Kad ovo pročitam, a još uvijek nisam ništa spremila, dupla panika
Sve si mislim imam vremena, ali vrijeme prebrzo prolazi. Imam osjećaj da mi tjedan prođe u jednom danu.
Mela, razumijem te. Iako znam da to nema veze sa mnom, tobom i ostalim trudnicama, nije mi svejedno..
Upravo tako
Curke, jel imala koja od vas problema s krvarenjem u trudnoci?
Ja sam jucer opet prokrvarila, jako sam se prepala pa sam otisla na hitnu. Sve je u redu s bebom. Nesto su nasli u mokraci i upala rodnice.
Medutim, ne znaju razlog krvarenja. Danas je sve super.
Primjetila sam da oni uopce ne rade paniku oko toga. Kao da je to normalno...
Pa me zanima, imate li iskustva s time?
Ja sam krvarila u 7tt i oko 20tt.. Prvo je bio hematom a drugo su pretpostavili pucanje kapilara od sirenja maternice ali nisu to vidjeli nego kao, mozda je to :D
Elena super krevetic,bas mi se svidaju boje…moj je jos u kutiji 😱
Dea znaci to je to…mogla bi do veceri grlit bebicu…
Juhuuuu,stize nam prva beba. 😀😀😀
Haha i moj je jos u kutiji😀 Nadam se da cemo ga uskoro sloziti…stalno mislim kako imamo jos puno vremena..,a vrijeme leti..bar meni.
I meni je bome sad pocelo letit…pocela me lagano i panika hvatat od poroda 😢🙄
I mene...pocela sam se svega prisjecati😀 neku vece sam sanjala da sam rodila dijete sa ogromnom glavom🤔
Uh zene kad citam vase postove sva se jezim....suosjecam s vama
mene jos nista ne boli, hvala bogu 😊 iako sam primjetila da osjecam stopala nakon duge setnje.. valjda sam si postala teska 😑 ali jos se nedam i setam veliki krug svaku vece obavezno 😊
Do nove sam u 30. Tjednu pa se nekako psihicki pripremam na tezi period u iducoj godini...
url=https://lilypie.com]
Drage moje, kak je to lijepo da mislite na mene/nas!
evo ja jučer htjela pisati, al sam zaspala prije nego sam pročitala sve vaše postove.. (ne zato jer su dosadni, naravno..hehe)..
Elena krevetić je presladak!
ja i dalje imam tlak, noge su nešto manje naotečene, dragi masira redovito, još smo dva u 1.. ja i cura "imamo dogovor" da izdrži do sutra kad idem ujutro u bolnicu pa će doktori odlučit što ćemo i kako ćemo..
osjećam samo kao neke kontrakcije od gornjeg dijela trbuha, malo neko curenje sluzi i povremeno neku oštriju bol dolje..
Ja se trudim setat s psom svaki dan i tocno primjecujem kak je udaljenost sve manja a trajanje setnje sve duze u zadnjih tjedan dva mi je najveci problem disanje, zapusem se nakon par malo brzih koraka, ko baba. Leda me ne bole, barem to. Al zato rebraaaa. Uf.
Drage moje, kak je to lijepo da mislite na mene/nas!
evo ja jučer htjela pisati, al sam zaspala prije nego sam pročitala sve vaše postove.. (ne zato jer su dosadni, naravno..hehe)..
Elena krevetić je presladak!
ja i dalje imam tlak, noge su nešto manje naotečene, dragi masira redovito, još smo dva u 1.. ja i cura "imamo dogovor" da izdrži do sutra kad idem ujutro u bolnicu pa će doktori odlučit što ćemo i kako ćemo..
osjećam samo kao neke kontrakcije od gornjeg dijela trbuha, malo neko curenje sluzi i povremeno neku oštriju bol dolje..
Drzimo fige da onda curka postuje dogovor 🤞 sretno sutra!
Dea 32, u kojoj bolnici ćeš biti? ja u Petrovoj, možda ćemo biti zajedno u sobi poslije poroda..
Sortiraj odgovore
Najstariji