Elena, Dea sretno!
Orangina to bas zna biti frustrirajuce. Najbolje je kupiti od poznatog, ali koliko se sjecam ti si u fra...pa nemas bas veliki izbor poznanika...
Dazi thanks...razmisljam da idem na cuvanje. Dosta me stresira to krvuckanje.
Ja bi ti svakako preporucila da ides na cuvanje,da. Ako mozes,idi da malo odmoris i smiris tu situaciju, a u konacnici i sebe
Elena, Dea sretno!
Oranginato bas zna biti frustrirajuce. Najbolje je kupiti od poznatog, ali koliko se sjecam ti si u fra…pa nemas bas veliki izbor poznanika…
Dazi thanks…razmisljam da idem na cuvanje. Dosta me stresira to krvuckanje.
Ma bas mi zivci popustaju zbog toga a da tu nemam nikog a ove poznanice ili nemaju djece ili su vec veca pa nemaju te baby opreme. Panika me hvata da nemam vremena
Mirjanos jesu ti dali nesto za krvarenje? Dali te boli?
Ninaleonita nisam skuzila post ranije (od temp.sam toliko pospana) ali koliko vifim i kod tebe i kod Dee pocinje porod 😊 Sretno i javi nam se sutra nakon pregleda! Btw.to ti je sluzni cep ispao?
Orangina, nije bas panika, obicno iskusne mame vele da nam nista ne treba... dijete moze spavat i s vama, kolica neces koristit prvih mjesec dana sad u zimi, a i prve setnje mogu proci na rukama, u klokanici i sl. Tako da i nije neka panika 😉 mislim da te vise stresira kad nas citas i gledas kako smo se opremile od toga da je sve to bas obavezno... bitno ti je nesto garderobe, pelene i nuzna kozmetika 😊 polako, ako ne ide ima razloga za to, vec ce uletit kolica koja trebaju uletit 😄
Radije se odmori i izlijeci, a imas jos nesto vremena za shopping!
Mirjanos, odi na bolovanje, lako se vratis na posao ako budes htjela nakon sto se odmoris 😊 bitno je da si u miru 😊
url=https://lilypie.com]
Meni je sutra ogtt ☺ sta smijem jesti? Nisam nista od 18 jela pa me sad malo hvata... 😁
Orangina, nije bas panika, obicno iskusne mame vele da nam nista ne treba… dijete moze spavat i s vama, kolica neces koristit prvih mjesec dana sad u zimi, a i prve setnje mogu proci na rukama, u klokanici i sl. Tako da i nije neka panika 😉 mislim da te vise stresira kad nas citas i gledas kako smo se opremile od toga da je sve to bas obavezno… bitno ti je nesto garderobe, pelene i nuzna kozmetika 😊 polako, ako ne ide ima razloga za to, vec ce uletit kolica koja trebaju uletit 😄
Radije se odmori i izlijeci, a imas jos nesto vremena za shopping!
Mirjanos, odi na bolovanje, lako se vratis na posao ako budes htjela nakon sto se odmoris 😊 bitno je da si u miru 😊
Potpisujem, za opremu ima vremena. Ionak se bez vecine toga moze
Meni je sutra ogtt ☺ sta smijem jesti? Nisam nista od 18 jela pa me sad malo hvata… 😁
Mislim da sad ne bi smjela nista, meni su rekli 12h prije nista ne jest. Mozda nest lagano
Meni je sutra ogtt ☺ sta smijem jesti? Nisam nista od 18 jela pa me sad malo hvata… 😁
Mislim da sad ne bi smjela nista, meni su rekli 12h prije nista ne jest. Mozda nest lagano
U shit, da sam znala jela bi oko 20h 😁 sad cu morat na brzinu na spavanje... 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji