Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orangina
    30. Studeni 2017. 22:40

LittleOne problem je sto ne zivimo u Hr nego u Fr..
    Frau ajoj neznam vise ni sama od cega se javlja ta panika, bojim se ako ne kupim prije poroda da nakon sto dodem iz bolnice necu moci hodati a on radi dosta pa nema vremena za to. Za krevetic nije frka ali kolica bi htjela, jaje za u auto obavezno moramo imati po izlasku iz bolnice. Hvala ti, znam da moram biti razumna, neznam sta mi je iskreno 😅 

Sretno na OGTT! Nemoj misliti na Torticu haha

• Mirjanos
    30. Studeni 2017. 22:44

Orangina, nisam nista dobila za krvarenje. Terapija duphastonom kao i do sada.
    Gle, ako ce biti hitno, morat ces u ducan po novo :)

Frau Mund ja ti imam problema sa spavanjem. Budna budem od cca 4-6h. I tako sam zaboravila kako ne smijem nista jesti zbog OGTTa i u 6h ujutro prije vadenja krvi pojela bananu! :)))) Onda sam vadila krv u 8:30 (najkasnije moguce) i nalaz je bio ok

30. Studeni 2017. 23:22

Aymee

Dalmatinkaa

Aymee

Dalmatinkaa

Sretno Dea nadam se da ce bit brzo i sta manje bolno 🤗
    Mene od sinoc pucaju laznjaci.. pokusavan zamislit tu bol deset puta jacu i odma mi je lose 🙊🙈
    Al nije me strah..bar ne jos hahah
    Mi smo krevetic izvadili i slozili al necu ga namistat jos, to ce mama dok buden u bolnici 😊
    Ja u utorak krecen u bolnicu na preglede.. zaj mi je sta nisan od pocetka tako… imaju skroz drugaciji pristup kad dolazis od privatnika (u neg smislu), bar u Splitu….
    Cure koje imate skoliozu, kako stojite s bolovima? Meni je sve vise utrnilo od boli tako da sumnjan da cu iti osjecat prave trudove koji krecu od ledja.. 😆

O Dalmatinka, ja sam vec lagano luda od skolioze i išijasa.. Jedin što mi pomogne je masaza i kad redovito vjezbam. A zbog prehlade vec par dana nisam i sva se raspadam..

Meni je presta isijas al zato su mi bolovi u simfizi i kuku deset puta gori :/

E to nemam i citajuci tvoje postove vjerujem da boli ko vrag.. I ovo mi je dosta, ne znam kud bi jos s tim..

Simiza je najgora... gora od skolioze :/ 
    Budi sritna sta imas "samo" to 😂

30. Studeni 2017. 23:28

Elena288

Neoi ja sam tek sad sredila krevetic i komodu u 37 tj plus imam jos dosta robice i tetra pelena za peglati! Ne kasnis nigdje 😊

Mela , Teddy, Dazi, Frau -hvala evo priblizava se 20:00 tad cu znati ostajem li ili idem kuci😬 uzv mi je ok osim malo tog viska plodne al dokt nije zabrinuta, 2 puta radili crg srceko lupa hvala Bogu , predivan osjecaj, nema trudova zatvorena..a secer… sve nesto oko 5,5 do 6 nakon jela … 🤔 nadam se dijeti samo nek me puste da idem ! 🤣
    Aymeehvala ! 😊DalmatinkaMene boli donji dio ledja i kukovi al nije ni upola strasno kad kod tebe. Rekla sam svojoj dokt da imam skol od djetinjstva rekla je da cemo vidjet na porodu ako ne islo i bude bolilo previse carski.

