Od iduceg tjedna opet bejbi stvari u lidlu, super slatka kolekcija. Bit ce i mekanih pidzama i onesieja za odrasle ako jos netko pati na to
Od iduceg tjedna opet bejbi stvari u lidlu, super slatka kolekcija. Bit ce i mekanih pidzama i onesieja za odrasle ako jos netko pati na to
Oooo, pa to je super budemo pogledali, ako do tada M ne poludi sa nama.
Samo da vam javim da mi je urinokultura sterilna, takoder mi je neg antiglobulinski test 😁 cekam joj streptokok. 🤞
Kako ste vi? Jeste dobro?
Dea jesi nam spremna? Hehhehe
Samo da vam javim da mi je urinokultura sterilna, takoder mi je neg antiglobulinski test 😁 cekam joj streptokok. 🤞
Supeeer. Jesi radila bas bris na streptokok? Meni je rekla da cemo to radit na iducem pregledu a tad cu bit 36tt, valjda nije kasno, ne znam kad se inace radi
Super. Znaci da je bol ipak od polozaja bebe..
Ja sam spremna totalno.. Trenutno sam u pecenju keksica za moje gurmane, znam da nece docekati Bozic ali sad kad jos imam vremena da to obavim..
Meni je bris na streptokok uzeo u 35tt, za 5 dana je gotov nalaz. U prvoj trudnoci su mi uzeli u trudnickoj amb tek u 37tt, tak da nije frka..
Supeeer. Jesi radila bas bris na streptokok? Meni je rekla da cemo to radit na iducem pregledu a tad cu bit 36tt, valjda nije kasno, ne znam kad se inace radi
Da, bris na streptokok,iako je rekla da cemo napraviti bris na aerobne bakterije, zbog streptokoka,tako da☺️
Mislim da nije kasno, jer znam da se inace radi od 35.tjedna, pa je mene i iznenadilo sto mi je vec napravila, ali u potpunosti vjerujem svojoj doktorici.
Ja sam spremna totalno.. Trenutno sam u pecenju keksica za moje gurmane, znam da nece docekati Bozic ali sad kad jos imam vremena da to obavim..
Meni je bris na streptokok uzeo u 35tt, za 5 dana je gotov nalaz. U prvoj trudnoci su mi uzeli u trudnickoj amb tek u 37tt, tak da nije frka..
Izgleda da je samo do bebice hehhe ☺️
Jojjjj ja jedva cekam period svog rodjendana jer volim peci kolace i kekse i ukrasavati ih, ali ove godine izgleda nista od toga ili cu morati ranije hahahah
Odlično . Mi još uvijek nismo radili urinokulturu, a streptokok očekujem poslije 35 tt.
Mi smo danas umorne i samo bih spavale .. Jedva čekam doma da se bacim na krevet
Divnoooo, svaka čast na tome. Na sve misliš
Sortiraj odgovore
Najstariji