I kod nas samo kisa 😬👊🏼👊🏼 Dan za ljencarenje 😁
Afte imala davno , pomogao propolis sprej , sad treba pitati sta smijes koristiti Mela.
Hej drage evo i nas. Propisao nam je Garamicin kapi koje su inače kapi za usi, ali imaju sastojke za liječenje afti i puno c vitamina. Uvijek sam bila tome sklona u ovom zimskom periodu, ali sam mislila da ce me barem sada zaobići.
stavljati redovno kapi i kaze da nece biti problema. Pitala sam za propolis kaze nije preporučljiv. Mogu jos koristiti kadulju. Naravno samo za ispiranje usta.
Zene koje ste pri kraju, kako stojite s apetitom? Ja stalno gladna, a bez slatkog ne moze proc dan xD
Mela drzim fige da sto prije prodju
Dalmatinka pa slatko mi je svaki dan na meniju, da.
Ninaleonita gdje si nam? Termin je prosao,ima li novosti?
Zene koje ste pri kraju, kako stojite s apetitom? Ja stalno gladna, a bez slatkog ne moze proc dan xD
Pa ja sad manje jedem nego prije par tjedana ali mi svejedno kilaza ne stoji.
A slatko mi je najpotrebnije po noci kad se probudim 😊😊😊
url=https://lilypie.com]
Pa ja sad manje jedem nego prije par tjedana ali mi svejedno kilaza ne stoji.
A slatko mi je najpotrebnije po noci kad se probudim 😊😊😊
Ajme Neo, kao da sam sebe našla u ovome; slatko po noci kad se probudim.. 😊
Apetit kako koji dan, valjda koliko se krecem i slicno. A kako se mali mamuncic nekad popne visoko pod rebra pa valjda i zeludac stisne, onda tih dana mogu i malo pojesti..
Draga Neo, ako ne jedes previše, zdravo se hranis, nemas problema sa stitnjacom da ti nisu kg od vode? Kakva si s oticanjem i mokrenjem?
Aymee
@Dazi hvala ti puno
Meni se apetit povećao zadnji tjedan, duplo vise jedem. Zato sam i dobila po nosu sad na pregledu :-)
Stopala su mi počela oticati, to sam maloprije primjetila, a slatko nam je neizbježno.
Sortiraj odgovore
Najstariji