LittleOne problem je sto ne zivimo u Hr nego u Fr..
Frau ajoj neznam vise ni sama od cega se javlja ta panika, bojim se ako ne kupim prije poroda da nakon sto dodem iz bolnice necu moci hodati a on radi dosta pa nema vremena za to. Za krevetic nije frka ali kolica bi htjela, jaje za u auto obavezno moramo imati po izlasku iz bolnice. Hvala ti, znam da moram biti razumna, neznam sta mi je iskreno 😅
Sretno na OGTT! Nemoj misliti na Torticu haha
Orangina, nisam nista dobila za krvarenje. Terapija duphastonom kao i do sada.
Gle, ako ce biti hitno, morat ces u ducan po novo :)
Frau Mund ja ti imam problema sa spavanjem. Budna budem od cca 4-6h. I tako sam zaboravila kako ne smijem nista jesti zbog OGTTa i u 6h ujutro prije vadenja krvi pojela bananu! :)))) Onda sam vadila krv u 8:30 (najkasnije moguce) i nalaz je bio ok
Sretno Dea nadam se da ce bit brzo i sta manje bolno 🤗
Mene od sinoc pucaju laznjaci.. pokusavan zamislit tu bol deset puta jacu i odma mi je lose 🙊🙈
Al nije me strah..bar ne jos hahah
Mi smo krevetic izvadili i slozili al necu ga namistat jos, to ce mama dok buden u bolnici 😊
Ja u utorak krecen u bolnicu na preglede.. zaj mi je sta nisan od pocetka tako… imaju skroz drugaciji pristup kad dolazis od privatnika (u neg smislu), bar u Splitu….
Cure koje imate skoliozu, kako stojite s bolovima? Meni je sve vise utrnilo od boli tako da sumnjan da cu iti osjecat prave trudove koji krecu od ledja.. 😆
O Dalmatinka, ja sam vec lagano luda od skolioze i išijasa.. Jedin što mi pomogne je masaza i kad redovito vjezbam. A zbog prehlade vec par dana nisam i sva se raspadam..
Meni je presta isijas al zato su mi bolovi u simfizi i kuku deset puta gori :/
E to nemam i citajuci tvoje postove vjerujem da boli ko vrag.. I ovo mi je dosta, ne znam kud bi jos s tim..
Simiza je najgora... gora od skolioze :/
Budi sritna sta imas "samo" to 😂
Neoi ja sam tek sad sredila krevetic i komodu u 37 tj plus imam jos dosta robice i tetra pelena za peglati! Ne kasnis nigdje 😊
Mela , Teddy, Dazi, Frau -hvala evo priblizava se 20:00 tad cu znati ostajem li ili idem kuci😬 uzv mi je ok osim malo tog viska plodne al dokt nije zabrinuta, 2 puta radili crg srceko lupa hvala Bogu , predivan osjecaj, nema trudova zatvorena..a secer… sve nesto oko 5,5 do 6 nakon jela … 🤔 nadam se dijeti samo nek me puste da idem ! 🤣
Aymeehvala ! 😊DalmatinkaMene boli donji dio ledja i kukovi al nije ni upola strasno kad kod tebe. Rekla sam svojoj dokt da imam skol od djetinjstva rekla je da cemo vidjet na porodu ako ne islo i bude bolilo previse carski.
Meni su jucer u bolnici rekli da njima to nije indikacija za carski.. ubiti nema indikacija za carski u St. Postoji samo hitni carski u slucaju pada otkucaja srca bebi... bas utjesno.. :/
@Dea, @Ninaleonita i @Elena sretno :-) Držimo fige da sve prodje uredno i bez problema
Mene je uhvatila užasna žgaravica, gori mi cijelo tijelo.. Sve provjerene recepte sam probala ali ne ide
@ Orangina i mi smo jos bez kolica, tako da stignete sve.
Dazi doma sam hvala Bogu, GUK mi nije bas nesto sve je preko 5 al vadili mi krv iz krvi mi nataste 4,4, tako da kaze moja dokt da to nije gestacijski😃😍 i dalje imam visak plodne vode al ona kaze da ne bi trebalo biti nista posebno... i radili mi ctg ujutro i navecer- dobar 😻😻 srceko lupa ko ludo 😍
Kuci sam hvala Bogu !
Kako si ti ?😘😘😘
Orangina- ma da na kraju su mi rekli da se pripazim samo da ne pretjerujem sa kruhom, vocem i slatkisima. Uzmi aqua maris i stalno spricaj da sprijecis bakterije u nosu, a grlo ispiri sa toplom vodom i soli . To bi meni pomoglo kod prehlade,Te vitamin C u tabletama.
Slazem se sa svime sto se tice baby opreme, sto je rekla frau danas se svi stvarno preseravamo tako da kazem😁
Mirjanos i ja mislim da je pametno ici na cuvanje.
Frau sretno na ogtt , nemoj se opterecivati , ja sam povratila i nisam ga ni uradila i nikom nista, umjesto toga me dokt poslala na guk profile🤗🤫😬
Mela hvala puno! 😘😘
Dalmatinka nije ni kod nas indikacija za carski al ako vide da ne ide i ne ide- nece dodatno patiti. Meni se cini da je kod vas u St gore stanje nego kod nas u Mostaru 😕
Orangina-ma da na kraju su mi rekli da se pripazim samo da ne pretjerujem sa kruhom, vocem i slatkisima. Uzmi aqua maris i stalno spricaj da sprijecis bakterije u nosu, a grlo ispiri sa toplom vodom i soli . To bi meni pomoglo kod prehlade,Te vitamin C u tabletama.
Slazem se sa svime sto se tice baby opreme, sto je reklafraudanas se svi stvarno preseravamo tako da kazem😁
Mirjanosi ja mislim da je pametno ici na cuvanje.
Frau sretno na ogtt , nemoj se opterecivati , ja sam povratila i nisam ga ni uradila i nikom nista, umjesto toga me dokt poslala na guk profile🤗🤫😬
Mela hvala puno! 😘😘
Dalmatinka nije ni kod nas indikacija za carski al ako vide da ne ide i ne ide- nece dodatno patiti. Meni se cini da je kod vas u St gore stanje nego kod nas u Mostaru 😕
Da..stanje u St je koma..jesu li tebi mjerili zdjelicu s obziron na skoliozu?
Sta se tice ogtt meni je to bilo skroz ok.. stavila san malo limuna i popila bez problema.. i nekako me zasitilo, nisan bila gladna.. jedini uzasni su bili ubodi.. pomodrila mi desna ruka.. u nju me bola dva puta...
Mela draga bas mi je zao sto nista ne pomaze, cure su bile spominjale neke tablete za zgaravicu, zaboravila sam ime...
Elena super, da pazi na kruh, tjesteninu, u biti sav gluten podize secer. Sad do kraja lagano 😊
A za prehladu imam kuci sve samo eto treba "odlezati" kako kazu. Bebica se javlja pa se ne brinem dok mi nije visoka temp.
Sortiraj odgovore
Najstariji