Ninaleonita, ovo kaj pises malo zvuci na trudnove... ali u teoriji 😂 ja ih nisam osjetila pa ne mogu ni znatim.. ali nadam se da ce malena postovat dogovor 😁 Dea je isto u petrovoj pa sretno!!! Pisite nam 😉
Littleone i ja se tak nekak osjecam, ali me decko prosece cijeli krug 😁 prosece vise mene nego pesa... sve dulje traje ali moram priznat da se kasnije osjecam ponosno!!! Nekako si ne mogu priznat da mi je tesko hodati...
url=https://lilypie.com]
Meni nikako da decko odluci hoce li van ili ne.. Krene pa stane, krene pa stane.. al jos je sve podnosljivo pa se nadam da me nece samo odjednom zabolit i krenut porod, dragi ce dozivjet sok.. Sada kad ustanem imam ostru bol dolje i pritisak na mjehur, pa vise ni sama ne znam dal se beba toliko spustila ili me boli jer sam se otvorila..
Dea 32, u kojoj bolnici ćeš biti? ja u Petrovoj, možda ćemo biti zajedno u sobi poslije poroda..
I ja cu u Petrovu. Sutra sam ionako narucena na pregled u 10.30h, ako naravno nesto ne krene do tada.. U svakom slucaju se nadam da cemo se sresti..
Ninaleonita i Dea32 držim Vam fige... i želim da sve super i bezbolno prođe... i ja isto se pregledavam u Petrovoj i tamo ću i roditi. Jučer kad sam bila na kontroli mi je doktorica rekla (bez da sam je ja išta pitala :-)) da oni sad po novom kod poroda se maksimalno trude i izbjegavaju epiziotomiju. Eto možda jedna korisna i malo utješna informacija.
Moja curka je super, fino napreduje i doktorica veli da je sve točno kako treba biti. Danas smo 31+3...
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Dea ja sam mislila ti si nama rodila hehhehe al neda se pisonja mali, njemu je lijepo u maminom stomacicu hehheh 😄 drzim figeeeee ❤️❤️
Ninaleonita i Dea32 držim Vam fige… i želim da sve super i bezbolno prođe… i ja isto se pregledavam u Petrovoj i tamo ću i roditi. Jučer kad sam bila na kontroli mi je doktorica rekla (bez da sam je ja išta pitala :-)) da oni sad po novom kod poroda se maksimalno trude i izbjegavaju epiziotomiju. Eto možda jedna korisna i malo utješna informacija.
Moja curka je super, fino napreduje i doktorica veli da je sve točno kako treba biti. Danas smo 31+3…
Bilo bi super da je izbjegnem, s obzirom da su me prvi put izrezali posteno.. Hvala na info.
Dea ja sam mislila ti si nama rodila hehhehe al neda se pisonja mali, njemu je lijepo u maminom stomacicu hehheh 😄 drzim figeeeee ❤️❤️
Neo i ja sam tek sad sredila krevetic i komodu u 37 tj plus imam jos dosta robice i tetra pelena za peglati! Ne kasnis nigdje 😊
Mela , Teddy, Dazi, Frau - hvala evo priblizava se 20:00 tad cu znati ostajem li ili idem kuci😬 uzv mi je ok osim malo tog viska plodne al dokt nije zabrinuta, 2 puta radili crg srceko lupa hvala Bogu , predivan osjecaj, nema trudova zatvorena..a secer... sve nesto oko 5,5 do 6 nakon jela ... 🤔 nadam se dijeti samo nek me puste da idem ! 🤣
Aymee hvala ! 😊 Dalmatinka Mene boli donji dio ledja i kukovi al nije ni upola strasno kad kod tebe. Rekla sam svojoj dokt da imam skol od djetinjstva rekla je da cemo vidjet na porodu ako ne islo i bude bolilo previse carski.
Ninaleonita i Dea vi ste doslovno pred ciljem, samo vam mogu pozeljeti srecu i Bozju blagoslov da sve prodje u najboljem redu - pa kad dodju malci dodju ... samo je pitanje dana 😃
Ja sam krvarila u 7tt i oko 20tt.. Prvo je bio hematom a drugo su pretpostavili pucanje kapilara od sirenja maternice ali nisu to vidjeli nego kao, mozda je to :D
Mozda je i meni od sirenja maternice...ali nekako je frustrirajuce, vidis tu krv, nemas pojma sto je i sto mozes napraviti...
Joj Mirjanos,da, bas frustrirajuce. Zao mi je jer se bas covjek nasikira ahhh. Al vjerujem da je to mozda tako normalno sto kaze Little kapilarica pukla ili slicnoo. ☺️
Elena ima li novosti? 🤞
Au koliko novosti 😁 Dea zelim ti svu srecu, lak i brz porod! Javljaj nam se kad stignes, bas uzbudljivo prva beba u ovoj temi ❤
Elena mozda ti daju samo dijetu kad je sve drugo u redu, ipak si pred krajem. Drzim fige!
Neo ti i ja smo tu negdje terminuse, ja samo nesto od robice imam, nula bodova za krevetic, sjedalicu.... Sve gledam, zovem oglase ali da izvinite neke zenske su mi digle tlak, ne zele slati dodatne slike, vozaju me na drugi kraj grada da pogledam nesto sto je po njima "u dobrom stanju" a ne moze se nista nastimati na kolicima kako treba. Poludim 😔 Jos me danas valjda prehlada ulovila, glava, nos, grlo, lagana temp pa sam nikakva
Sortiraj odgovore
Najstariji