Gitta pratimo se ;)
Sto se tice uzv meni ga moja soc. gin. radi na skoro svakom pregledu i besplatno je.
Bok svima! Cestitam svima na dobrim vijestima! Meni bi gin radila svaki pregled uzv i uzela 200kn za njega jer radi samo pregled preko soc. a uzv privat. Samo me smeta jer nikad nista ne objasnjava pa odemo drugome na uzv, isto privatno. Takoder smo u ponedjeljak bili na 4D, 20tt. Gin kod kojeg sam isla na uzv je rekao da ga je najbolje onda raditi jer su vec svi organi razvijeni do kraja i ako je kakav problem da ce se najbolje vidjeti a da se stigne jos reagirati. Kod nas je sve proslo super, veliki smo i zdravi smo i mozemo samo tako dalje.
Cure moje, ja se nikako javit jer radim po 10 sati dnevno i jos kucne obaveze dok rjesim malo mi vremena ostane za sebe. Od jutros mi se nesto cudno dogada, na desboj strani mi se javlja ostrija bol, nije jaka bol al osjetim,vise je povrsinski nego sto je unutra. I to mi traje cijeli dan. Ne kravarim ali me brine. Je li koja imala nesto slicno?
Ivona i meni se po koji put desi kao neko probadanje ali se ne zabrinjavam, kontam sve je to normalno...
Mimy, drago mi je da je s tvojom bebicom sve uredu!! 😇 Znate li već spol?
Cure, cestitam na lipim pregledima i napredovanjima!
Ivona, i mene od jutros boli ali donji dio cili, kao da su jajnici ili nevznam sto. Svako malo virim ima li krvi... nije mi drago bas jer nije tipicna bol. Po opisu tvoje boli, samo na jednoj strani, mene je tako cesto bolilo u prosloj trudnoci a sve je bilo ok. Kad ti je pregled? Meni tek u cetvrtak 😩
Evo mene s pregleda, sve je odlicno proslo. Srce kuca ko veliko, imamo 1cm i termin je 9.2. :) sljedwci pregled za 4 tjedna.
Ej Pixii imamo isti termin 😄😄Drago mi je da je sve uredu, ja nikako da izdrzim do sljedeceg pregleda 😊😊
Ivona i meni se po koji put desi kao neko probadanje ali se ne zabrinjavam, kontam sve je to normalno…
Mimy, drago mi je da je s tvojom bebicom sve uredu!! 😇 Znate li već spol?
Nasa beba je zloćkica pa nam nije htjela pokazati spol.... Nadam se da sljedeci put bude bolje volje....
Cure, cestitam na lipim pregledima i napredovanjima!
Ivona, i mene od jutros boli ali donji dio cili, kao da su jajnici ili nevznam sto. Svako malo virim ima li krvi… nije mi drago bas jer nije tipicna bol. Po opisu tvoje boli, samo na jednoj strani, mene je tako cesto bolilo u prosloj trudnoci a sve je bilo ok. Kad ti je pregled? Meni tek u cetvrtak 😩
Meni je to probadanje jucer trajalo cijeli dan svakih par minuta bi se javilo. Jutros ista stvar al mozda malo rjede,valjda ce proc. Kako sam danas tek 7+1 malo me ipak strah. Pregled mi je tek za 10 dana 4.7. Nadam se da ce se smirit i tebi i meni to cim prije.
mene jos bolucka ali manje nego nocas. Ja cak mislim da je moguce da sam se nahladila u kupacem ovih dana, bar se nadam da je to a ne sta drugo. Isto danas nisam isla na more s malenom nego smo ostale kuci, jedan dan odmora.
Ivona, ajde nek je tebi danas manje, bit ce to dobro...Ja sam nekih 10 dana "trudnija" od tebe tako da smo tu negdi. I mene je strah, samo da odgulimo jos 4-5 tjedana pa smo na konju :)
Nego, ja vec umirem od gladi i samo mi pizza u glavi pa sam narucila jednu Gurmansku (pome, sir, šunka, gljive, panceta, slatki feferoni, vrhnje) umrit cu dok ne doje! To je valjda isto znak da je sve OK
I na sam gladna kooo... Mogla bih samo sjediti i jesti, kud spomeni pizzu Lunale 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji