Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    08. Prosinac 2017. 11:06

Što je neki dan @Dazi napisala, nestrpljive ove naše zimske bebice.. Sve se mi približavamo terminu i normalno je da će nam biti teža svaka noć, a Bogme i dan. Mada moram opet ponoviti,meni je tako brzo sve prošlo 

Orangina
    08. Prosinac 2017. 11:15

Frau_Mund6

Dobro jutro zene 😊 mi smo se nocas naspavale 😉 jest da sam piskila nekoliko puta… ali brzo sam zaspala. Valjda zato sto sam noc prije spavala svega nekoliko sati i jucer cijeli dan okolo provodila , pa me umor svladao 😏
    Little, ne laze Orangina 🤣🤣🤣🤣🤣 a Elena spava vjerojatno 😊

Frau 😂 nisam ni skuzila gresku haha! 

Ajoj drage zene zao mi je sto se tako "borimo" po noci ali procitala sam na vise mjesta da se trudnice u zadnjim tjednima dobro naspavaju, valjda priprema za nocna budenja 😅😁

08. Prosinac 2017. 11:26

Mela

Što je neki dan @Dazi napisala, nestrpljive ove naše zimske bebice.. Sve se mi približavamo terminu i normalno je da će nam biti teža svaka noć, a Bogme i dan. Mada moram opet ponoviti,meni je tako brzo sve prošlo

Pa da, nase bebice hehhe
    Istina, sve teze, ali onda cemo koji dan samo spavati. I meni stvarno je bas brzo proslo, proletilo. 😊😊 

Orangina

Frau 😂 nisam ni skuzila gresku haha!

Ajoj drage zene zao mi je sto se tako "borimo" po noci ali procitala sam na vise mjesta da se trudnice u zadnjim tjednima dobro naspavaju, valjda priprema za nocna budenja 😅😁

neo
    08. Prosinac 2017. 11:32

I ja sam lose spavala...
    Ovaj put su me zubi mucili,bolili svi na lijevoj strani i dole i gore...uzas
    Nadam se da ce veceras biti bolje...
    I meni sad vrijeme brzo ide od 30.tt

url=https://lilypie.com]

LittleOne
    08. Prosinac 2017. 11:42

Meni valjda jedinoj vrijeme sporo ide  brzo mi je proletilo oco kad sam pripremala sobu i robicu i sad nemam vise sta radit i vrijeme stojiiii. Cekam jos kolica, mislila sam preprat navlake, jeste vi? 

• Aymee
    08. Prosinac 2017. 12:03

I ja sam koma spavala, jutros sam sva nekako tuzna, svako malo zaplacem i tako u krug. Nemam konkretan razlog.. Meni vrijeme leti kao ludo, dani su mi prekratki.. Kao da sam jucer tek pomislila da sam trudna.. 

LittleOne, mislila ja bila preprati navlake od kolica ali sam odustala. Inace perem sve i svasta, i cisto i prljavo al sam si mislila da mi bebica nece direktno na kolica a one navlake su mi jako teske za skidanje i navlacenje. Jos ovako tupava kakva jesam nesto cu pokvariti..

Aymee

MamaTroje
    08. Prosinac 2017. 12:39

Bila na UZV, kaže dijete nije ispraznilo mjehur, ali nije siguran pa šalje na UZV u bolnicu. 

MamaTroje
    08. Prosinac 2017. 12:43

Odem u ženski toalet na Zavodu Andrija Štampar. Neka tuka se posrala i nije pustila vodu. Skoro sam se ispovraćala. Ne mogu to shvatiti. Ženski zahodi su uvijek najgori. U Cinestaru papira maltene po stropu. U ambulantama i bolnicama popišani rubovi, papiri na podu. Na Velesajmu redovi i gužve kilometarske, dok muški toaleti prazni.

Što je to sa ženama i zahodima!?!? 

MamaTroje
    08. Prosinac 2017. 12:44

U rodilištima krvi svuda po školjci, podu, niti da se okrene i pogleda je li što ostalo neuredno, ... a ne možeš se toliko brate izvlačiti na umor i štatijaznam ...

08. Prosinac 2017. 12:46

MamaTroje

Bila na UZV, kaže dijete nije ispraznilo mjehur, ali nije siguran pa šalje na UZV u bolnicu.

Hmm. Kako to? Nisam to jos cula. Sta bi to znacilo? 
    A za zene i zenski wc cu samo reci FUJ! I ja se zgrazam uvijek. Stvarno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.