Samo da vam javim da mi je urinokultura sterilna, takoder mi je neg antiglobulinski test 😁 cekam joj streptokok. 🤞
Kako ste vi? Jeste dobro?
Dea jesi nam spremna? Hehhehe
Odlično. Mi još uvijek nismo radili urinokulturu, a streptokok očekujem poslije 35 tt.
Mi smo danas umorne i samo bih spavale.. Jedva čekam doma da se bacim na krevet
Jojjj bas i jest dan za spavanje. Hehe
Ja ne znam sta je meni, ja bi samo kinder pingui jela. Jucer kupila dva pakovanja od 4 i sve sam pojela. Ssmo on mi se trazi. Hahha
Samo za spavanja, heheh
I nas je uhvatila groznica za Bounty, inače bilo što od kokosa bi mogla pojesti. Jela sam i na početku i sada, i baš mi nešto odgovara. Sreća pa dođu po dvije čokolade u pakiranju, pa me tješi kao pojela sam jednu
Iako se nađe tu i Kinder Bueno
Od iduceg tjedna opet bejbi stvari u lidlu, super slatka kolekcija. Bit ce i mekanih pidzama i onesieja za odrasle ako jos netko pati na to
Samo za spavanja, heheh
I nas je uhvatila groznica za Bounty, inače bilo što od kokosa bi mogla pojesti. Jela sam i na početku i sada, i baš mi nešto odgovara. Sreća pa dođu po dvije čokolade u pakiranju, pa me tješi kao pojela sam jednu
Mela draga kinder bueno je uvijek prisutan,slazem se hahahhahahaha
Jucer sam pojela i pola onog velikog pakovanja cokoladnih bombona, uzas. Mislim, meni jako cesto pada secer i jako mi je nizak, pa se tjesim da mi se zato toliko slatko jede hahahhahah 😅😅
Ja sam u kauflandu uzela neki dan i prezadovoljna sam. 100% pamuk sve. Premekano, super je stvarno.
Lidl nemamo ovdje,iako sto vidim na reklamama mi se jako svidja
Samo da vam javim da mi je urinokultura sterilna, takoder mi je neg antiglobulinski test 😁 cekam joj streptokok. 🤞
Odlicno 😊 A dali te jos dole jako boli kad piskis?
Neznam koliko tekucine pijes, trebala bi dosta, i ici na wc cim osjetis, ne trpiti
Odlicno 😊 A dali te jos dole jako boli kad piskis?
Neznam koliko tekucine pijes, trebala bi dosta, i ici na wc cim osjetis, ne trpiti
Orangina hvala na savjetima ☺️
Pijem svaki dan oko 4litre vode, i piskim stalno stvarno. A ovisi kako kad, nekada osjetim pritisak,nekada ne. Iskreno,taj dan kad sam pisala ovdje sam osjecala skoro svaki put pritisak.
I nekada mi se ne piski i onda odjednom moram trcati piskiti, tako da se nadam da to misic mali odredjuje i kad cu ici piskiti svojim udaranjem u moj mjehur hehhe 😅
Kinder Pingui, Bounty, Kinder Bueno....jaoooo zene sta to spominjete 😂😂 U pocetku mi se stalno jelo slano a sad pri kraju ma daj mi slatko bilo sta i pojest cu 😳 Kad me tako ulovi zelja onda pojedem neko voce ali i nakon voca neki slatkis, grozna sam 😅
@Dazi posto je bila robica u Kauflandu ako se sjecas? Jesu li imali body benkice?
Samo za spavanja, heheh
Mela draga kinder bueno je uvijek prisutan,slazem se hahahhahahaha
Jucer sam pojela i pola onog velikog pakovanja cokoladnih bombona, uzas. Mislim, meni jako cesto pada secer i jako mi je nizak, pa se tjesim da mi se zato toliko slatko jede hahahhahah 😅😅
Možda se sjećaš kada sam govorila na početku da mi je mučno od slatkog, zato se sve sada nadoknađuje, hahahah
Ali kada krenem jesti, ne znam se zaustaviti
Orangina hvala na savjetima ☺️
Pijem svaki dan oko 4litre vode, i piskim stalno stvarno. A ovisi kako kad, nekada osjetim pritisak,nekada ne. Iskreno,taj dan kad sam pisala ovdje sam osjecala skoro svaki put pritisak.
I nekada mi se ne piski i onda odjednom moram trcati piskiti, tako da se nadam da to misic mali odredjuje i kad cu ici piskiti svojim udaranjem u moj mjehur hehhe 😅
Ajde super, onda ti samo spava na mjehuru bubica mala, valjda te nece do kraja tako zezati 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji