Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Studeni 2017. 12:25

Mela

Dazi

Samo da vam javim da mi je urinokultura sterilna, takoder mi je neg antiglobulinski test 😁 cekam joj streptokok. 🤞
    Kako ste vi? Jeste dobro?
    Dea jesi nam spremna? Hehhehe

Odlično . Mi još uvijek nismo radili urinokulturu, a streptokok očekujem poslije 35 tt.
    Mi smo danas umorne i samo bih spavale.. Jedva čekam doma da se bacim na krevet

Jojjj bas i jest dan za spavanje. Hehe
    Ja ne znam sta je meni, ja bi samo kinder pingui jela. Jucer kupila dva pakovanja od 4 i sve sam pojela. Ssmo on mi se trazi. Hahha

Mela
    23. Studeni 2017. 12:39

Samo za spavanja, heheh

I nas je uhvatila groznica za Bounty, inače bilo što od kokosa bi mogla pojesti. Jela sam i na početku i sada, i baš mi nešto odgovara. Sreća pa dođu po dvije čokolade u pakiranju, pa me tješi kao pojela sam jednu  
    Iako se nađe tu i Kinder Bueno

Orangina
    23. Studeni 2017. 12:54

LittleOne

Od iduceg tjedna opet bejbi stvari u lidlu, super slatka kolekcija. Bit ce i mekanih pidzama i onesieja za odrasle ako jos netko pati na to

Lidl robica
    Lidl robica

23. Studeni 2017. 13:36

Mela

Samo za spavanja, heheh

I nas je uhvatila groznica za Bounty, inače bilo što od kokosa bi mogla pojesti. Jela sam i na početku i sada, i baš mi nešto odgovara. Sreća pa dođu po dvije čokolade u pakiranju, pa me tješi kao pojela sam jednu

Mela draga kinder bueno je uvijek prisutan,slazem se hahahhahahaha
    Jucer sam pojela i pola onog velikog pakovanja cokoladnih bombona, uzas. Mislim, meni jako cesto pada secer i jako mi je nizak, pa se tjesim da mi se zato toliko slatko jede hahahhahah 😅😅

23. Studeni 2017. 13:37

Ja sam u kauflandu uzela neki dan i prezadovoljna sam. 100% pamuk sve. Premekano, super je stvarno. 
    Lidl nemamo ovdje,iako sto vidim na reklamama mi se jako svidja

Orangina
    23. Studeni 2017. 13:57

Dazi

Samo da vam javim da mi je urinokultura sterilna, takoder mi je neg antiglobulinski test 😁 cekam joj streptokok. 🤞

Odlicno 😊 A dali te jos dole jako boli kad piskis? 
    Neznam koliko tekucine pijes, trebala bi dosta, i ici na wc cim osjetis, ne trpiti

23. Studeni 2017. 14:02

Orangina

Dazi

Odlicno 😊 A dali te jos dole jako boli kad piskis?
    Neznam koliko tekucine pijes, trebala bi dosta, i ici na wc cim osjetis, ne trpiti

Orangina hvala na savjetima ☺️
    Pijem svaki dan oko 4litre vode, i piskim stalno stvarno. A ovisi kako kad, nekada osjetim pritisak,nekada ne. Iskreno,taj dan kad sam pisala ovdje sam osjecala skoro svaki put pritisak. 
    I nekada mi se ne piski i onda odjednom moram trcati piskiti, tako da se nadam da to misic mali odredjuje i kad cu ici piskiti svojim udaranjem u moj mjehur hehhe 😅

Orangina
    23. Studeni 2017. 14:02

Kinder Pingui, Bounty, Kinder Bueno....jaoooo zene sta to spominjete 😂😂 U pocetku mi se stalno jelo slano a sad pri kraju ma daj mi slatko bilo sta i pojest cu 😳 Kad me tako ulovi zelja onda pojedem neko voce ali i nakon voca neki slatkis, grozna sam 😅

@Dazi posto je bila robica u Kauflandu ako se sjecas? Jesu li imali body benkice? 

Mela
    23. Studeni 2017. 14:04

Dazi

Mela

Samo za spavanja, heheh

Mela draga kinder bueno je uvijek prisutan,slazem se hahahhahahaha
    Jucer sam pojela i pola onog velikog pakovanja cokoladnih bombona, uzas. Mislim, meni jako cesto pada secer i jako mi je nizak, pa se tjesim da mi se zato toliko slatko jede hahahhahah 😅😅

Možda se sjećaš kada sam govorila na početku da mi je mučno od slatkog, zato se sve sada nadoknađuje, hahahah 
    Ali kada krenem jesti, ne znam se zaustaviti  

Orangina
    23. Studeni 2017. 14:05

Dazi

Orangina hvala na savjetima ☺️
    Pijem svaki dan oko 4litre vode, i piskim stalno stvarno. A ovisi kako kad, nekada osjetim pritisak,nekada ne. Iskreno,taj dan kad sam pisala ovdje sam osjecala skoro svaki put pritisak.
    I nekada mi se ne piski i onda odjednom moram trcati piskiti, tako da se nadam da to misic mali odredjuje i kad cu ici piskiti svojim udaranjem u moj mjehur hehhe 😅

Ajde super, onda ti samo spava na mjehuru bubica mala, valjda te nece do kraja tako zezati 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.