Od iduceg tjedna opet bejbi stvari u lidlu, super slatka kolekcija. Bit ce i mekanih pidzama i onesieja za odrasle ako jos netko pati na to
Pogledala sam na netu, to je kod mene bilo prije cca.2 tjedna pa smo kupili par stvari, jako mekano 😊 Bila je samo ta robica, hlace, majce, body i stramplice, vi u Hr Lidlu cete imati puno vise toga!
Super su stvari koji su uzela Orangina, tako mekano izgledaju na slici
Zadovoljna sam kvalitetom, nisam jos oprala ali se nadam da ce biti jednako dobro nakon pranja. Kad bude opet baby stvari kod nas u Lidlu moram kupiti jos nesto 😁
Zadovoljna sam kvalitetom, nisam jos oprala ali se nadam da ce biti jednako dobro nakon pranja. Kad bude opet baby stvari kod nas u Lidlu moram kupiti jos nesto 😁
To je i najbitnije kada se opere da kvalitet ostane isti.
Rekla bih da je. Mislim lako se stavi u masinu i opere. Ne znam doduse koliko ih prljaju, dal prosjecnoj bebi izdrzi jedan bodi cijeli dan il ga pobljuca/promoci pelena? Iskusne mame? 😄
Ja ih imam bas puno puno al ove sta sam nasljedila cu drzat 'za rezervu'. Ovih novih, ljepsih imam isto 5,6 takvih pidzamica u br 56. Sad sama sebi zvucim ko neki snob jer cu mu oblacit sam novo stvarno nisam, al kad su mi ljepse ove koje sam sama odabrala
Mela, bit ce ti dosta za pocetak 5 kom.
Little one, u pocetku kakaju po malo, tak da ne prode. Tek oko mj dana krenu kakati obilnije i tada zna proci preko pelene. Cesce bljuckaju poslije hranjenja, iako ako imas spremnu tetricu nece ni doci do bodija..
Ja od bljuckanja nisam prala odmah nego od kenje. Ono bljucne se malo, pobrišem i furaj dalje. Ali kad ukenja mora ići dolje. Mi koristimo platnene u kombinaciji s plastičnim tako da mašina ionako vrti svaki drugi dan i pet bodija i gegica je dovoljno.
Ja od bljuckanja nisam prala odmah nego od kenje. Ono bljucne se malo, pobrišem i furaj dalje. Ali kad ukenja mora ići dolje. Mi koristimo platnene u kombinaciji s plastičnim tako da mašina ionako vrti svaki drugi dan i pet bodija i gegica je dovoljno.
Kako po zimi sa susenjem platnenih pelena? Imas susilicu ili? Ja sam jedno vrijeme razmisljala o platnenim, ali mi to pranje i susenje izaziva nocnu moru. Nemam prostora za susilicu, susiti vani je nemoguca misija a za unutra se bojim prevelike vlage..
Joj meni treba 3 dana da se posusi roba 😳 Mame koje su koristile platnene pelene, jeste ih koristile od pocetka i do kad? Gdje nabaviti?
Sortiraj odgovore
Najstariji