Super izgledate cure...samo trbuh imate...ja imam osjecaj da sam sva nabujala 😅 a i celulita na bedrima kolko hoces 😕
url=https://lilypie.com]
Ovo za ulozivost ne brini...meni je tako od 22. tt i poslije se nije mjenjalo
LittleOne super za pregled! Ne brini to za ulozivost vrska prsta, mislim da je normalno.
I ja hrcem u trudnoci ali ne cesto za sad. Moj ima cepice za usi pored kreveta za svaki slucaj 🙉
Mela jos uvijek spavamo zajedno, nadam se da cemo nastaviti tako osim ako se bas jako jako ne prosirim 😂 A bolje da ti njega udaras nego on tebe, haha mora da se prepao!
Teddy sretno na pregledu! Bude i nalaz valjda dobar 😊 Jel seka uzbudena zbog male bebe?
Mislim da jeste,stalno govori kako ce joj mama seku roditi,pa ce se one igrati i tako. Budemo vidili,ipak ce izmedju njih biti skoro 4 godine razlike,inace je vrlo samostalna i sve joj mogu objasniti,ali ipak je bila centar svijeta 4 godine. Ja joj stalno pricam kad se seka rodi,meni ce velika curica pomoci donjeti pelene,dudu i tako.
Hej cure, evo mene s pregleda. Sve oke, bebo raste,okrenut glavicom prema dolje, tezak 1800 :) jedino sto sam na nalazu vidjela da pise uloziva za vrsak prsta, to mi do sada nije pisalo. Dok nije nista komentirala pa je valjda to oke za ove tjedne.. 31tt. Iskustva?
Mislim da bi ti rekla da je nesto ekstra opasno. U svakom slucaju izbjegavaj dizanje stvari i cucanje.. Ja sam u prosloj trudnoci bila uloziva za 1 prst od 34tt, pa sam tako ostala do induciranja u 40+5tt.
Mi smo jos u jednom krevetu, nemamo namjeru razdvajati se (krevet je 160x200), a i inace smo navikli nekako svaki na svoj kraj leci i tako spavati. Jedino ako ce beba kad se rodi puno plakati ja cu otic u boravak da on i starija curka mogu u miru spavati..
TeddyBear i Mela, vi jos radite?
Sad od pocetka tjedna sam na GO,do 30.11,pa se ne mislim vise vracati,jer planiram uzeti malo bolovanje,i onda otvoriti porodiljno.
Ova trudnoca mi je posve drugacija nego sa prvom,nju sam skoro cijelu mirovala a jedan dobar dio i prelazala na lijevom boku,stalno nesto,a na kraju sam rodila sa 39+2,mada sam prije te imala i missed ab u 10tt,a sada ova trudnoca posve druga prica,povracala sam do 16tj ali sam se stalno dobro osjecala,i Bogu hvala za sada nisam morala mirovati,tako da sam nekako bez grca i stresa cijelo vrijeme,dobro se i osjecam i mogla sam ici na posao i svakodnevno obavljati sve sto sam trebala. Daj Boze da mi i do kraja bude sve uredu.
Hej cure, evo mene s pregleda. Sve oke, bebo raste,okrenut glavicom prema dolje, tezak 1800 :) jedino sto sam na nalazu vidjela da pise uloziva za vrsak prsta, to mi do sada nije pisalo. Dok nije nista komentirala pa je valjda to oke za ove tjedne.. 31tt. Iskustva?
Mislim da bi ti rekla da je nesto ekstra opasno. U svakom slucaju izbjegavaj dizanje stvari i cucanje.. Ja sam u prosloj trudnoci bila uloziva za 1 prst od 34tt, pa sam tako ostala do induciranja u 40+5tt.
Mi smo jos u jednom krevetu, nemamo namjeru razdvajati se (krevet je 160x200), a i inace smo navikli nekako svaki na svoj kraj leci i tako spavati. Jedino ako ce beba kad se rodi puno plakati ja cu otic u boravak da on i starija curka mogu u miru spavati..
TeddyBear i Mela, vi jos radite?
Da, još uvijek. Ako sve bude uredu i budem se dobro osjećala planirala sam raditi do blagdana.
Super da mozete i da se dobro osjecate.
Moj posao je specifican, ne mogu se zamislit kak letim po odjelu sa trbuhom do zuba, ali da radim u nekoj mirnoj ambulanti radila bi do kraja.. Ovako sam otisla na go sa 9tt, iskoristila sav za ovu god i otvorila bolovanje sredinom 6 mj do prije 3 tj kad sam otvorila porodiljni.. Zato mi je cudno kad vidim vas da jos radite, meni je vec dosta bit doma.. a jos slijedi god dana.
Super da mozete i da se dobro osjecate.
Moj posao je specifican, ne mogu se zamislit kak letim po odjelu sa trbuhom do zuba, ali da radim u nekoj mirnoj ambulanti radila bi do kraja.. Ovako sam otisla na go sa 9tt, iskoristila sav za ovu god i otvorila bolovanje sredinom 6 mj do prije 3 tj kad sam otvorila porodiljni.. Zato mi je cudno kad vidim vas da jos radite, meni je vec dosta bit doma..a jos slijedi god dana.
Kod mene je kancelarijski posao i jedino što me zdjelica počinje malo boljeti od sjedenja. Mada ustanem i po 10 min šećem. Sigurno da i ja ne bi mogla izdržati da sam na radnom mjestu kao i ti.
Ali zamislim se nakon 5 godina konstantnog rada, sada dolazi godina dana da sam doma
Baš me veseli
Hvala svima, necu onda puno brinut. Budem malo usporila al ne mogu mirovat puno, jos imam traume od prvog tromjesecja koje sam prelezala
Ja sam zavrsila na bolovanju radi hematoma dosta rano i onda mi se vise nije isplatilo vracat. Sad sam vec navikla bit doma, ima boljih i losijih dana
Ne stignem niti procitat koliko pisete 😉
Little super da je sve dobro 😄 meni je pregled iduci tkedan, bas se veselim uvzu.
Mi smo skupa u krevetu iako se dragi buni na moje hrkanje, dijagnosticirali su mi astmu pocetkom godine i od tada hrcem 😁. Imamo krevet 180 ali spavamo na mojoj polovici, jer on ne moze bez mene pa se borim nocu na samom rubu kreveta sa jastukom medu nogama i njegovim rukama preko trbuha... jastuk sam uvela prije 3 dana ali se moram svaki put probudit da se okrenem na drugi bok... malo me to muci 😑 nisam ziher da mi to treba.
Bolovanje sam otvorila odmah na pocetku, mi cekamo mpo bebu pa nam je gin dala jos kod samog postupka 😉 ne zalim se niti malo 😄 meni je, nakon 18 god rada, sada doma predivno 😊 bas uzivam!!! Jos vise kaj sam trudna 😉 vrijeme prolazi kao ludo.
Sortiraj odgovore
Najstariji