Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixii
    23. Lipanj 2017. 14:39

Evo mene s pregleda, sve je odlicno proslo. Srce kuca ko veliko, imamo 1cm i termin je 9.2. :) sljedwci pregled za 4 tjedna.

Mrs. Bešić
    23. Lipanj 2017. 15:43

Pixii

Evo mene s pregleda, sve je odlicno proslo. Srce kuca ko veliko, imamo 1cm i termin je 9.2. :) sljedwci pregled za 4 tjedna.

Divno, baš mi je drago, da tako i ostane do kraja sve u savršenom redu 💕. Ti i ja i sl pregled na isti datum 😊😊

kleaiva
    23. Lipanj 2017. 16:42

E tako i meni moj po 50 kn svaki put. Prije sam imala godisnje 1 bez plaćanja i u trudnoći barem 3 besplatna. Ne dobijem račun i znam da to sprema u džep...al eto.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    23. Lipanj 2017. 16:43

Dalmatinka

Gitta

Ja sam išla na 4 D u zadar kod nekog privatnika i super je i platila samo 200 kn, a inače kod socijalnog uzv nikad nisam platila, jel ti da račun za to? Baš mi čudno to, ako imaš dopunsko ne bi trebala plaćati…

Meni je moja uvik naplacivala 50 kn..i dok nisan bila trudna i na prvom pregledu kad san bila trudna. Da napomenem da iman i zdravstveno i dopunsko. Naravno da ga nema pravo naplacivat al eto.. zato sad ima pacijenta manje. Kod privatnika dobijen uredno racun.

E tako i meni moj po 50 kn svaki put. Prije sam imala godisnje 1 bez plaćanja i u trudnoći barem 3 besplatna. Ne dobijem račun i znam da to sprema u džep…al eto.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• anitrammm
    23. Lipanj 2017. 17:04

Pozdrav svima, 
    Čitam i pratim, ali nikako da se javim. 
    Nije mo jasno nešto oko komplikacija, 4.mj. radnog staza i zaposlena sam, prekid mi je duži pa nemam unutar 2 god. 9 ili 12 mj., radnog staza. Na komplikacijama sam od 1.6., i dobivat cu nekih 800kn, ali me zanima sto na porodiljnom? Tretiram se kao i nezaposlene majke kao i za komplikacije trenutno ili zaposlena? Inače mi je plaća 4000kn. 

Cure koje ste danas bile na pregledima, drago mi je da je sve super! I ja sam bila danas. Hematom je samo nestao 🎉🎉. Naša curka se super razvija. Danas smo gledali: kralježnicu, mozak, mali mozak, kosti lubanje, želudac,bubrege, mjehur, usnice da nema precjep. Sve se super razvija. Danas nam je 14+1, a veličinom je 14+4. Slijedeca kontrola 21.7. 

23. Lipanj 2017. 19:13

kleaiva

Dalmatinka

Gitta

Ja sam išla na 4 D u zadar kod nekog privatnika i super je i platila samo 200 kn, a inače kod socijalnog uzv nikad nisam platila, jel ti da račun za to? Baš mi čudno to, ako imaš dopunsko ne bi trebala plaćati…

Meni je moja uvik naplacivala 50 kn..i dok nisan bila trudna i na prvom pregledu kad san bila trudna. Da napomenem da iman i zdravstveno i dopunsko. Naravno da ga nema pravo naplacivat al eto.. zato sad ima pacijenta manje. Kod privatnika dobijen uredno racun.

E tako i meni moj po 50 kn svaki put. Prije sam imala godisnje 1 bez plaćanja i u trudnoći barem 3 besplatna. Ne dobijem račun i znam da to sprema u džep…al eto.

Ma odvratni su...nema sanse da bi to dozvolila vise. Cila nam je drzava u banani bas zato sta mi to dozvoljavamo. Zato ja u svoje soc gin vise ne iden al uredno doden po uputnicu za sve sta mi triba. Dok doticna gin nije u stanju ni rec dobar dan jer je ljuta sta nijedna trudnica ne ostaje u nje nego sve idu privatno... radije cu privatniku dat 250 nego njoj 50. Razlika u cijeni je ocigledna jednako kako i usluga. S tim da od privatnika dobijen racun al od nje ne...

23. Lipanj 2017. 19:17

anitrammm

Pozdrav svima,
    Čitam i pratim, ali nikako da se javim.
    Nije mo jasno nešto oko komplikacija, 4.mj. radnog staza i zaposlena sam, prekid mi je duži pa nemam unutar 2 god. 9 ili 12 mj., radnog staza. Na komplikacijama sam od 1.6., i dobivat cu nekih 800kn, ali me zanima sto na porodiljnom? Tretiram se kao i nezaposlene majke kao i za komplikacije trenutno ili zaposlena? Inače mi je plaća 4000kn.

Cure koje ste danas bile na pregledima, drago mi je da je sve super! I ja sam bila danas. Hematom je samo nestao 🎉🎉. Naša curka se super razvija. Danas smo gledali: kralježnicu, mozak, mali mozak, kosti lubanje, želudac,bubrege, mjehur, usnice da nema precjep. Sve se super razvija. Danas nam je 14+1, a veličinom je 14+4. Slijedeca kontrola 21.7.

Vrhh 😍😍😍
    Za porodiljni kao zaposlena osoba tribas imat 12 neprekidno ili 18 sa prekidima ako san ja dobro informirana..trenutno si zaposlena i sad izracunaj do poroda koliko imas

23. Lipanj 2017. 19:20

Pixii

Bravoo 😊 napokon smo zaredale dobre vijesti 😍

Gitta
    23. Lipanj 2017. 19:47

Pixi tako mi je drago!!
    Anitram drago mi je radi lijepih vijesti!! 😄😄

Gitta
    23. Lipanj 2017. 19:48

Pixi vidim da je naše starije dijete u dan razlike!! 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.