Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleOne
    17. Studeni 2017. 13:50

Super su :)
    E cure ak ste mislile da je prerano pocet prat stvari, nije. Ja sam pocela ovaj tj i to su masine i masine vesa. Al dobro, ja posebno perem bijelo, sareno pa deke, pa jaknice, pa rucnici.. . I onda kak operem tak opeglam i to sve traje jer mi je tesko dugo stajat. Lakse mi je hodat

• Dijana221
    17. Studeni 2017. 14:27

Hvala mami koja je neki dan spomenula akciju na jastuke za dojenje minigreeny, evo nama je stigao danas i zadovoljna sam, strašno je udoban  
    Vidim da pišete kako imate problema sa spavanjem, tako da nisam jedina, mene najviše muče grčevi, pijem magnezij šumeće tablete, ne znam bi li nešto bilo od veće koristi?? 

Mela
    17. Studeni 2017. 15:22

LittleOne

Super su :)
    E cure ak ste mislile da je prerano pocet prat stvari, nije. Ja sam pocela ovaj tj i to su masine i masine vesa. Al dobro, ja posebno perem bijelo, sareno pa deke, pa jaknice, pa rucnici.. . I onda kak operem tak opeglam i to sve traje jer mi je tesko dugo stajat. Lakse mi je hodat

Nemoj me plašiti da neću stići sve 

17. Studeni 2017. 15:32

Dijana221

Hvala mami koja je neki dan spomenula akciju na jastuke za dojenje minigreeny, evo nama je stigao danas i zadovoljna sam, strašno je udoban
    Vidim da pišete kako imate problema sa spavanjem, tako da nisam jedina, mene najviše muče grčevi, pijem magnezij šumeće tablete, ne znam bi li nešto bilo od veće koristi??

Super Dijana,drago mi jw da je nekome koristila info hehehe
    Znaci, kazes da je dobar. Onda mislim da cu i ja ga naruciti. Heheh
    Drage koje ste isle na preglede, super da je sve u redu. Svima nam se sve vise blizi vrijeme upoznavanja s nasim malim srecicama. 
    Slabo pisem ova dva,tri dana jer nisam bas najbolje. Isla sam neki dan vaditi nalaze i po uputnice za porod i ostalo, ali kako sam mjesec dana strogo mirovala, imam paklene upale ledja i svega. Katastrofa. Ne mogu vam objasniti kolika je bol. Ali proci ce,muz redovito masira
    Ljubim vas sve ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

dea32
    17. Studeni 2017. 16:11

Dijana221

Meni se bolje pokazao Mg direkt nego sumece. Probaj uzeti taj, bilo koji proizvodac, ja sam uzimala od dietpharma.
    Dazi samo polako, misici se sad trebaju naviknuti na ponovni rad.. 

• Dijana221
    17. Studeni 2017. 18:09

Evo ga, na slici djeluje dosta maleno, a uživo je stvarno ogroman i jakojako udoban 
    Dazi, samo polako, stigne se sve, bitno da se ti osjećaš dobro 
    Dea probat ću, možda bude bolje, barem se nadam..

• Frau_Mund6
    17. Studeni 2017. 18:29

Dijana, super izgleda 😉 ja se nadam kupit na sajmu 

url=https://lilypie.com]

Marijana07
    17. Studeni 2017. 19:10

Obavili pregled..i opet sam dobila po nosu zbog kila😀ali ovaj put ne da sam se previse udebljala nego sam jos izgubila 700g od zadnji put😀 pa sad ni to ne valja...beba 1925g ,cca 40 cm dugacka...sve ok..

dea32
    17. Studeni 2017. 19:23

Marijana07

Obavili pregled..i opet sam dobila po nosu zbog kila😀ali ovaj put ne da sam se previse udebljala nego sam jos izgubila 700g od zadnji put😀 pa sad ni to ne valja…beba 1925g ,cca 40 cm dugacka…sve ok..

Super za bebu.. I za mamu. A njima nikad nista ne pase.. Il je previse il premalo, tak da se uopce nemoj zabrinjavat. Ja sam u prvoj trudnoci zadnjih mjesec dana izgubila 2 kg, nitko nista nije rekao

• Aymee
    17. Studeni 2017. 20:50

Marijana07

Obavili pregled..i opet sam dobila po nosu zbog kila😀ali ovaj put ne da sam se previse udebljala nego sam jos izgubila 700g od zadnji put😀 pa sad ni to ne valja…beba 1925g ,cca 40 cm dugacka…sve ok..

Joj draga, ne brini se oko kg, dok god bebac raste, napreduje a ti se dobro osjecas, nema razloga za brigu. Ja imam srecu s ginekologicom (a imam cuda rast, stagnaciju kg) i dosad nije nista negativno komentirala.. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.