Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixii
    26. Studeni 2017. 13:40

Kako sam u pripremama zadnjih dana nocas sam sanjala da sam rodila, nekako se brzo priblizava termi. U jednu ruku jedva cekam, a s druge strane me panika od poroda 😂

dea32
    26. Studeni 2017. 14:31

Pixii

Kako sam u pripremama zadnjih dana nocas sam sanjala da sam rodila, nekako se brzo priblizava termi. U jednu ruku jedva cekam, a s druge strane me panika od poroda 😂

Meni termin za 8 dana.. 😱😱

neo
    26. Studeni 2017. 15:15

Vi barem znate kaj vas ceka...mislim da je nama prvorotkama jos veca panika

url=https://lilypie.com]

• Dijana221
    26. Studeni 2017. 15:28

Pixii, hvala! 😃
    Neo, ja mislim da je nama bolje jer ne znamo sto nas ceka 😅

• Frau_Mund6
    26. Studeni 2017. 15:28

Mama Troje hvala na informaciji 😄 razmislit cu jos o tim pelenama... nisam bas sigurna koliko ce mi se dati sve to raditi 😉
    Cure super su vam kolica!! Drago mi je da ste nasli modele koji vam odgovaraju 😄 
    Danas sam bila u c&a i gledam te vrece za spavanje...sta ste vi uzele? Koje dimenzije? Cula sam da glava ne smije proci kroz otvor, zbog sigurnosti da se beba ne spusti. Pa zar nam treba broj vreca kao i garderobe? Pa svaki mhesec mijenjam kako beba raste??

url=https://lilypie.com]

Mela
    26. Studeni 2017. 15:43

Drage moje kolica su vam odlična :-) 
    @Dea baš se približilooo  

Mela
    26. Studeni 2017. 15:45

dea32

Orangina

@Marijana bas mi se svida boja kolica! Koji je to model?
    @Neo i vi ste kupili super kolica, dali je to 3u1?
    I ako nije tajna cure, koliko su vas kostala kolica?

Vi spremne imate sve a ja tek sa robicom pocela 😅 Nakon onog jutarnjeg ljencarenja ipak sam otisla u kupnju, body, pidame, vrece za spavanje, cipelice i tako te sitne stvari. Ne mogu vjerovati da mi je problem pronaci tetra pelene po ducanima…kolica gledamo samo po oglasnicima rabljeno…
    Noge su natekle od hodanja a trbuh mi se pomalo grci. Kad onako trbuh ode skroz na jednu stranu pa popusti, jeli to kontrakcija?

Meni se u kontrakciji trbuh stvrdne, osjetim pritisak u cijelom trbuhu i imam osjecaj kao da ide prema sisama u tom trenu. A sad hoce otic na stranu ili ne ovisi o polozaju bebe u tom trenu kad krene..

I kod mene je isto, trbuh stvrdne i baš osjećaj kao da ide prema cicama u tom trenu. Baš bude tvrd i kao da se sav ukoči, na trenutke izgleda i strašno 

Mela
    26. Studeni 2017. 15:49

Dalmatinkaa

Elena288

Aymee hvala ! 😊 meni su isto leukociti cijelu trudnocu nesto malo poviseni , al uradi urinokulturu i ne trebas brinuti ako je ona uredna 😊
    Koliki ti je hemoglobin… meni je bio 100 , beba sebi uzima bas mnogo i u mj dana mi je zeljezo bas dosta palo… i eto vec 3 mj pijem zeljezo. Hemoglobin se gleda jer zeljezo su zalihe , prvo pada hemoglobin pa onda zeljezo za njim. Ja sam se sa 100 hemogl bas losije osjecala , mantalo mi se , slabost , nemoc… cim sam pocela piti puno bolje mi je bilo … negdje u 6 mj trudnoce sam krenula… al zato mi se pogorsale mucnine 😂

Meni je isto palo..probala san sa zeljezom al me bolia zeludac.. preporucujem svima koji imaju problem sa zeljezom med Medljikovac, ja se osjecan super zbog njega 😍
    I controloc 20 mg mi je pomoga za zeludac tako da neman vise ni zgaravicu 🤗

Hvala na preporuci, mislim da ću pittati dok za taj controloc 20 mg i da ga probam. Opet navečer je problem sa žgaravicom. Zeleni orbit opet pomaže 

Mela
    26. Studeni 2017. 15:52

Dijana221

Pixii, hvala! 😃
    Neo, ja mislim da je nama bolje jer ne znamo sto nas ceka 😅

Hahahaha, slažem se

Pixii
    26. Studeni 2017. 16:15

Hehe rade bi da ne znam sto me ceka na porodu i da ne bude kao prvi put, kombinacija drip bez epiduralne i icega za bolove 

Vrecu sam uzela u c&a broj 60, nadam se da ce bit ok do proljeca pa onda budem uzela tanju. Zna ih bit povoljnih u lidlu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.