu imam 09.02.za termin! 03.07.mi je pregled pa cu pitat gin da potvrdi.
Ja se mazem s faktorom 50 za djecu i nikad prije 16h ne idem na plazu.
Glavobolje nemam, ali meni je moja gin rekla da smijem piti ono sto i djeca smiju.
Meni je apetit i dalje slab, pogotovo oko ručka, navecer se popravi pa nesto i pojedem, čak mislim da sam i smršavila, vidjet cemo na pregledu. Zanima me jel smijemo jesti tartufe? Ne mogu nista nac na netu..
E da sto se tiče soc gin meni nikad nije nista uzela, a kod privatnog plaćam 250kn za uzv.
Ja sam i dalje kronično umorna, jucer bila na svadbi, danas nikako ne mogu sebi doc, cijeli dan u krevetu...
Elica znam da je lako reci ali nemoj se opterećivati, ja sam prvog rodila sa 19 i sve je super bilo, nisu godine mjerilo ni zašto, a strah od poroda imaju mislim svi. Meni je i dalje strah poroda a 3 beba 😂 Mislim da sto vise znaš da te vise strah barem je kod mene tako. Nemoj citati svašta po internetu, prepusti se svom ginekologu i svojim instinktima.
Anitrammm je i meni su predobri, spasili su mi obje trudnoće. Kod kojeg si doktora ako mogu znati? Ja sam kod Kosa.
Jana78 nešto sam ili krivo napisala ili si nešto pobrkala. Meni je 20.12.termin.
Ian- kod dr.Ujevic vodim trudnoću. S 5+1 sam bila kod dr.Kos na pregledu, zbog blagog krvavog iscjedka, dr.Ujevic je bila na go. Nije mi se uopce dopao, pregled uzv i kaze mi da se vidi gestacijska vrećica, zumanjcana premala za 5+1, a da se zametak ne vidi. I dalje šuti. Ja se obukla, sjela za stol i dalje on nista, pa sam pitala jel u redu da se jos ne vidi. Tek tada mi je rekao, nije u redu, trebao bi se vidjeti. Ispalo je da je itekako preuranio s takvom izjavom. Za tjedan dana se vidio plod i srčana akcija. Uplašio me bespotrebno 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji