Jutro cure, kako ste spavale? Ovdje kisa pa sam jos u pidami (kao to je izgovor 😜) i vucem se po kuci a trebam ici u shopping!
💩 pelene 💩
Kada pricate o Pampers pelenama, dali mislite na ove na slici, velicina br.1?
@Elena nemoj se brinuti, znam da je lako reci ali skreni misli na druge stvari...sta ces bebici obuci pri izlasku, znate li kako svezati u auto sjedalicu, imas li za sebe spavacicu, uloske itd. Eto te neke slatke stvari 😉😘
Kupila jucer bas te zelene pampers new baby dry velicina 1. Takav mali paket za u rodiliste pa ce dalje mm kupovati po potrebi. Bijele Sensitiv su mi bile super dok ih nisu "poboljsali" sad imaju neku glupu mrezicu koja se zaljepi bebi za guzu i ostavlja otisak, koma...i nisu vise mekane kao zelene.
Dalmatinka, jesi ti uzimala Jane?
Jesan 😊
Sta si uzela? 3u1 ili matrix? moj model se vise ne proizvodi u boji koju mi zelimo i mogu dobit jos samo u kombinaciji s matrixom. Nisam sigurna koliko je to prakticno...
Ti si vjerojatno uzela gacice koje se navuku na pelene. Ali ne i platnenu pelenu koja se koristi umjesto jednokratnih.
url=https://lilypie.com]
Dea hvala na slici 😊 puno vise objasnjava od mog posta 😁
Aymee 😊 meni su bas fora bile kad sam ih vidjela.. nekako su mekane i njezne 😄 odavno se pitam kak je toj djeci u plastici godinama... nekako mi je to koma.. a i vidim da se mahom nedaju obuci kad im skines pelenu.
Nisam jos sigurna da cemo odabrat platnene ali bas intenzivno razmisljam. Gledala sam komentare na forumu gdje mame vele da im nije zahtjevno, stave pod hladnu vodu da se ispere govance i u masinu na pranje kad se skupi 10ak, pere se na 60 sa djecjom robom. Nis posebno... nesto je jeftinije iako mi nije to primarno, vec zdravlje bebe, da se ne pari u plastici..
Elena, koliko znam puno cura je imalo visak vode i sve je ok ispalo 😊 cuvaj se, uz tebe smo!!! A dobro ti Orangina veli, zabavi se onim sta ti je ostalo 😉 prije ce vrijeme proci, a na ono sto ne mozemo utjecati, treba tako i gledati. Beba je zdrava, a i ti! To je najbitnije. Pod kontrolim si 😘
Meni su se najbolje pokazale na drukere (one male gumbiće), da nisu AiO (all in one, sve u jedan) već da su razdvojene pamučna pelena od zaštitne gaće (isto na gumbiće) jer su mi AiO prekrute i beba kao da nema dovoljno fleksibilnosti u njima. Ako idu takve onda uopće ne treba birati uzorke (koje su redovito malo skuplje od pelena bez ikakvog uzorka) već mogu obične bijele. Bolje su mi one koje su malo deblje od onih kojima se dodatni uložak umeće. Da idem kupovati birala bih Rodine, ali one više ne proizvode.
Osobno nemam iskustva sa platnenim pelenama, ali sam dosta o njima citala u prvoj trudnoci, ali mi je presudilo to pranje i susenje, odnosno nedostatak prostora za to..
Za jednokratne, ne planiram kupovati br 1, uzet cu odmah br 2, to je od 3-6kg.
Elena, meni su u prvoj trudnoci prvo pricali da je beba veca za 2 tj. Da bi mi u 37tt rekli da je beba u skladu sa tjednima i da imam obilno plodne vode. Od 33tt mi je tada bio secer na granici, nista narocito nisu rekli za tu plodnu vodu. Do poroda nisu uopce vise nista rekli za to iako su stalno to pisali na nalaz. Malena je rodena sa 3670g, zdrava i bez ikakvih problema..
Jedino sto je, nakon sto su mi probili vodenjak, voda non stop curila i nikako da sve ode..
Platnene imas i po velicinama, iako ne znam tocno kako su brojevi ili je ono 0-3mj, pa 3-6mj i sl.. Znam da ih ima i u univerzalnoj velicini odnosno za manje se moze 'skratiti' drukerima koji vec postoje na njima, pa se po potrebi produzuju..
Dalmatinka, jesi ti uzimala Jane?
Jesan 😊
Sta si uzela? 3u1 ili matrix? moj model se vise ne proizvodi u boji koju mi zelimo i mogu dobit jos samo u kombinaciji s matrixom. Nisam sigurna koliko je to prakticno…
Ti si vjerojatno uzela gacice koje se navuku na pelene. Ali ne i platnenu pelenu koja se koristi umjesto jednokratnih.
Jane rider 3u1 iman par slika u mobu ako oces stavit cu ih.
Uzela san pelene za siroki povoj
A cek onda ja nisan dobro razumila. Ove o kojima vi pricate su umjesto jednokratnih? Sry, nesporazum xD
Ima i platnenih za siroko povijanje puno je prakticnije nego motat bebu po starinski u svedsku i 2 tetre. Nasla sam ove Bali s drukerima na minigreeny pa kome zatreba evo link http://minigreeny.com/pelene/platnene-pelene/bali-svedska-pelena-punjena-5055.html
Sortiraj odgovore
Najstariji