Frau i meni se bas svidja , extra 😻
Ja planiram obuci mu bodic , hulahopke , preko odijelce ono malo deblje i skafander ... i skafander cu mu skinuti kad ga u auto stavimo . To je plan... imam dosta tih bodica i gegica i od 56 i 62 velicina pa cu kuci pripremiti da muz donese 😁
Mi imamo nesto 50-56 robice ali ne previse 😉 tako da mi dobro dode da beba sto prije ude u 62 🤣🤣🤣🤣 znaci nece biti greska ako joj pripremim ovo vanjsko odjelce vece 🤔 bas sam se pitala moze li smetati ako je br vece...
url=https://lilypie.com]
I kod mene su vecinom 62 ova odjelca/gegice sto
Idu preko bodica i hulahopki.
Evo 1:30 ja ne mogu spavati, peglam, sama pomisao mi
Je postala mrska jer znam sta me ceka -lezi/piski/utrnut bok/okreni se/utrnuta ruka/piski/lezi/piski i tako do 4-5-6 ujutro 🤪🤕🤕🤕 i onda me savlada umor i zaspim i piskim opet za neka 4 sata. Tako da cure sve kuzim sta pricate ...🤭
Drz se Elena ❤ kasnije kad se sjetis da si peglala u 1:30 ces se smijati, trebalo bi voditi dnevnik jer tko ce sve zapamtiti 😂
Jutro ☺️ evo ja od 7 budna,imam bolove po dnu stomaka kao da trebam dobiti. Ahhh. I cijelu noc sam naravno se dizala piskiti, kao svaku noc, i svaki put mokre gacice.
Dea pokusati cu svakako. I drago mi je sto seka tako reagira i ti si odmah puna srece hehe 😊
Nema na cemu Orangina ☺️
Elena jos malkice, nedaj se. Kao sto laze Orangina, tom peglanju to doba noci ces se smijati hehheh
Prijavljujem jos jednu losu noc. Doduse isla sam na wc samo jednom al sam imala neke lose snove i samo se vrtila s boka na bok.. Najgore mi je kaj mi je onda i cijeli dan nikakav i samo se povlacim po kaucu
Dobro jutro drage
@Dazi i @Elena i mi smo cijelu noć provele burno. Nikako da se namjestim, a i svako malo je ustajanje na wc.
I ja se prijavljujem nocnom drustvu cijelu noc s boka na bok, sve me boli pa na wc sto puta i onda taman zaspim kad ono jutro i malac se budi
Odlucila sam da je danas dan za spremit torbu za rodiliste.
Pridruzujem vam se i ja 😂 zadnjih par noci katastrofa, nesanica, stalno na wc, ne znam kako bi se namjestila i tako u krug..
Sinoc sam osjetila snazna probadanja u donjem dijelu stomaka i u bubrezima, pa sam se uspanicarila, sreca danas je pregled pa cemo vidjeti, nadamo se najboljem 😊
33+2 sam, torba za rodiliste jos nije spremna, sve ovo me sad potaklo da spremim, tako da iduci tjedan idem pokupovati sve sto mi fali, oprati i popeglati pa nek sam ja spremna... 😄
Dobro jutro zene 😊 mi smo se nocas naspavale 😉 jest da sam piskila nekoliko puta... ali brzo sam zaspala. Valjda zato sto sam noc prije spavala svega nekoliko sati i jucer cijeli dan okolo provodila , pa me umor svladao 😏
Little, ne laze Orangina 🤣🤣🤣🤣🤣 a Elena spava vjerojatno 😊
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji