Ma nis mi nije 😁 Lota lupa ko blesava, dijete mi je gladno... jesam li los roditelj 😂😂😂😂😂 imam jos 10 min i sendhic u autu... bit ce najsladi ikad!! 🌮
url=https://lilypie.com]
@Dea, @Ninaleonita i @Elena sretno :-) Držimo fige da sve prodje uredno i bez problema
Mene je uhvatila užasna žgaravica, gori mi cijelo tijelo.. Sve provjerene recepte sam probala ali ne ide
@ Orangina i mi smo jos bez kolica, tako da stignete sve.
Mela, ja imam paklene zgaravice, i jedino sta mi pomaze su šaka badema i hladna casa mlijeka nakon njih! Pa ako niso to probala-pokusaj… svi drugi "recepti" meni ne pomazu, a tablete mislim da nijedne trudnice nebi bas smjele…
Ja san se skoro 4 miseca borila sa zgaravicom. I tek sad otkrila controloc koji me spasia.. prije njih probajte sa Rennie, na foru Gastala je al ukusniji i smije se u trudnoci. Ja san popila litre mlika i nmg ga primirisat vise, a ublazilo bi mi samo trenutacno.. doduse ako vam nista ne pomogne tjesite se cinjenicom da zgara nestaje u zadnjim tjednima kad se beba spusti :)
Kad smo vec kod hrane, ja san jutros napravila ooogrrroooman sendvic i opet ostala gladna.. strasno nesto...pa san pojela krempitu i pola Topsa.. sad pijen kavu.. moran priznat da nisan imala te "gladušne" momente tokom trudnoce al sad pred kraj san stalno uzasno gladna 😑
Ma nis mi nije 😁 Lota lupa ko blesava, dijete mi je gladno… jesam li los roditelj 😂😂😂😂😂 imam jos 10 min i sendhic u autu… bit ce najsladi ikad!! 🌮
Sada si sigurno vec smazala sendvic😂😂
Mirjanos, sendvic mi je sjeo ko budali samar kak se veli 😁 iako bi mogla jos jedan smazat... ali i kava je tu pa ne zalim 😀
Di nam je Dea?!?! Ne javlja se.. nadam se da mazi bebicu
@Dea, @Ninaleonita i @Elena sretno :-) Držimo fige da sve prodje uredno i bez problema
Mene je uhvatila užasna žgaravica, gori mi cijelo tijelo.. Sve provjerene recepte sam probala ali ne ide
@ Orangina i mi smo jos bez kolica, tako da stignete sve.
Mela, ja imam paklene zgaravice, i jedino sta mi pomaze su šaka badema i hladna casa mlijeka nakon njih! Pa ako niso to probala-pokusaj… svi drugi "recepti" meni ne pomazu, a tablete mislim da nijedne trudnice nebi bas smjele…
Ja san se skoro 4 miseca borila sa zgaravicom. I tek sad otkrila controloc koji me spasia.. prije njih probajte sa Rennie, na foru Gastala je al ukusniji i smije se u trudnoci. Ja san popila litre mlika i nmg ga primirisat vise, a ublazilo bi mi samo trenutacno.. doduse ako vam nista ne pomogne tjesite se cinjenicom da zgara nestaje u zadnjim tjednima kad se beba spusti :)
Menije dr.rekla da nesmijem Rennie. Njega iman uvijek doma jer mi dragi ima nekad zgaravice.
A iz mog iskustva prve trudnoce-isla sam rodit sa zgaravicom! :) Al posto mi je to jedina nuspojava u trudnoci (sad u drugoj također, samo su još jače i ranije su pocele) nesmijem se zalit! :)
Kad smo vec kod hrane, ja san jutros napravila ooogrrroooman sendvic i opet ostala gladna.. strasno nesto…pa san pojela krempitu i pola Topsa.. sad pijen kavu.. moran priznat da nisan imala te "gladušne" momente tokom trudnoce al sad pred kraj san stalno uzasno gladna 😑
Kod mene je obrnuto ja sam na pocetku sve i svasta jela i stalno bila gladna..a sad uopce nemam apetit i nikakvih zelja sta bi jela..
Evo popisa sa terminima da se malo podsjetimo:
Dea32– dječak – 04.12.2017
Ninaleonita86– curica – 06.12.2017
Elena 288- dječak - 25.12.2017
IvaAvi- dječak . 30.12.2017
Dalmatinka– curica – 31.12.2017.
Dazi- curica – 07.01.2018
Marijana07- dječak - 09.01.2018.
Balda– curica – 11.01.2018
Aymee- dječak - 12.01.2018
Radosna055– curica – 15.01.2018
Neo– dječak –17.01.2018
LittleOne- dječak – 17.01.2018
Orangina– 17.01.2018.
Dijana221 – dječak - 22.01.2018
Mlada mama– dječak – 26.01. 2018
Nina- curica - 26.01.2018
Teddy Bear– curica – 30.01.2018
Hip_Hopsica- curica - 01.02.2018
MamaTroje- curica - 03.02.2018
Mela- curica - 06.02.2018.
Pixii– curica- 09.02.2018
Bubamara86– curica - 12.02.2018.
TonkinaPrija- curica - 23.02.2018
MašaL - curica - 02.2018.
Mirjanos- curica - 08.03.2018.
Frau_Mund6– curica – 09.03.2018
Sandra- curica - 13.03.2018
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Marijana i Dazi, vidim da se mi vas dvije od aktivnijih najblize po terminu, 😊
Dalmatinka, zao mi je sto je u St takva situacija s carskim.. Ne znam kako je u Ri (tecaj mi pocinje u ponedjeljak) ali iz vise izvora znam da npr. kad je beba na zadak, rodilja odlucuje i unaprijed se dogovara carski. I mislim da je pravo svake zene da odluci kako zeli roditi..
Kako mi je frendica jucer rodila, updata me sa novostima iz baby/rodiljnog svijeta.. preporucuje chicco uloske za rodilje. Kaze da su bolji od VIR-a jer ide 1 kom a ne 3 (ne kuzim jos i to) a njoj je ovo drugi porod i valjda ima iskustva, 😆
Aymee
Tako je Aymee 😄😄
Joj ja nigdje ne mogu naci chicco, jedino u apoteci jednoj sam nasla, al ih je 30 u paketu ( a paket ko pelene velik,ajme sva sam se bila preznojila kad sam ga vidjela hahahhahahahah), a to ne znam,cini mi se puno. Hmm.
Upravo tako, to je pravo svake zene.
Da, ja sam isto cula da su chicco bolji, da se vir znaju u sav uplest. Al ja svejedno imam jedno pakiranje vir80, i htjela bi chicco,al kazem nigfje ne mogu naci manjw pakiranje. Ahh
Sortiraj odgovore
Najstariji