Orangina, kolica su bebetto vulcano 3u1...inace su 4300 a sada smo na sajmu dobili 20% popusta.
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro svima, kako ste spavale?
@Bubamara nemam Orchestra, tu su C&A, H&M i neke baby trgovine. Probat cu na Amazonu. A za kontrakcije bas mi je zao da ti je tako bilo, mene je jucer znalo zaboliti gadno. Sutra sam kod doktora pa cu pitati...
@Neo hvala ti, dobro ste ulovili popust 👍
Drageee kolica su vam super ☺️
A za zeljezo vam imam provjeren recept. Izmljeveni orasi, med i limun. ☺️ To moja mama pije i pomogne joj, a ona je bas kriricna sa zeljezom, njeno zeljezo je uvijek do 2 max.
Ja sam sinoc odjecicu razdvajala, sta mi je za pranje odmah, sta ce jos pricekati. I imam mislim i previse svega,ali dobro. Nema veze. ☺️
Ugl.kupili smo persil baby tekuci, omeksivac necu stavljati nego cisto malo octa.
Dalmatinka drago mi je da ti je pomogao! Uspjela si nabaviti?? Imam i ja jedan prirodan recept za dizanje zeljeza - dzem od kupina pomijesati sa mljevenim bademima i dodati kakao! Svaki dan 1 zlicu!
Da napokon haha, prezadovoljna san. Unatoc svim ostalim bolovima osjecan se preporodjeno. 😆
Pozz svima…
sto se tice pelena za pocetak cemo pampers a kasnije cu vidjeti..isto me muci to susenje.. nemamo susilicu …zivimo u stanu ..imamo 2 balkona koja mi sad po zimi nisu bas od koristi…tako da tek na proljece…a susilicu nenam gdje staviti trenutno..a perilicu smo kupili prije god dana kad smo cijeli stan preuredivali pa mi sad glupo kupovati novu sa susilicom..
Danas smo napokon kolica kupili ali ne na sajmu..i to ne tutek za koji smo se prvobitno odlucili😀 nego na kraju u baby centru..
Na sajmu je bilo ok stvarcica ali nista posebno i nisu neki popusti…
Lijepa kolica. Super izgledaju.
A i kuhinja je prekrasna😀
Hvala...lijepa i nezahvalna i uzas za odrzavanje😁😁
@Marijana bas mi se svida boja kolica! Koji je to model?
@Neo i vi ste kupili super kolica, dali je to 3u1?
I ako nije tajna cure, koliko su vas kostala kolica?
Vi spremne imate sve a ja tek sa robicom pocela 😅 Nakon onog jutarnjeg ljencarenja ipak sam otisla u kupnju, body, pidame, vrece za spavanje, cipelice i tako te sitne stvari. Ne mogu vjerovati da mi je problem pronaci tetra pelene po ducanima…kolica gledamo samo po oglasnicima rabljeno…
Noge su natekle od hodanja a trbuh mi se pomalo grci. Kad onako trbuh ode skroz na jednu stranu pa popusti, jeli to kontrakcija?
ej..to su ti neka kolica iz baby centra ,nije neka marka..Chipolino NINA.. 3u1...sa popustom 15% 4000 kn..meni je presudila velicina..posto sam ja metar i pol visoka😀😀 a ona nisu glomazna..i vidim se iza njih😂
Dea hvala na opisu, tako nesto slicno se meni trbuh stisne, zgrci ali bas mi beba ode skroz desno npr.i tako stoji a lijeva strana ravna, izgleda strasno, nadam se da to ne boli bebu. Uzela magnezij i lezim. Laku noc 🌛
To su pripreme maternice za trudove. Njima ti to bude kao ugodna masaza, nista vise. Ne trebas se bojati zbog toga. Ako ti magnezij pomogne uzimaj ga i dalje. Ja vise ne smijem jer sam pred porod, ali da, zna biti u svakakvim oblicima trbuh..
Obicne tetra pelena imas i u konzumu od Lole, bude ih 8 ili 10 u paketu, oko 100 kn su. Ako bas trazis sa uzorkom, pogledaj stranicu Ethereal na fejsu, oni imaju, cijenu ne znam
Dobre tetrice imaju i u DM-u a vjerujem da ih ima i u drugim baby ducanima..
Za zeljezo pijem smoothie od svjeze cikle, mrkve i limuna a za popravak zemljanog okusa dodam jabuku i naravno vodu da bude tekuce. Zbog cikle ima okus po zemlji ali djeluje..
Aymee
Kolica su vam prekrasna drage mame
Ima li koja od vas popis stvari za rodilište? da li se pripremate polako?
Evo imam popis za torba za rodiliste, neki dan poctla pripremat:
-pribor za osobnu higijenu, ulosci chicco i vir 80, jastucici za grudnjak, grudnjak za dojenje, japanke za pod tus, spavacica, jednokratne gacice 2 paketa, mobitel i punjac, keksi, voda, zdravstvena i osobna iskaznica, trudnicka knjizica, uputnica za bolnicko lijecenje, svi nalazi, papirnate maramice, wc papir, vlazne maramice, rucnik, plasticne vrecice za prljavu robu, papuce.
Za bebu pelene, vlazne maramice i krema za guzu
Sortiraj odgovore
Najstariji