Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    09. Prosinac 2017. 21:30

Ovako nesto je kod mene 

• Aymee
    09. Prosinac 2017. 21:34

Mela

Ovako nesto je kod mene

Hahaha, ide u paru sa recenicom: Ako ne jedem, mislim o tome sto cu jesti. 😆😆😆

Aymee

• Frau_Mund6
    09. Prosinac 2017. 21:54

Mela, ovo opisuje moje dane... pogotovo ove na dijeti.. 😂😂😂😂😂 

url=https://lilypie.com]

09. Prosinac 2017. 21:55

Aj lakse mi je kad cujen da nisan jedina hahaha
    Ja mislin da jeden vise iz dosade...hladno je i neda mi se nigdi ic...lakse ostat doma jest hahahahah

Mela
    09. Prosinac 2017. 22:30

@Dalmatinka definitivno.. Željela sam jednu šetnju po ovom snijegu, ali na kraju je preovladao krevet, TV i slatko na stolu 

Elena288
    10. Prosinac 2017. 02:24

Jooj i ja jedem bas mnogo slatkisa stvarno bi trebala malo usporit sa tim... do navecer nista jer ujutro povracam... al popodne ufff cega se docepam to i pojedem 🤫🤫😰 10 kg se udebljala ukupno

Orangina
    10. Prosinac 2017. 05:50

Slatkisi, voce i sokovi, gazirano...kod mene super kombinacija 😂 +11kg do sad. Elena tebi je sve u trbuh otislo. Eto mene budna ko sova, bolovi u zdjelici. Sutra pocinjem prati robicu. Jos nisam nasla spavacicu ali sve ostalo je spremno za bolnicu

10. Prosinac 2017. 07:53

Orangina i ja sam muku mucila sa spavacicom. Trudnicku bas nigdje nisam nasla i onda sam nasla samo u h&m-u spavacicu koja bi mogla proci, jednostavno da ima dugmice i bas je predivna. Pa pokusaj tamo,ako ti je u blizini
    A za bol u zdjelici, vise odmaraj. Izgleda da si se umorila jucer. 

LittleOne
    10. Prosinac 2017. 08:04

I ja jedem i jedem. Slatko svaki dan, vise puta. Sad kad je hladnije se i manje krecem i sve se bojim vaganja :D
    Nego, jeste se odlucili za ime? Mi jos raspravljamo 

10. Prosinac 2017. 08:12

Mi smo znali ime dok jos nisam bila trudna hehhe
    Raspravljate izmedu dva imena ili vise? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.