Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elena288
    09. Prosinac 2017. 13:29

I kod nas samo kisa 😬👊🏼👊🏼 Dan za ljencarenje 😁
    Afte imala davno , pomogao propolis sprej , sad treba pitati sta smijes koristiti Mela. 

09. Prosinac 2017. 13:40

Mela sta je rekao dr? 
    Kod mene, srecom, sunce sija. ☀️☀️ 

Mela
    09. Prosinac 2017. 15:50

Hej drage evo i nas. Propisao nam je Garamicin kapi koje su inače kapi za usi, ali imaju sastojke za liječenje afti i puno c vitamina. Uvijek sam bila tome sklona u ovom zimskom periodu, ali sam mislila da ce me barem sada zaobići.
    stavljati redovno kapi i kaze da nece biti problema. Pitala sam za propolis kaze nije preporučljiv. Mogu jos koristiti kadulju. Naravno samo za ispiranje usta. 

Mela
    09. Prosinac 2017. 15:51

I kod nas je snjeznoooo 

09. Prosinac 2017. 20:26

Zene koje ste pri kraju, kako stojite s apetitom? Ja stalno gladna, a bez slatkog ne moze proc dan xD

09. Prosinac 2017. 21:03

Mela drzim fige da sto prije prodju 
    Dalmatinka pa slatko mi je svaki dan na meniju, da. 
    Ninaleonita gdje si nam? Termin je prosao,ima li novosti? 

neo
    09. Prosinac 2017. 21:04

Dalmatinkaa

Zene koje ste pri kraju, kako stojite s apetitom? Ja stalno gladna, a bez slatkog ne moze proc dan xD

Pa ja sad manje jedem nego prije par tjedana ali mi svejedno kilaza ne stoji.
    A slatko mi je najpotrebnije po noci kad se probudim 😊😊😊

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    09. Prosinac 2017. 21:15

neo

Dalmatinkaa

Pa ja sad manje jedem nego prije par tjedana ali mi svejedno kilaza ne stoji.
    A slatko mi je najpotrebnije po noci kad se probudim 😊😊😊

Ajme Neo, kao da sam sebe našla u ovome; slatko po noci kad se probudim.. 😊

Apetit kako koji dan, valjda koliko se krecem i slicno. A kako se mali mamuncic nekad popne visoko pod rebra pa valjda i zeludac stisne, onda tih dana mogu i malo pojesti..

Draga Neo, ako ne jedes previše, zdravo se hranis, nemas problema sa stitnjacom da ti nisu kg od vode? Kakva si s oticanjem i mokrenjem?

Aymee

Mela
    09. Prosinac 2017. 21:28

@Dazi hvala ti puno 
    Meni se apetit povećao zadnji tjedan, duplo vise jedem. Zato sam i dobila po nosu sad na pregledu :-) 
    Stopala su mi počela oticati, to sam maloprije primjetila, a slatko nam je neizbježno. 

Mela
    09. Prosinac 2017. 21:29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.