Sad su me naručili za 22. A još jednom kod socijalne ginice 19. Ispizdit ću do tad.
Nadam se da to nije nista strasno jer i ja prvi put cujem za to…sad je najgore cekati…drzi se
MamaTroje, nisam nikad cula za to ali vjerujem da nije strasno. Mislim da bi te dr odmah poslala na dodatne pretrage.. Cuvaj se!
Aymee
Sad su me naručili za 22. A još jednom kod socijalne ginice 19. Ispizdit ću do tad.
Nadam se da to nije nista strasno jer i ja prvi put cujem za to…sad je najgore cekati…drzi se
MamaTroje, nisam nikad cula za to ali vjerujem da nije strasno. Mislim da bi te dr odmah poslala na dodatne pretrage.. Cuvaj se!
... zaboravih napisati.. dodatne pretrage bez narucivanja, nesto kao hitna trudnicka..
Aymee
Slazem se s Aymee jer da je nesto odmah bi te pregledali opet! Bebica samo nije piskila u plodnu vodu kad su oni gledali, pa u meduvremenu mislim da je, ne brini. 😘
MamaTroje prvi put cujem pa ti nazalost ne mogu pomoci.
Zene dobro kazete smijat cu peglanju u 1:30 ... ja prijavljujem losu noc 😢😭 imala pregled u trudnickoj ambulanti, cekala 2h, ctg dobar , uzv isto uredan malo viska plodne vode ... 37+4 , bebac 3200g ... gledala me vaginalno ... jel to vas boli? Otvorena sam za 1 prst , sta to znaci 🤪 i dosla sam kuci i boli me dolje od pregleda bas mi neugodno. I sta taj prst znaci , da bi moglo brzo ili da ne mora znacit 🤔🤔🤔
Odem u ženski toalet na Zavodu Andrija Štampar. Neka tuka se posrala i nije pustila vodu. Skoro sam se ispovraćala. Ne mogu to shvatiti. Ženski zahodi su uvijek najgori. U Cinestaru papira maltene po stropu. U ambulantama i bolnicama popišani rubovi, papiri na podu. Na Velesajmu redovi i gužve kilometarske, dok muški toaleti prazni.
Što je to sa ženama i zahodima!?!?
To se i ja pitam🤔 ne kuzim te zene uopce…iako sam u par situacija u firmi naletila na takva stanja i to su vecinom bile one šmizle naperlitane a iza sebe kaos ostave ..od zapisanog ..ili krvavog uzas
Hahahahahah, baš tako..Uvijek one tzv. "dame" su toliko prljave i ne vode računa o svojoj higijeni da je to čudo. I kod mene u firmi je slično.
Zene dobro kazete smijat cu peglanju u 1:30 … ja prijavljujem losu noc 😢😭 imala pregled u trudnickoj ambulanti, cekala 2h, ctg dobar , uzv isto uredan malo viska plodne vode … 37+4 , bebac 3200g … gledala me vaginalno … jel to vas boli? Otvorena sam za 1 prst , sta to znaci 🤪 i dosla sam kuci i boli me dolje od pregleda bas mi neugodno. I sta taj prst znaci , da bi moglo brzo ili da ne mora znacit 🤔🤔🤔
Bravo za bebicu, pravi sam dječak Uh i mene užasno boli kada me gleda vaginalno.
Zene dobro kazete smijat cu peglanju u 1:30 … ja prijavljujem losu noc 😢😭 imala pregled u trudnickoj ambulanti, cekala 2h, ctg dobar , uzv isto uredan malo viska plodne vode … 37+4 , bebac 3200g … gledala me vaginalno … jel to vas boli? Otvorena sam za 1 prst , sta to znaci 🤪 i dosla sam kuci i boli me dolje od pregleda bas mi neugodno. I sta taj prst znaci , da bi moglo brzo ili da ne mora znacit 🤔🤔🤔
Joj draga bas su ti teski ovi zadnji dani, nedaj se. Mene moja dr svaki put pregledava i vaginalno, i jedino zadnji put me malo boluckalo,nista strasno.
Mislim da ne mora znaciti da ces brzo, jer neke zene budu i po dva mjeseca otvorene prst. Ali me nemoj drzati za rijec, jer opet to je individualno. 😊😊♥️♥️
Joj draga bas su ti teski ovi zadnji dani, nedaj se. Mene moja dr svaki put pregledava i vaginalno, i jedino zadnji put me malo boluckalo,nista strasno.
Mislim da ne mora znaciti da ces brzo, jer neke zene budu i po dva mjeseca otvorene prst. Ali me nemoj drzati za rijec, jer opet to je individualno. 😊😊♥️♥️
Ja san otvorena prst..bar bila u utorak.. sad cemo u iduci uto vidit kakvo je stanje... al me prosli put cili dan bolilo od vaginalnog pregleda :/
Meni valjda jedinoj vrijeme sporo idebrzo mi je proletilo oco kad sam pripremala sobu i robicu i sad nemam vise sta radit i vrijeme stojiiii. Cekam jos kolica, mislila sam preprat navlake, jeste vi?
Ja sam preprala na 30 one dijelove koje sam uspjela skinut
url=https://lilypie.com]
Bome je meni vec dosta tog sirenja nogu i pregleda...a pogotovo kad krenem u TA pa svaki put drugi doktor
A i mislim da bi trebali bit malo nježniji prema nama...
Mislim da to kaj ste prst otvorene nije pravilo da ce brzo jer su neke sa jesenskih beba prenjele a pocele su se rano otvarat
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji