Orangina, bas mi te je zao, ne mogu vjerovat da te drzi cijelu trudnocu... 😐
Marijana, sretno na kontroli, nek im se vaga pokvari 😁
Meni je kod spavanja postalo normalno da jednu noc probdijem pa negdje oko 8 zaspim, pa se budim do 10, onda ne spavam do navecer iza 12 pa me slomi do jutra 😉 inace mi popodnevno spavanje bas i nije drago jer nocu lutam, eto prakticiram mucenje same sebe do kasno i uglavnom spavam do jutra 😁
url=https://lilypie.com]
Sestricna mi je dala izdajalicu, rucnu. I sad bi ju ja nekako ocistila, sta je najbolje, da ju prokuham? Zna netko mozda?
E i vidla sam da ce etheral imat svoj stand na sajmu tako da ako ste mislili kupovat pricekajte
Jedva cekam sljedeci vikend jos da kolica kupimo...i onda imamo sve.. Odlucila sam se koja zelim napokon..ali mi je stricek u trgovini rekao ako se mogu strpit i pricekati do sajma tamo ce biti 20% popusta na gotovinu... pa sad za 1000 kn jeftinije isplati se pricekati..
Jedva cekam sljedeci vikend jos da kolica kupimo…i onda imamo sve.. Odlucila sam se koja zelim napokon..ali mi je stricek u trgovini rekao ako se mogu strpit i pricekati do sajma tamo ce biti 20% popusta na gotovinu… pa sad za 1000 kn jeftinije isplati se pricekati..
Koja? :D
Jutro!
Spavam jako lose, budim se cesto a nekad uspijem zaspati ali tesko. Danas sam ispovracala dusu oko 7 kad sam popila tabletu zeljeza, prvo sve po podu, kad sam cistila opet me uhvatilo i trk na wc, tamo sam dobrih 15min imala direktan vodopad…i evo jos me mucnina drzi a gladna sam 😳
Tak da jos jednom svaka cast vama koje jos uvijek povracate u trudnoci, tesko je to izdrzati, uzasan osjecaj.
jutroooo
Mogu zamisliti kako ti je, zaista je iscrpljujuće i slomi čovjeka. Meni je preksinoć krenuo nagon na povraćanje i osjetila sam kiselinu, ali nisam uspjela povratiti.
Probaj neke krekere suhe ili nešto baš suho da ti se malo smiri želudac. Definitivno kapa do poda curkama koje muku muče cijelu trudnoću.
Jedva cekam sljedeci vikend jos da kolica kupimo…i onda imamo sve.. Odlucila sam se koja zelim napokon..ali mi je stricek u trgovini rekao ako se mogu strpit i pricekati do sajma tamo ce biti 20% popusta na gotovinu… pa sad za 1000 kn jeftinije isplati se pricekati..
I mene zanima koja? Mi smo još uvijek neodlučni.
Jutro …ne znam kako je vama sa spavanjem ali ja vec 3 noci ne spavam…zaspem oko cca 3..4..sata..ali ne da me nesto muci da mi smeta ili se ne mogu namjestiti…jednostavno mi se ne spava..ujutro u 7 vec setam psa po kvartu😀,,kao da sam na nekim drogama😌
Danas u 2 na kontrolu bas me zanima koliko je napredovao bebac..
…i strah me vage…😣 opet cu dobit po nosu zbog tih kila😀
Sretno danas na pregledu, a za kile se ne sekiram više.. Sve se to vrati na svoje mjesto
Meni je to spavanje koma. Ne mogu zaspati isto do dugo u noc, onda jedva zaspim pa moram na wc. Opet jedva zaspim pa me malena probudi kasljem (ima laringitis), pa nju mazi da zaspi.. I taman kad bi opet mogla zaspati moram na wc.. A u 7 je vec budenje i 'mama ajmo preko'..
Koja? :D
Odlucila sam se za Tutek Torero
Sortiraj odgovore
Najstariji