Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    23. Studeni 2017. 14:07

Orangina

LittleOne

Od iduceg tjedna opet bejbi stvari u lidlu, super slatka kolekcija. Bit ce i mekanih pidzama i onesieja za odrasle ako jos netko pati na to

Pogledala sam na netu, to je kod mene bilo prije cca.2 tjedna pa smo kupili par stvari, jako mekano 😊 Bila je samo ta robica, hlace, majce, body i stramplice, vi u Hr Lidlu cete imati puno vise toga!

Super su stvari koji su uzela Orangina, tako mekano izgledaju na slici 

Orangina
    23. Studeni 2017. 14:15

Zadovoljna sam kvalitetom, nisam jos oprala ali se nadam da ce biti jednako dobro nakon pranja. Kad bude opet baby stvari kod nas u Lidlu moram kupiti jos nesto 😁 

Mela
    23. Studeni 2017. 14:46

Orangina

Zadovoljna sam kvalitetom, nisam jos oprala ali se nadam da ce biti jednako dobro nakon pranja. Kad bude opet baby stvari kod nas u Lidlu moram kupiti jos nesto 😁

To je i najbitnije kada se opere da kvalitet ostane isti. 

Mela
    23. Studeni 2017. 15:18
    Je li dovoljno jedno 5 kom za početak?
    Je li dovoljno jedno 5 kom za početak?

LittleOne
    23. Studeni 2017. 15:35

Rekla bih da je. Mislim lako se stavi u masinu i opere. Ne znam doduse koliko ih prljaju, dal prosjecnoj bebi izdrzi jedan bodi cijeli dan il ga pobljuca/promoci pelena? Iskusne mame? 😄
    Ja ih imam bas puno puno al ove sta sam nasljedila cu drzat 'za rezervu'. Ovih novih, ljepsih imam isto 5,6 takvih pidzamica u br 56. Sad sama sebi zvucim ko neki snob jer cu mu oblacit sam novo  stvarno nisam, al kad su mi ljepse ove koje sam sama odabrala

dea32
    23. Studeni 2017. 15:57

Mela, bit ce ti dosta za pocetak 5 kom.
    Little one, u pocetku kakaju po malo, tak da ne prode. Tek oko mj dana krenu kakati obilnije i tada zna proci preko pelene. Cesce bljuckaju poslije hranjenja, iako ako imas spremnu tetricu nece ni doci do bodija..

MamaTroje
    23. Studeni 2017. 19:55

Ja od bljuckanja nisam prala odmah nego od kenje. Ono bljucne se malo, pobrišem i furaj dalje. Ali kad ukenja mora ići dolje. Mi koristimo platnene u kombinaciji s plastičnim tako da mašina ionako vrti svaki drugi dan i pet bodija i gegica je dovoljno.

dea32
    23. Studeni 2017. 22:21

MamaTroje

Ja od bljuckanja nisam prala odmah nego od kenje. Ono bljucne se malo, pobrišem i furaj dalje. Ali kad ukenja mora ići dolje. Mi koristimo platnene u kombinaciji s plastičnim tako da mašina ionako vrti svaki drugi dan i pet bodija i gegica je dovoljno.

Kako po zimi sa susenjem platnenih pelena? Imas susilicu ili? Ja sam jedno vrijeme razmisljala o platnenim, ali mi to pranje i susenje izaziva nocnu moru. Nemam prostora za susilicu, susiti vani je nemoguca misija a za unutra se bojim prevelike vlage..

Mela
    23. Studeni 2017. 22:53

Super, tako sam i planirala uzet. Hvala iskusne mame 

Orangina
    23. Studeni 2017. 23:58

Joj meni treba 3 dana da se posusi roba 😳 Mame koje su koristile platnene pelene, jeste ih koristile od pocetka i do kad? Gdje nabaviti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.