Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    08. Prosinac 2017. 19:27

MamaTroje

Dazi

MamaTroje

Bila na UZV, kaže dijete nije ispraznilo mjehur, ali nije siguran pa šalje na UZV u bolnicu.

Hmm. Kako to? Nisam to jos cula. Sta bi to znacilo?
    A za zene i zenski wc cu samo reci FUJ! I ja se zgrazam uvijek. Stvarno.

Stvarno ne znam. Ispada da je mjehur bio pun puncat jer dijete se nije pomokrilo. Vidjelo se kao šupljina. Od tri trudnoće prvi put da se to desilo, a bila sam na milijun UZV-a. Nadam se da nije ništa.

Mama troje evo javljam se jer mi je u 34 tjednu trudnoce isti bio problem,poslana na utz odmah isti dan i doktor mi kaze da je mozda cista ja sam bila van sebe i svaki put kad su mi radili utz  njehuric joj je bio pun,u 38 tjednu trudnoce nisu mogli vidjet jer je beba narasla,rekli su kad rodim da ce bebi napravit utz.Kad sam rodila nakon 17 dana je napravljen utz i sve je bilo ok,mjehuric uredan i nema ciste i jucer smo imali jos jedan isto je sve ok....znam da se brines jer i ja sam al bit ce sve ok vidjet ces.Kad budes rodila na viziti pedijatru to napomeni da joj naprave utz...sretno💖💖

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Frau_Mund6
    08. Prosinac 2017. 20:54

Mama Troje, nazalost nista ne znam o tome ali kako Barbi kaze izdrzi sad sa sto manje stresa, mozda beba stvarno ne zna piskiti dok nije skroz pun mjehur 😏 nadam se da ce sve biti dobro 😙

url=https://lilypie.com]

08. Prosinac 2017. 22:32

neo

Dalmatinkaa

neo

Bome je meni vec dosta tog sirenja nogu i pregleda…a pogotovo kad krenem u TA pa svaki put drugi doktor
    A i mislim da bi trebali bit malo nježniji prema nama…
    Mislim da to kaj ste prst otvorene nije pravilo da ce brzo jer su neke sa jesenskih beba prenjele a pocele su se rano otvarat

Ma ne mora to nista znacit…meni je gin rekla da ocekuje ranije… ja se nadan al svjesna san da ne mora znacit nista…
    Sta je TA?? Zasto svaki put dr dokt!?
    Ja sad iden u rodiliste na preglede svaki tj i iman svoju gin koju san izabrala i koja ce mi bit do kraja.

Trudnicka ambulanta u bolnici di cu rodit. Svaki dan je drugi doktor u ambulanti,tako su im smjene. A u meduvremenu su u rodilistu. Mislim da sad imam jos jedan pregled kod svog gina i onda od 37 tt kod njih u TA

Aha..tnx na pojasnjenju. Bzvz mi je to sta niste stalno u istog gin :/

neo
    08. Prosinac 2017. 22:43

Dalmatinkaa

neo

Dalmatinkaa

neo

Bome je meni vec dosta tog sirenja nogu i pregleda…a pogotovo kad krenem u TA pa svaki put drugi doktor
    A i mislim da bi trebali bit malo nježniji prema nama…
    Mislim da to kaj ste prst otvorene nije pravilo da ce brzo jer su neke sa jesenskih beba prenjele a pocele su se rano otvarat

Ma ne mora to nista znacit…meni je gin rekla da ocekuje ranije… ja se nadan al svjesna san da ne mora znacit nista…
    Sta je TA?? Zasto svaki put dr dokt!?
    Ja sad iden u rodiliste na preglede svaki tj i iman svoju gin koju san izabrala i koja ce mi bit do kraja.

Trudnicka ambulanta u bolnici di cu rodit. Svaki dan je drugi doktor u ambulanti,tako su im smjene. A u meduvremenu su u rodilistu. Mislim da sad imam jos jedan pregled kod svog gina i onda od 37 tt kod njih u TA

Aha..tnx na pojasnjenju. Bzvz mi je to sta niste stalno u istog gin :/

A bezveze da 😠 nadam se da cu rodit do termina pa necu morat puno puta ici

neo
    09. Prosinac 2017. 07:45

Jutro....
    Kod mene snijeg zabijelio 😀😀😀
    Bas sam happy,obozavam snijeg

Mela
    09. Prosinac 2017. 08:56

Jutroooo drage moje, nadam se da ste mi dobro. Kod nas jutros su se pojavile Afte u ustima. Užasno bole i evo spremam se da odem doktoru. Jel neko imao iskustva? 

LittleOne
    09. Prosinac 2017. 09:05

Mela

Jutroooo drage moje, nadam se da ste mi dobro. Kod nas jutros su se pojavile Afte u ustima. Užasno bole i evo spremam se da odem doktoru. Jel neko imao iskustva?

Genigel, prode za jedan dan 👍 

09. Prosinac 2017. 09:06

Jutro drage moje.
    Ajmee Neo ajde ako volis, onda neka ga hehhe 
    Mela ajojjj, bas nezgodno. Ne znam kako si mozes pomoci. Ahh. 

• Frau_Mund6
    09. Prosinac 2017. 10:01

I kod nas je snijeg 😄 bas je idilicno 🎅

09. Prosinac 2017. 10:13

Blago vam se, u Dalmaciji samo kisa. 😟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.