Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mirjanos
    30. Studeni 2017. 21:31

Elena, Dea sretno! 
    Orangina to bas zna biti frustrirajuce. Najbolje je kupiti od poznatog, ali koliko se sjecam ti si u fra...pa nemas bas veliki izbor poznanika...
    Dazi thanks...razmisljam da idem na cuvanje. Dosta me stresira to krvuckanje.

30. Studeni 2017. 22:07

Ja bi ti svakako preporucila da ides na cuvanje,da. Ako mozes,idi da malo odmoris i smiris tu situaciju, a u konacnici i sebe 

Orangina
    30. Studeni 2017. 22:11

Mirjanos

Elena, Dea sretno!
    Oranginato bas zna biti frustrirajuce. Najbolje je kupiti od poznatog, ali koliko se sjecam ti si u fra…pa nemas bas veliki izbor poznanika…
    Dazi thanks…razmisljam da idem na cuvanje. Dosta me stresira to krvuckanje.

Ma bas mi zivci popustaju zbog toga a da tu nemam nikog a ove poznanice ili nemaju djece ili su vec veca pa nemaju te baby opreme. Panika me hvata da nemam vremena

Orangina
    30. Studeni 2017. 22:18

Mirjanos jesu ti dali nesto za krvarenje? Dali te boli?

Ninaleonita nisam skuzila post ranije (od temp.sam toliko pospana) ali koliko vifim i kod tebe i kod Dee pocinje porod 😊 Sretno i javi nam se sutra nakon pregleda! Btw.to ti je sluzni cep ispao?

LittleOne
    30. Studeni 2017. 22:23

Orangina, u kojem se gradu? 

• Frau_Mund6
    30. Studeni 2017. 22:23

Orangina, nije bas panika, obicno iskusne mame vele da nam nista ne treba... dijete moze spavat i s vama, kolica neces koristit prvih mjesec dana sad u zimi, a i prve setnje mogu proci na rukama, u klokanici i sl. Tako da i nije neka panika 😉 mislim da te vise stresira kad nas citas i gledas kako smo se opremile od toga da je sve to bas obavezno... bitno ti je nesto garderobe, pelene i nuzna kozmetika 😊 polako, ako ne ide ima razloga za to, vec ce uletit kolica koja trebaju uletit 😄 
    Radije se odmori i izlijeci, a imas jos nesto vremena za shopping!
    Mirjanos, odi na bolovanje, lako se vratis na posao ako budes htjela nakon sto se odmoris 😊 bitno je da si u miru 😊

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    30. Studeni 2017. 22:24

Meni je sutra ogtt ☺ sta smijem jesti? Nisam nista od 18 jela pa me sad malo hvata...  😁

LittleOne
    30. Studeni 2017. 22:24

Frau_Mund6

Orangina, nije bas panika, obicno iskusne mame vele da nam nista ne treba… dijete moze spavat i s vama, kolica neces koristit prvih mjesec dana sad u zimi, a i prve setnje mogu proci na rukama, u klokanici i sl. Tako da i nije neka panika 😉 mislim da te vise stresira kad nas citas i gledas kako smo se opremile od toga da je sve to bas obavezno… bitno ti je nesto garderobe, pelene i nuzna kozmetika 😊 polako, ako ne ide ima razloga za to, vec ce uletit kolica koja trebaju uletit 😄
    Radije se odmori i izlijeci, a imas jos nesto vremena za shopping!
    Mirjanos, odi na bolovanje, lako se vratis na posao ako budes htjela nakon sto se odmoris 😊 bitno je da si u miru 😊

Potpisujem, za opremu ima vremena. Ionak se bez vecine toga moze

LittleOne
    30. Studeni 2017. 22:25

Frau_Mund6

Meni je sutra ogtt ☺ sta smijem jesti? Nisam nista od 18 jela pa me sad malo hvata… 😁

Mislim da sad ne bi smjela nista, meni su rekli 12h prije nista ne jest. Mozda nest lagano

• Frau_Mund6
    30. Studeni 2017. 22:27

LittleOne

Frau_Mund6

Meni je sutra ogtt ☺ sta smijem jesti? Nisam nista od 18 jela pa me sad malo hvata… 😁

Mislim da sad ne bi smjela nista, meni su rekli 12h prije nista ne jest. Mozda nest lagano

U shit, da sam znala jela bi oko 20h 😁 sad cu morat na brzinu na spavanje... 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.