Elena, krevetic je vas uskladen, zna mala odabrat kutak!! 😉
url=https://lilypie.com]
Elena super krevetic,bas mi se svidaju boje…moj je jos u kutiji 😱
Dea znaci to je to…mogla bi do veceri grlit bebicu…
Juhuuuu,stize nam prva beba. 😀😀😀
Haha i moj je jos u kutiji😀 Nadam se da cemo ga uskoro sloziti...stalno mislim kako imamo jos puno vremena..,a vrijeme leti..bar meni.
Elena super krevetic,bas mi se svidaju boje…moj je jos u kutiji 😱
Dea znaci to je to…mogla bi do veceri grlit bebicu…
Juhuuuu,stize nam prva beba. 😀😀😀
Haha i moj je jos u kutiji😀 Nadam se da cemo ga uskoro sloziti…stalno mislim kako imamo jos puno vremena..,a vrijeme leti..bar meni.
I meni je bome sad pocelo letit...pocela me lagano i panika hvatat od poroda 😢🙄
url=https://lilypie.com]
Elena, vjerujemo da ce sve biti ok i javljaj novosti..
Dea, ti ces to majstorski odraditi, ne sumnjamo..
Mene je upravo prije par min iznenadila frendica sa vijescu da je rodila.. A termin bio 7 dana prije mene.. A meni je 12.1. i kao imam vremena.. I sad bi najradje spakirala torbu za rodiliste jos jucer..
Aymee
Sretno Dea nadam se da ce bit brzo i sta manje bolno 🤗
Mene od sinoc pucaju laznjaci.. pokusavan zamislit tu bol deset puta jacu i odma mi je lose 🙊🙈
Al nije me strah..bar ne jos hahah
Mi smo krevetic izvadili i slozili al necu ga namistat jos, to ce mama dok buden u bolnici 😊
Ja u utorak krecen u bolnicu na preglede.. zaj mi je sta nisan od pocetka tako... imaju skroz drugaciji pristup kad dolazis od privatnika (u neg smislu), bar u Splitu....
Cure koje imate skoliozu, kako stojite s bolovima? Meni je sve vise utrnilo od boli tako da sumnjan da cu iti osjecat prave trudove koji krecu od ledja.. 😆
Mene od sinoc pucaju laznjaci.. pokusavan zamislit tu bol deset puta jacu i odma mi je lose 🙊🙈
Mi smo krevetic izvadili i slozili al necu ga namistat jos, to ce mama dok buden u bolnici 😊
Ja u utorak krecen u bolnicu na preglede.. zaj mi je sta nisan od pocetka tako… imaju skroz drugaciji pristup kad dolazis od privatnika (u neg smislu), bar u Splitu….
Cure koje imate skoliozu, kako stojite s bolovima? Meni je sve vise utrnilo od boli tako da sumnjan da cu iti osjecat prave trudove koji krecu od ledja.. 😆
O Dalmatinka, ja sam vec lagano luda od skolioze i išijasa.. Jedin što mi pomogne je masaza i kad redovito vjezbam. A zbog prehlade vec par dana nisam i sva se raspadam..
Aymee
Ja u utorak krecen u bolnicu na preglede.. zaj mi je sta nisan od pocetka tako… imaju skroz drugaciji pristup kad dolazis od privatnika (u neg smislu), bar u Splitu….
O Dalmatinka, ja sam vec lagano luda od skolioze i išijasa.. Jedin što mi pomogne je masaza i kad redovito vjezbam. A zbog prehlade vec par dana nisam i sva se raspadam..
Meni je presta isijas al zato su mi bolovi u simfizi i kuku deset puta gori :/
Meni je presta isijas al zato su mi bolovi u simfizi i kuku deset puta gori :/
E to nemam i citajuci tvoje postove vjerujem da boli ko vrag.. I ovo mi je dosta, ne znam kud bi jos s tim..
Aymee
Elena, vjerujemo da ce sve biti ok i javljaj novosti..
Dea, ti ces to majstorski odraditi, ne sumnjamo..
Mene je upravo prije par min iznenadila frendica sa vijescu da je rodila.. A termin bio 7 dana prije mene.. A meni je 12.1. i kao imam vremena.. I sad bi najradje spakirala torbu za rodiliste jos jucer..
Kad ovo pročitam, a još uvijek nisam ništa spremila, dupla panika
Sve si mislim imam vremena, ali vrijeme prebrzo prolazi. Imam osjećaj da mi tjedan prođe u jednom danu.
Kad ovo pročitam, a još uvijek nisam ništa spremila, dupla panika
Sve si mislim imam vremena, ali vrijeme prebrzo prolazi. Imam osjećaj da mi tjedan prođe u jednom danu.
Mela, razumijem te. Iako znam da to nema veze sa mnom, tobom i ostalim trudnicama, nije mi svejedno..
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji