Marijana ovaj podlozak sto ide na krevetic, ima nesto posebno ispod ili je samo ravno? Mislim, ima li neki sistem za "zakaciti"?
Meni mama kaze nakon poroda za krvarenje samo obicnu vatu koristit...ma kako ce to drzat dole 😳
Marijana ovaj podlozak sto ide na krevetic, ima nesto posebno ispod ili je samo ravno? Mislim, ima li neki sistem za "zakaciti"?
Meni mama kaze nakon poroda za krvarenje samo obicnu vatu koristit…ma kako ce to drzat dole 😳
Ma nema nista posebno kao neka 4 cepica koja kao sprecavaju klizanje..i tvrda je podloga ..zgodno je za krevetic..
Mi smo pripremili Vir, al bi volila imati i jos neke u rezervu ako s njima ne budem zadovoljna.
@ Tea posalji nam da vidimo.
url=https://lilypie.com]
Marijana podlozak je bas predivan. Hvala ti 😊
Pixii gledala sam i ja na netu da imaju kadice povoljne,da. To si kupila internet kupovinom ili?
Tako je Aymee 😄😄
Joj ja nigdje ne mogu naci chicco, jedino u apoteci jednoj sam nasla, al ih je 30 u paketu ( a paket ko pelene velik,ajme sva sam se bila preznojila kad sam ga vidjela hahahhahahahah), a to ne znam,cini mi se puno. Hmm.
Upravo tako, to je pravo svake zene.
Da, ja sam isto cula da su chicco bolji, da se vir znaju u sav uplest. Al ja svejedno imam jedno pakiranje vir80, i htjela bi chicco,al kazem nigfje ne mogu naci manjw pakiranje. Ahh
Kaze mi frendica da je to normalno pakiranje.. 😃 Naime, i VIR-a za bolnicu idu 3, 4 paketa.. Pa mi onda ovo i nije tako strasno. Kod nas tih ima kupiti u Bubamari (ducan djecjim potrepstinama) isto 30 kom.
Aymee
Tako je Aymee 😄😄
Joj ja nigdje ne mogu naci chicco, jedino u apoteci jednoj sam nasla, al ih je 30 u paketu ( a paket ko pelene velik,ajme sva sam se bila preznojila kad sam ga vidjela hahahhahahahah), a to ne znam,cini mi se puno. Hmm.
Upravo tako, to je pravo svake zene.
Da, ja sam isto cula da su chicco bolji, da se vir znaju u sav uplest. Al ja svejedno imam jedno pakiranje vir80, i htjela bi chicco,al kazem nigfje ne mogu naci manjw pakiranje. Ahh
Kaze mi frendica da je to normalno pakiranje.. 😃 Naime, i VIR-a za bolnicu idu 3, 4 paketa.. Pa mi onda ovo i nije tako strasno. Kod nas tih ima kupiti u Bubamari (ducan djecjim potrepstinama) isto 30 kom.
Dazi, palim na guranje.. vgdgm da su cure vec objasnile da je 30 kom najmanje.. 😆😆😆😆
Aymee
Meni mama kaze nakon poroda za krvarenje samo obicnu vatu koristit…ma kako ce to drzat dole 😳
Ma nema nista posebno kao neka 4 cepica koja kao sprecavaju klizanje..i tvrda je podloga ..zgodno je za krevetic..
Odlicno, mislim da ce to biti nase rijesenje jer nemamo gdje staviti stol za prematanje. Hvala 👍
Tea znam ove uloske, ali zar nije to kao Vir, ima preko mrezicu?
Ma sve okej Aymee,nije na odmet ponoviti hehhee
Ja stvarno nisam znala da je to normalno pakiranje i mislila sam da mi je to puno, al zato imam klokanice hehehe 😊
Imam problem sa onom tutom, odjelom,kako bi vec nazvala za muza, nigdje nema. Pa ce mi pokusati naruciti u apoteci. Ako ne bude, vidjeti cu u Sloveniji. Mozda bude. Ahh
Odlicno, mislim da ce to biti nase rijesenje jer nemamo gdje staviti stol za prematanje. Hvala 👍
Tea znam ove uloske, ali zar nije to kao Vir, ima preko mrezicu?
Ne ne, ovi nemaju mrezicu. Povrsina uloska je glatka i ugodna.
url=https://lilypie.com]
Marijana podlozak je bas predivan. Hvala ti 😊
Pixii gledala sam i ja na netu da imaju kadice povoljne,da. To si kupila internet kupovinom i
Nisam...ovako sam kupila..
Sortiraj odgovore
Najstariji