Meni su jucer u bolnici rekli da njima to nije indikacija za carski.. ubiti nema indikacija za carski u St. Postoji samo hitni carski u slucaju pada otkucaja srca bebi... bas utjesno.. :/

Mela
    30. Studeni 2017. 23:44

@Dea, @Ninaleonita i @Elena sretno :-) Držimo fige da sve prodje uredno i bez problema 
    Mene je uhvatila užasna žgaravica, gori mi cijelo tijelo.. Sve provjerene recepte sam probala ali ne ide 
    @ Orangina i mi smo jos bez kolica, tako da stignete sve. 

Elena288
    30. Studeni 2017. 23:49

Dazi doma sam hvala Bogu, GUK mi nije bas nesto sve je preko 5 al vadili mi krv iz krvi mi nataste 4,4, tako da kaze moja dokt da to nije gestacijski😃😍  i dalje imam visak plodne vode al ona kaze da ne bi trebalo biti nista posebno... i radili mi ctg ujutro i navecer- dobar 😻😻 srceko lupa ko ludo 😍 
    Kuci sam hvala Bogu ! 
    Kako si ti ?😘😘😘

Mela
    30. Studeni 2017. 23:58

Odlicne vijesti Elena, sada odmarajte zaslužili ste 

Elena288
    01. Prosinac 2017. 00:02

Orangina- ma da na kraju su mi rekli da se pripazim samo da ne pretjerujem sa kruhom, vocem i slatkisima. Uzmi aqua maris i stalno spricaj da sprijecis bakterije u nosu, a grlo ispiri sa toplom vodom i soli . To bi meni pomoglo kod prehlade,Te vitamin C u tabletama.
    Slazem se sa svime sto se tice baby opreme, sto je rekla frau danas se svi stvarno preseravamo tako da kazem😁 
    Mirjanos i ja mislim da je pametno ici na cuvanje.
    Frau sretno na ogtt , nemoj se opterecivati , ja sam povratila i nisam ga ni uradila i nikom nista, umjesto toga me dokt poslala na guk profile🤗🤫😬
    Mela hvala puno! 😘😘
    Dalmatinka nije ni kod nas indikacija za carski al ako vide da ne ide i ne ide- nece dodatno patiti. Meni se cini da je kod vas u St gore stanje nego kod nas u Mostaru 😕

01. Prosinac 2017. 00:09

Elena288

Orangina-ma da na kraju su mi rekli da se pripazim samo da ne pretjerujem sa kruhom, vocem i slatkisima. Uzmi aqua maris i stalno spricaj da sprijecis bakterije u nosu, a grlo ispiri sa toplom vodom i soli . To bi meni pomoglo kod prehlade,Te vitamin C u tabletama.
    Slazem se sa svime sto se tice baby opreme, sto je reklafraudanas se svi stvarno preseravamo tako da kazem😁
    Mirjanosi ja mislim da je pametno ici na cuvanje.
    Frau sretno na ogtt , nemoj se opterecivati , ja sam povratila i nisam ga ni uradila i nikom nista, umjesto toga me dokt poslala na guk profile🤗🤫😬
    Mela hvala puno! 😘😘
    Dalmatinka nije ni kod nas indikacija za carski al ako vide da ne ide i ne ide- nece dodatno patiti. Meni se cini da je kod vas u St gore stanje nego kod nas u Mostaru 😕

Da..stanje u St je koma..jesu li tebi mjerili zdjelicu s obziron na skoliozu?

Sta se tice ogtt meni je to bilo skroz ok.. stavila san malo limuna i popila bez problema.. i nekako me zasitilo, nisan bila gladna.. jedini uzasni su bili ubodi.. pomodrila mi desna ruka.. u nju me bola dva puta...

Orangina
    01. Prosinac 2017. 02:30

Mela draga bas mi je zao sto nista ne pomaze, cure su bile spominjale neke tablete za zgaravicu, zaboravila sam ime...
    Elena super, da pazi na kruh, tjesteninu, u biti sav gluten podize secer. Sad do kraja lagano 😊 
    A za prehladu imam kuci sve samo eto treba "odlezati" kako kazu. Bebica se javlja pa se ne brinem dok mi nije visoka temp.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.