Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    suza4
    23. Lipanj 2017. 12:15

Evo cure ja sam se narucila privatno na 4D 17.7 tad cu biti 16+4 i nadam se da cemo sve vidjeti...Kaze med.sestra da nije rano za pregled,da se sve vidi...jedva cekam.

Gitta
    23. Lipanj 2017. 12:28

Mrs. dopisala!! drago mi je da je sve u redu, iako te sad drži na vatri jer ti nije rekla spol hehe, i meni je po uzv za jedan dan manje pokazalo trudnoću nego ovaj kalendar na internetu...
    Little, ja sam u prvoj T saznala spol sa 16 tt, pišo se baš lijepo vidio :D!
    teddy nadam se da ćeš brzo ozdraviti i šaljem ti virtualni hug!!

23. Lipanj 2017. 13:04

Mrs. Bešić

Dalmatinka

Mrs. Bešić

Evo bešićke, ništa saznala nisam hehe pregledala me onako, kaže ovo sve lijepo izgleda, kolko može šta onim prstom ne znam 😕 sl pregled za 4 sedmice jer ode gospođa na godišnji, moram opet vadit krvnu sliku i provjerit urin. Nadam se da će za 4 sedmice UZ. Eto to je to. Sl pregled me pišite 21.07.

Cek ti ne radis ultrazvuk na svakom pregledu?
    Mislin da je to takva procedura sta se tice krvne slike i urina. Meni na svakom pregledu uzima urin

Ne radim, to mi najteže pada, do sad samo dva UZ 🙁🙁 a ja je smorim s tim pitanjem a kad će a kad će 😁. Ona kaže nema potrebe, što manje to bolje, pa sad eto vjerujem joj

Ajme ja bi izludila xD pa sta onda moze vidit na pregledu?

23. Lipanj 2017. 13:11

suza4

Evo cure ja sam se narucila privatno na 4D 17.7 tad cu biti 16+4 i nadam se da cemo sve vidjeti…Kaze med.sestra da nije rano za pregled,da se sve vidi…jedva cekam.

Ja isto planiran al kasnije. Nadan se da ces podilit koju sliku s nama 🤗

kleaiva
    23. Lipanj 2017. 13:16

evo i mene...za mučnine sam koristila bademe ali baš mi i nije nešto pomoglo. S nekih 13 tj. su prestale same od sebe :) 
    Što se tiče pregleda...ja imam one bebe koje se skrivaju i skupljaju nožice. Za prvo sam saznala spol u 28 tj. tek, za drugo u 22. a sad za treće isto nije se vidjelo kad sam bila 16 tj. možda se na idućem pregledu u 7. mj. pokaže konačno. Imam curkuod 6 god i dečkića od2,5. Naravno ona bi sada seku jer bracu vec ima, a on bi bracu pa je svaki dan verbalni fight ;)
    Da vas pitam jel vam naplaćuju ginekolozi svaki uzv i koliko? 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

suza4
    23. Lipanj 2017. 13:28

kleaiva

evo i mene…za mučnine sam koristila bademe ali baš mi i nije nešto pomoglo. S nekih 13 tj. su prestale same od sebe :)
    Što se tiče pregleda…ja imam one bebe koje se skrivaju i skupljaju nožice. Za prvo sam saznala spol u 28 tj. tek, za drugo u 22. a sad za treće isto nije se vidjelo kad sam bila 16 tj. možda se na idućem pregledu u 7. mj. pokaže konačno. Imam curkuod 6 god i dečkića od2,5. Naravno ona bi sada seku jer bracu vec ima, a on bi bracu pa je svaki dan verbalni fight ;)
    Da vas pitam jel vam naplaćuju ginekolozi svaki uzv i koliko?

Meni ne naplacuje i nikad nije a idem na uzv svaka 4tjedna.

kleaiva
    23. Lipanj 2017. 13:31

meni je prije naplatio mozda svaki drugi 50 kn, sad u ovoj trudnoci naplacuje svaki i to mi se ne sviđa, kroz tolike godine vec je valjda otplatio uređaj :)  mislim da na iduci uzv idem privatno 4d, ima sad za 250 kn na crnom jajetu

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Gitta
    23. Lipanj 2017. 13:51

Ja sam išla na 4 D u zadar kod nekog privatnika i super je i platila samo 200 kn, a inače kod socijalnog uzv nikad nisam platila, jel ti da račun za to? Baš mi čudno to, ako imaš dopunsko ne bi trebala plaćati...

LittleOne
    23. Lipanj 2017. 14:26

I da nemas dopunsko ne bi trebala placati, za trudnice je sve vezano uz trudnocu besplatno. Jako cudno. Kod privatnog placam 250kn

23. Lipanj 2017. 14:28

Gitta

Ja sam išla na 4 D u zadar kod nekog privatnika i super je i platila samo 200 kn, a inače kod socijalnog uzv nikad nisam platila, jel ti da račun za to? Baš mi čudno to, ako imaš dopunsko ne bi trebala plaćati…

Meni je moja uvik naplacivala 50 kn..i dok nisan bila trudna i na prvom pregledu kad san bila trudna. Da napomenem da iman i zdravstveno i dopunsko. Naravno da ga nema pravo naplacivat al eto.. zato sad ima pacijenta manje. Kod privatnika dobijen uredno racun.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.