Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MamaTroje
    24. Studeni 2017. 00:36

Uzimala sam rabljene s Njuškala, a da sam imala novca, naravno, nove bih. 
    Kako su zime postale toplije dosta dugo ih kvačimo po vani, onda se suše unutra pa treba češće razluftati prostorije. Je, gnjavaža je. Još prvo dijete nikako skinuti iz njih. Neće i neće... 

dea32
    24. Studeni 2017. 07:20

MamaTroje

Kako su zime postale toplije dosta dugo ih kvačimo po vani, onda se suše unutra pa treba češće razluftati prostorije. Je, gnjavaža je. Još prvo dijete nikako skinuti iz njih. Neće i neće…

Ja ionako imam puno vesa za susiti a malo prostora.. Mislim da bi jos sa tim platnenima izludila, iako sam svjesna da su bolje u svakom pogledu..

Mela
    24. Studeni 2017. 08:25

dea32

MamaTroje

Kako su zime postale toplije dosta dugo ih kvačimo po vani, onda se suše unutra pa treba češće razluftati prostorije. Je, gnjavaža je. Još prvo dijete nikako skinuti iz njih. Neće i neće…

Ja ionako imam puno vesa za susiti a malo prostora.. Mislim da bi jos sa tim platnenima izludila, iako sam svjesna da su bolje u svakom pogledu..

I mi imamo problem sa sušenjem stvari, jer je malo prostora. Planiram uposliti mamu pa kod nje sušiti stvari za početak,pa kad krene lijepo vrijeme možemo iskoristiti balkon. 

MamaTroje
    24. Studeni 2017. 11:26

Mi ćemo prvom prilikom uzeti sušilicu. Montirat ćemo je na mašinu.

• Frau_Mund6
    24. Studeni 2017. 12:02

Ej, mene isto zajimaju te platnene 😊 imam masinu sa susilicom, samo ne znam jel to dobro za dijete?!?! Menise iskreno neda susit u masini jer je kapacitet manji pa kad operem jednu masinu dva puta moram susit. Tako da pranje vesa traje 6 sati... iako cu s bebom biti doma pa mi to mozda hece biti takav problem. Nskon susilice robu obicno ne treba niti peglati 😄 ali opat bebi to radis da ubijes bakterije... 
    Gdje se kupuju te platnene pelene? 

url=https://lilypie.com]

LittleOne
    24. Studeni 2017. 12:13

Imam susilicu i to je stvarno najbolja stvar za zimu. Stvari su suhe za sat vremena i mekane, i u vecini slucajeva uopce ne treba peglat. A negdje sam cula da i ubije vecinu bakterija jer radi na visokoj temp al to ne mogu tvrdit. Ja cu za pocetak jednokratne pa se mislim prebacit na platnene s vremenom

Pixii
    24. Studeni 2017. 12:36

Susilica mi je trenutno najbolja investicija ikad  sve suho za sat i po :) drzimo je u spajzi jer ne treba odvod za vodu ima svoj spremnik koji se lako isprazni kad je pun. Peglala sam samo tetre jer rubovi budu ufrkani, ostalo ne treba peglati samo se slozi za u ormar. Bakterije se ubiju pranjem i susenjem pa mislim da radi toga nema potrebe za peglanje.

Mela
    24. Studeni 2017. 13:06

Drago mi je pročitati ovakve komentare o sušilici, možda i ja uzmem. Stvarno je zimi teško s stvarima. 
    Koji model preporučujete? 

neo
    24. Studeni 2017. 13:09

Ja sam svu robicu ispeglala...od kapica do posteljine

url=https://lilypie.com]

LittleOne
    24. Studeni 2017. 13:20

Ja sam isto sve peglala al vise jer imam vremena i jer me bas zabavlja nego sto mislim da je potrebno :D
    Sta se tice susilice, imam neku gorenje, ne znam koji model, ali sve su tu negdje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.