Mi imamo samsung, ima hrpu opcija i ne trosi puno struje. Frendica ima boshovu isto je prezadovoljna.
Bitno je da joj je kapacitet veci od perilice i da ne susi sto godina :)
Mi isto planiramo uskoro kupiti susilicu. Mene je uzasno strah vlage, a i nekako mislim da cu si vise vremena ustedjeti time, pogotovo kad bebac stigne. Znam samo da cemo kupiti kondenzacijsku, prakticnija je jer nemam mjesta u kupatilu pa cu ju staviti u drugu prostoriju.. molim savjete vas koje imate iskustva, koje su kvalitetnije i zbog cega?? Kako se cijene krecu? Hvala 😊
Mi smo bili planirali kupiti susilicu ali smo privremeno odustali.. Inace, svu brigu o tehnici sam prepustila dragome a ja sam "esteta" u kuci tako da jako malo znam o tome sto bi dobra susilica trebala imati. Da me netko krivo ne shvati, ako budem trebala nauciti, budem.. :-) Je li koja od vas šopingirala danas? Ja krenula pa mi je tlak valjda bio toliko nisko pa mi se pocelo vrtiti i na kraju sam odustala.
Onda sam kuci zbrajala robicu sto sam dobila i zakljucila da imam sve. Ali ipak cu, iz svog gusta, kupiti par novih stvari.. ali zaista par.. 😁 Razmisljam da mi je bolje kupiti kasnije stvari koje nemam jer sve sto sam dobila je do max 62 velicine a narast cemo brzo..Kao i mamin trbuh.. 😉
Aymee
Ja sam planirala otici u par trgovina danas, ali je cura imala druge planove. Cijelo jutro je povracala, tako da cijeli dan cistim za njom i perem posteljinu..
I mi bi uzeli susilicu, ali smo trenutno u podstanarskom stanu i stvarno nemamo mjesta, a zid u kupaoni ne zelim busiti jer je sav u plocicama.. Tako da cemo pricekati da sagradimo kucu pa cu traziti 2m2 vise za susilicu
Cure, bila sam u west gateu, kupili smo madrac, dekice, tetra pelene i set za manikuru. Sve je uglavnom snizeno za 15-20%. Ima dosta toga za vidjet, opipat materijale ali da je neko snizenje bas i nije.
Moja se kolica vise ne proizvode u boji koju smo mi htjeli. 😣 postoji opcija da se jos kupe tu u hrv u 2u1 umjesto 3u1. Prije mi je to bila losa opcika, ali sad mi se ne cini toliko losa... radi se o as u kompletu sa lezecim dijelom. Ne znam koliko je to prakticno.
Vidjela sam jos platnene pelene. Prodavacica kaze da ti treba 20 kom za stalno koristenje. S tim da to kosta nekih 1500 kn na sajmu, 20 kom pelena i 2 kom plasticnih gacica koje dolaze preko. Ona kaze da se pelene koriste dok god dijete treba a gacice se prerastu pa treba noce s vremenom. Ali vijela investicija bi trebala biti jeftinija od jefnokratnih pelena.
url=https://lilypie.com]
Planirala sam veceras otici i pogledati neke stvari, ali ja sam dosla doma s posla i zaspala. Maloprije se probudila i stomak me nesto zeza, kao da sam negdje virus pokupila. Sreća pa nam je vikend da se odmorimo
Imamo Samsung DV-80H8100HW kondenzacijska s toplinskom pumpom, A++ bila je oko 5000kn. To je i neka srednja cijena. Imam perilicu Samsung pa sam iz tog razloga htjela i njihovu susilicu, odusevljavaju me tehnologijom i dizajnom :)
Obavila shopping u c&a i mulleru imaju 20% na sve pa sam taman kupila jos sve sto mi je falilo za bebicu. Svuda je uzasna guzva i bas me umorilo...
Cure, bila sam u west gateu, kupili smo madrac, dekice, tetra pelene i set za manikuru. Sve je uglavnom snizeno za 15-20%. Ima dosta toga za vidjet, opipat materijale ali da je neko snizenje bas i nije.
Moja se kolica vise ne proizvode u boji koju smo mi htjeli. 😣 postoji opcija da se jos kupe tu u hrv u 2u1 umjesto 3u1. Prije mi je to bila losa opcika, ali sad mi se ne cini toliko losa… radi se o as u kompletu sa lezecim dijelom. Ne znam koliko je to prakticno.
Vidjela sam jos platnene pelene. Prodavacica kaze da ti treba 20 kom za stalno koristenje. S tim da to kosta nekih 1500 kn na sajmu, 20 kom pelena i 2 kom plasticnih gacica koje dolaze preko. Ona kaze da se pelene koriste dok god dijete treba a gacice se prerastu pa treba noce s vremenom. Ali vijela investicija bi trebala biti jeftinija od jefnokratnih pelena.
Draga Frau, ne znam jesam li te razumjela bas.. 20 komada platnenih i 2 kom gacica 1500 kn.. Nekako mi je to puno previse.
Sto se tice broja, 20 kom je dosta za eventualno siroko povijanje (koje se doduse danas sve rjedje radi ali ja imam u planu) ne i za svakodnevnu upotrebu.. Za upotrebu umjesto jednokratnih mislim da bi 100 kom bilo optimalno, plus švedske. Za jedno presvlacenje, bar kako je mene moja mama, trebaju 2 do 3 platnene plus svedska, a ako uzmes u obzir (barem kako su meni cure rekle) min 6 do 8 presvlacenja dnevno u pocetku, brzo dodjes do 100 komada.. I ako na sve to dodas trosak praska za robu, struje i vremena.. Vjerujem da je opet jeftinije nego jednokratne ali da s obzirom na pocetnu investiciju, trud, vrijeme i sve skuplju struju razlika nije tolika..
Aymee
http://www.flafi-platnene-pelene.com/index.php
Evo stranice. Nisam ni ja bas sigurna, ali nam se svidjelo na sajmu.. nadala sam se da ce neka od mama nesto vise o tome reci 😉 meni je opcenito taj proizvod bio otkrice 😁 mozda Mamatroje nesto zna 😊
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji