Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MamaTroje
    08. Prosinac 2017. 12:48

Dazi

MamaTroje

Bila na UZV, kaže dijete nije ispraznilo mjehur, ali nije siguran pa šalje na UZV u bolnicu.

Hmm. Kako to? Nisam to jos cula. Sta bi to znacilo?
    A za zene i zenski wc cu samo reci FUJ! I ja se zgrazam uvijek. Stvarno.

Stvarno ne znam. Ispada da je mjehur bio pun puncat jer dijete se nije pomokrilo. Vidjelo se kao šupljina. Od tri trudnoće prvi put da se to desilo, a bila sam na milijun UZV-a. Nadam se da nije ništa. 

08. Prosinac 2017. 13:02

Drzim fige da sve bude u redu. Mozda samo nije dobro vidio doktor ili nije tada piskila, pa dosad mozda i je, sve je moguce. Hmm. 🤞🤞🤞🤞 Javi nam Mama. ♥️♥️

LittleOne
    08. Prosinac 2017. 13:02

MamaTroje kad ides na taj uzv u bolnicu?
    Zenske wc uopce necu komentirat, zao mi je ljudi sto moraju to cistit. 

MamaTroje
    08. Prosinac 2017. 13:12

Sad su me naručili za 22. A još jednom kod socijalne ginice 19. Ispizdit ću do tad.

LittleOne
    08. Prosinac 2017. 13:15

Uf vjerujem, pa dosta je to vremena. Ali vjerujem da je sve ok, drzimo fige 🤞 

08. Prosinac 2017. 13:31

Ahhhh pa ja sam mislila da ides odmah sada, da su te odmah poslali. 
    Ma zasto tek tada? Pa izludit ces do tada

Mela
    08. Prosinac 2017. 13:33

@MamaTroje  držimo fige. Prvi put čujem za takvo što. 

Mela
    08. Prosinac 2017. 13:45

Toaleti su grozni,ja zaista ne mogu da vjerujem da žena onako sebi što dopusti. Možeš misliti kako je doma prljava.

Marijana07
    08. Prosinac 2017. 13:57

MamaTroje

Odem u ženski toalet na Zavodu Andrija Štampar. Neka tuka se posrala i nije pustila vodu. Skoro sam se ispovraćala. Ne mogu to shvatiti. Ženski zahodi su uvijek najgori. U Cinestaru papira maltene po stropu. U ambulantama i bolnicama popišani rubovi, papiri na podu. Na Velesajmu redovi i gužve kilometarske, dok muški toaleti prazni.

Što je to sa ženama i zahodima!?!?

To se i ja pitam🤔 ne kuzim te zene uopce...iako sam u par situacija u firmi naletila na takva stanja i to su vecinom bile one šmizle naperlitane a iza sebe kaos ostave ..od zapisanog ..ili krvavog  uzas

Marijana07
    08. Prosinac 2017. 13:59

MamaTroje

Sad su me naručili za 22. A još jednom kod socijalne ginice 19. Ispizdit ću do tad.

Nadam se da to nije nista strasno jer i ja prvi put cujem za to...sad je najgore cekati...drzi se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.