Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    25. Studeni 2017. 18:25

ELENA, vjerujem da ce sve biti ok i da je neka panika da bi te zadrzali ili eventualno upozorili na nesto..

PELENE - mislim da cu ostati na jednokratnima. Prekalkulirala sam, proguglala sve, zvala sve frendice s djecom do 8 godina.. 😄

Meni kod zadnjih nalaza nadjene neke bakterije u urinu i poviseni leukociti pa moram dodatne pretrage raditi.. Vjerujem da ce biti ok.. Malo su mi snizeni eritrociti, hemoglobin i onaj treci ali zeljezo je ok pa doktorica nece traziti "dohranu" pripravcima.. 

Aymee

neo
    25. Studeni 2017. 18:30

Curke da vam se javim...i mi smo danas bili u sopingu u west gate-u
    Kupili kolica 3u1, krevetic, madrac i dosta robice...
    Sada mi jos ostaje samo kupit kadu i to je to...
    Mogu ici rodit 😅😅😅

url=https://lilypie.com]

Marijana07
    25. Studeni 2017. 18:33

Neo...spremne! Sad nam samo ostaje cekati😀

• Aymee
    25. Studeni 2017. 18:35

P.S. Malo sam skicnula u grupu jesenskih beba/mama i vidim da im Pampersice nikako ne leze.. Jako hvale DM babylove.. 

Aymee

Marijana07
    25. Studeni 2017. 18:43

Aymee

P.S. Malo sam skicnula u grupu jesenskih beba/mama i vidim da im Pampersice nikako ne leze.. Jako hvale DM babylove..

Ma treba probati sve pa vidjeti koje najbolje odgovaraju..ja sam sad kupila pampers pa cu isprobavati dalje...

neo
    25. Studeni 2017. 19:14

Marijana07

Neo…spremne! Sad nam samo ostaje cekati😀

Da da...i uzivat u blagdanima
    I ja sam uzela pampersice za prvu ruku pa cu vidit kasnije koje ce odgovarat

url=https://lilypie.com]

Elena288
    25. Studeni 2017. 19:27

Aymee hvala ! 😊 meni su isto leukociti cijelu trudnocu nesto malo poviseni , al uradi urinokulturu i ne trebas brinuti ako je ona uredna 😊 
    Koliki ti je hemoglobin... meni je bio 100 , beba sebi uzima bas mnogo i u mj dana mi je zeljezo bas dosta palo... i eto vec 3 mj pijem zeljezo. Hemoglobin se gleda jer zeljezo su zalihe , prvo pada hemoglobin pa onda zeljezo za njim. Ja sam se sa 100 hemogl bas losije osjecala , mantalo mi se , slabost , nemoc... cim sam pocela piti puno bolje mi je bilo ... negdje u 6 mj trudnoce sam krenula... al zato mi se pogorsale mucnine 😂

Elena288
    25. Studeni 2017. 19:37

Meni kuma kaze od Pampersa SAMO Premium ostale nista . I kod nas dosta koriste Violetine kazu da su dobre ... pa cemo vidjet , iskustvo je sve ☺️

dea32
    25. Studeni 2017. 19:58

Aymee, ako ti dr nece dati neku nadoknadu zeljeza obavezno si pojacaj prehranu sa namirnicama bogatim zeljezom, cikla, zeleno povrce, crveno meso, iznutrice ako volis i sl.. Bez obzira na to sto je zeljezo dobro, nizak hemoglobin nije bas ok jer nosi sa sobom simptome poput vrtoglavica, slabosti, manjak apetita, nedostatak zraka i nizak tlak.
    Sto se tice pelena, ja sam sa curom u pocetku krenula sa zelenim pampersom koji je znao tu i tamo promociti. Zatim pampers premium u kojem je svaku noc bila mokra sa 2 mj starosti, taman prestala kakati po noci i onda mokra.. Zatim smo koristili Konzumove bebe (danasnji lumpi) koje proizvodi Violeta u Bosni i pokazale su se odlicne. Dm-ove mi nakon 2 piskenja pocinju smrditi i cine mi se plasticne. Probali smo i Puffies i jako su dobre, bas su papirnate, ne plasticne i drze dosta.. Baby best iz plodina su isto ok

25. Studeni 2017. 20:01

Elena288

Aymee hvala ! 😊 meni su isto leukociti cijelu trudnocu nesto malo poviseni , al uradi urinokulturu i ne trebas brinuti ako je ona uredna 😊
    Koliki ti je hemoglobin… meni je bio 100 , beba sebi uzima bas mnogo i u mj dana mi je zeljezo bas dosta palo… i eto vec 3 mj pijem zeljezo. Hemoglobin se gleda jer zeljezo su zalihe , prvo pada hemoglobin pa onda zeljezo za njim. Ja sam se sa 100 hemogl bas losije osjecala , mantalo mi se , slabost , nemoc… cim sam pocela piti puno bolje mi je bilo … negdje u 6 mj trudnoce sam krenula… al zato mi se pogorsale mucnine 😂

Meni je isto palo..probala san sa zeljezom al me bolia zeludac.. preporucujem svima koji imaju problem sa zeljezom med Medljikovac, ja se osjecan super zbog njega 😍
    I controloc 20 mg  mi je pomoga za zeludac tako da neman vise ni zgaravicu  🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.