Mela meni je ovo prvi put da me ovako zaboljelo doslovno sam jaukala 🤪🤣 au au au , dokt kaze strpi se malo jos ...
Dazi hvalaa 😁😘 pa i ja tako mislim da ne mora nista znaciti taj prst otvorena 😁
Dalmatinka Lakse mi je kad cujem da i dr boli, jer i kad sam dosla kuci jos osjetim kako mi je neugodno 😒🤕🤕
neo slazem se , cura prije mene je krvarila i otisla u wc i vidjela , vratila se da pita jel normalno, a oni svi ma jest to je od pregleda hajd kuci 😒😒😒
Elena, ako ti u nalazu pise da si otvorena 1 prst do ovoja i glavice znaci da si otvorena do bebe, odnosno vodenjaka. Tako je meni bila sad u ovoj trudnoci sa 37tt. U prvoj trudnoci sam isto bila otvorena 1 prst pa sam na indukciju sam dosla u 40+5tt jedva 2 prsta otvorena. Kod prvorotki se otvaranje zna oduziti, sto naravno, nije pravilo.
Pregledi su potkraj bolniji jer je sve osjetljivije i priprema se za porod. Iako bi i dr mogli bit njezniji nego sto jesu.
Meni je osobno bio najgori pregled na porodu, gledala me da vidi koliko sam se otvorila, i u tom trenu me uhvatio trud.. Imala sam osjecaj da je ruku gurnula do zeluca..
Prema mom iskustvu, zenske dr su grublje od muskih.
Bome je meni vec dosta tog sirenja nogu i pregleda…a pogotovo kad krenem u TA pa svaki put drugi doktor
A i mislim da bi trebali bit malo nježniji prema nama…
Mislim da to kaj ste prst otvorene nije pravilo da ce brzo jer su neke sa jesenskih beba prenjele a pocele su se rano otvarat
Ma ne mora to nista znacit...meni je gin rekla da ocekuje ranije... ja se nadan al svjesna san da ne mora znacit nista...
Sta je TA?? Zasto svaki put dr dokt!?
Ja sad iden u rodiliste na preglede svaki tj i iman svoju gin koju san izabrala i koja ce mi bit do kraja.
Mela meni je ovo prvi put da me ovako zaboljelo doslovno sam jaukala 🤪🤣 au au au , dokt kaze strpi se malo jos …
Dazi hvalaa 😁😘 pa i ja tako mislim da ne mora nista znaciti taj prst otvorena 😁
Dalmatinka Lakse mi je kad cujem da i dr boli, jer i kad sam dosla kuci jos osjetim kako mi je neugodno 😒🤕🤕
Meni je cili taj dan iza pregleda bia uzas... doli me sve bolilo...imala san grceve u donjem dijelu stomaka i jajnicima...bas koma...
Da i ja mislim da nista ne znaci taj 1 prst otvorena, bar tu na forumu ima puno primjera gdje su rodile u terminu pa i prenjele 😊 Samo ne treba raditi cucnjeve i tako neke akrobacije, ne dizati tesko...
A mene zna pregled nekad bolit a nekad ne, iako do sad jos nisam krvarila nakon pregleda. Meni su rekli da ne treba to cesto cackati, vide oni dosta toga i preko samog uzv-a. Meni i metrom mjere trbuh tj.maternicu 😂
Da i ja mislim da nista ne znaci taj 1 prst otvorena, bar tu na forumu ima puno primjera gdje su rodile u terminu pa i prenjele 😊 Samo ne treba raditi cucnjeve i tako neke akrobacije, ne dizati tesko…
A mene zna pregled nekad bolit a nekad ne, iako do sad jos nisam krvarila nakon pregleda. Meni su rekli da ne treba to cesto cackati, vide oni dosta toga i preko samog uzv-a. Meni i metrom mjere trbuh tj.maternicu 😂
Haha i ovaj moj ginekolog metar nateze svaki put kad dodem..kad je prvi put izvukao onaj krojacki metar skoro sam se upisala od smjeha😀😀😀😆
Bome je meni vec dosta tog sirenja nogu i pregleda…a pogotovo kad krenem u TA pa svaki put drugi doktor
A i mislim da bi trebali bit malo nježniji prema nama…
Mislim da to kaj ste prst otvorene nije pravilo da ce brzo jer su neke sa jesenskih beba prenjele a pocele su se rano otvarat
Ma ne mora to nista znacit…meni je gin rekla da ocekuje ranije… ja se nadan al svjesna san da ne mora znacit nista…
Sta je TA?? Zasto svaki put dr dokt!?
Ja sad iden u rodiliste na preglede svaki tj i iman svoju gin koju san izabrala i koja ce mi bit do kraja.
Trudnicka ambulanta u bolnici di cu rodit. Svaki dan je drugi doktor u ambulanti,tako su im smjene. A u meduvremenu su u rodilistu. Mislim da sad imam jos jedan pregled kod svog gina i onda od 37 tt kod njih u TA
url=https://lilypie.com]
I moj mjeri metrom! 😂😂 to je valjda ta stara skola, iz vremena kad se ultrazvuk nije toliko koristio 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji