Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixii
    01. Prosinac 2017. 12:30

Dazi nema manjeg paketa chicco ulozaka, meni su isto bili puno bolji nego vir, nekako udobniji. Potrosila sam 2 paketa chicco i hrpu paketa vira. Dugo mi je trajalo krvarenje, a obicni ulosci se ne smiju jer imaju plasticno dno pa ne disu zbog rane. 

Hip_Hopsica
    01. Prosinac 2017. 12:32

I ja sam dobila preporuku od prijateljica da su chicco ulošci najbolji... ima ih u dućanu bubamara
    http://www.bubamara.in/sve-za-mame/chicco-higijenski-uloci-30-kom/01143008003670666271

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

01. Prosinac 2017. 12:36

Pixii

Dazi nema manjeg paketa chicco ulozaka, meni su isto bili puno bolji nego vir, nekako udobniji. Potrosila sam 2 paketa chicco i hrpu paketa vira. Dugo mi je trajalo krvarenje, a obicni ulosci se ne smiju jer imaju plasticno dno pa ne disu zbog rane.

Ahaaaaa, e dobro onda. Puno ti hvala Pixii 😀 onda cu kupiti to pakiranje od 30komada. 
    Hvala Hip_Hopsica 😊
    I znam da je vec bilo govora o tome,ali nisam bila u tome pa nisam zapamtila, gdje ste kupile kadice i gdje ima za kupiti podlozak za prematanje,ali koji ide na krevetic? Ako znate mozda

-Tea-
    01. Prosinac 2017. 12:37

Ja sam bila uzela Vir,pa mi se mrezica "hvatala"za savove…  Onda mi je seka rekla za uloske Ona (mislim da su od palome). Jeftini,a meni su bili odlicni! Pa ako nekog zanima mogu stavit sliku.

url=https://lilypie.com]

Mela
    01. Prosinac 2017. 12:59

Jutro curke, jutros smo malo bolje. Cijelu noc smo se okretali i slabo smo spavali :-(
    Hvala @ Dalmatinka. Super da pred kraj trudnoće prestaje :-) 

@ Tea0801 i ja sam pila hladno mlijeko danima, ali i od njega mi je muka.

Marijana07
    01. Prosinac 2017. 12:59

Dazi

Pixii

Ahaaaaa, e dobro onda. Puno ti hvala Pixii 😀 onda cu kupiti to pakiranje od 30komada.
    Hvala Hip_Hopsica 😊
    I znam da je vec bilo govora o tome,ali nisam bila u tome pa nisam zapamtila, gdje ste kupile kadice i gdje ima za kupiti podlozak za prematanje,ali koji ide na krevetic? Ako znate mozd

Podlozak za prematanje koji se stavi na krevetic u svijetu beba ,a kadicu smo u Lesnini onu na sklapanje..

Mela
    01. Prosinac 2017. 13:01

Mi smo pripremili Vir, al bi volila imati i jos neke u rezervu ako s njima ne budem zadovoljna. 
    @ Tea posalji nam da vidimo.

Mela
    01. Prosinac 2017. 13:03

@ Frau kad čitam sto me ceka naredni tjedan točno mi zlo  sretno da se i to zavrsi 

Orangina
    01. Prosinac 2017. 13:07

Frau, Pixii hvala na utjesi, danas se ipak malo bolje osjecam pa me valjda i panika popusta, ehhh ti hormoni 😂 
    Citam o vasim sendvicima, slancima, linolada... Meni se samo kiselo jede ovih dana. Isla sam traziti kiseli kupus u ducan kao da cu umrijeti bez njega 😂😂 

Pixii
    01. Prosinac 2017. 13:09

Mi smo uzeli kadicu u ikei, bila je oko 50kn. Uglavnom s ikeom sam najzadovoljnija, sve od tekstila do popratnih stvari za bebe mi je bilo super i sto je najvaznije povoljno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.