Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixii
    23. Studeni 2017. 07:57

Dea hvala na linku za nosiljke, odlicni savjeti i puno dobrih info :)

LittleOne
    23. Studeni 2017. 08:11

Od iduceg tjedna opet bejbi stvari u lidlu, super slatka kolekcija. Bit ce i mekanih pidzama i onesieja za odrasle ako jos netko pati na to 

Mela
    23. Studeni 2017. 09:08

LittleOne

Od iduceg tjedna opet bejbi stvari u lidlu, super slatka kolekcija. Bit ce i mekanih pidzama i onesieja za odrasle ako jos netko pati na to

Oooo, pa to je super budemo pogledali, ako do tada M ne poludi sa nama. 

23. Studeni 2017. 10:22

Samo da vam javim da mi je urinokultura sterilna, takoder mi je neg antiglobulinski test 😁 cekam joj streptokok. 🤞
    Kako ste vi? Jeste dobro? 
    Dea jesi nam spremna? Hehhehe

LittleOne
    23. Studeni 2017. 10:50

Dazi

Samo da vam javim da mi je urinokultura sterilna, takoder mi je neg antiglobulinski test 😁 cekam joj streptokok. 🤞

Supeeer. Jesi radila bas bris na streptokok? Meni je rekla da cemo to radit na iducem pregledu a tad cu bit 36tt, valjda nije kasno, ne znam kad se inace radi 

dea32
    23. Studeni 2017. 11:06

Dazi

Super. Znaci da je bol ipak od polozaja bebe..
    Ja sam spremna totalno.. Trenutno sam u pecenju keksica za moje gurmane, znam da nece docekati Bozic ali sad kad jos imam vremena da to obavim..
    Meni je bris na streptokok uzeo u 35tt, za 5 dana je gotov nalaz. U prvoj trudnoci su mi uzeli u trudnickoj amb tek u 37tt, tak da nije frka..

23. Studeni 2017. 11:09

LittleOne

Dazi

Supeeer. Jesi radila bas bris na streptokok? Meni je rekla da cemo to radit na iducem pregledu a tad cu bit 36tt, valjda nije kasno, ne znam kad se inace radi

Da, bris na streptokok,iako je rekla da cemo napraviti bris na aerobne bakterije, zbog streptokoka,tako da☺️
    Mislim da nije kasno, jer znam da se inace radi od 35.tjedna, pa je mene i iznenadilo sto mi je vec napravila, ali u potpunosti vjerujem svojoj doktorici. 

23. Studeni 2017. 11:11

dea32

Dazi

Ja sam spremna totalno.. Trenutno sam u pecenju keksica za moje gurmane, znam da nece docekati Bozic ali sad kad jos imam vremena da to obavim..
    Meni je bris na streptokok uzeo u 35tt, za 5 dana je gotov nalaz. U prvoj trudnoci su mi uzeli u trudnickoj amb tek u 37tt, tak da nije frka..

Izgleda da je samo do bebice hehhe ☺️
    Jojjjj ja jedva cekam period svog rodjendana jer volim peci kolace i kekse i ukrasavati ih, ali ove godine izgleda nista od toga ili cu morati ranije hahahah

Mela
    23. Studeni 2017. 12:15

Dazi

Odlično . Mi još uvijek nismo radili urinokulturu, a streptokok očekujem poslije 35 tt.
    Mi smo danas umorne i samo bih spavale .. Jedva čekam doma da se bacim na krevet 

Mela
    23. Studeni 2017. 12:22

dea32

Divnoooo, svaka čast na tome. Na sve misliš 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.