Dalmatinka, thnx! Morat cu potrazit po vanjskim forumima... kod nas je matrix tek krenuo... 🤔 a trebala bi odluku donijeti do sutra 😉
Dea racunam na ove univrrzalne, tj. takve sam vidjela i nisu mi lose 😄 ali praksa je praksa 😉
Mamatroje koliko dugo ih koristis, mogu li one trajat 2-3 god? Ako si ti uzela polovne onda valjda traju...
Koristis samo njih ili kombiniras jednokratne? Meni su isto drukeri bolji, mislim da se cicak s vremenom unisti pa treba mijenjati... e sad ovo punjenje mi bas nije jasno, ima onih sa uloskom koji se vjerojatno moze izmaknut i onih kohe su punjene u komadu.
Planiram ih susit u susilici, pa nekako imam volje kada masina radi sama od sebe 🤣
url=https://lilypie.com]
Cemu sluze pelene za siroki povoj? Odnosno kada i zasto cu morat siroko povijat dijete? :D
Hvala vam cure !! I ja se nadam da to nece utjecati na bebu.,. Moja dokt je i bila u ambulanti trudnickoj to mi je ona i rekla! Drago mi je curi i iskustvo pozitivno Dea . Pozitivno i to je to nema druge 😘😘😘😘
Elena 🤗
Little one, te pelene se koriste ako beba ima problem s kukovima, a to ce ti reci doktor u bolnici ili na pregledu. Nekad su svima stavljali ali danas to vise nije praksa.
url=https://lilypie.com]
Dobar dan drage, nadam se da ste dobro. Mi smo cijeli dan doma, razvlačim se po stanu. Noge me baš bole, grčevi me opet zezaju i samoo mi se spava
@Elena čuvaj nam se i misli pozitivno, bude to sve uredu. Što curke kažu misli na sebe i bebicu
Mi smo se odlučili za jednokratne prvih mjesec dana, pa ćemo vidjeti za dalje. Kao što sam i napisala problem nam je s manjim prostorom za sušenje stvari i mislim da bi bilo previše i još pelene sušiti doma. Bojim se vlage, a to nam ne treba
Siroko povijanje se vise ne radi. Kazu ortopedi i fizijatri da sa sirokim povijanjem ionako nista ne dobijemo, ako postoji problem sa kukovima beba mora nositi remencice.
Mi curu nismo siroko povijali, pri presvlacenju bi malo vjezbala kukovima i na kontrolnom uzv-u sa 2 mj je sve bilo ok.
Pozz svima...
sto se tice pelena za pocetak cemo pampers a kasnije cu vidjeti..isto me muci to susenje.. nemamo susilicu ...zivimo u stanu ..imamo 2 balkona koja mi sad po zimi nisu bas od koristi...tako da tek na proljece...a susilicu nenam gdje staviti trenutno..a perilicu smo kupili prije god dana kad smo cijeli stan preuredivali pa mi sad glupo kupovati novu sa susilicom..
Danas smo napokon kolica kupili ali ne na sajmu..i to ne tutek za koji smo se prvobitno odlucili😀 nego na kraju u baby centru..
Na sajmu je bilo ok stvarcica ali nista posebno i nisu neki popusti...
frau, uzela sam polovne, koristimo ih cca 2 g, a neke su na rubu raspada (2-3 komada), a ostalih 20+ komada se drži kako tako. One sa čičkima više ne koristimo, stavili na stranu. I one koje su tanke i trebale bi ići uz uloške na stranu jer je prevelika gnjavaža.
Zaboravila sam dodati, da, kombiniram s jednokratnima po noći jer mi se ne da ustajati da dijete promijenim :nemajka:, a u četiri od deset puta se dogodi da prepiša ako ostavim platnenu, bez obzira koliko čvrsto zakopčala ili koliko debeli uložak umetnula.
Sortiraj odgovore
Najstariji