Ja bi se slikala al ne stanem u ekran mobitela..
Dadada mos mislit 😜😁
Mela malo sam zacepljena, valjda od suhog zraka, i slabo sam spavala sinoc nakon khm khm s dragim 😂
Kako si ti?
Hej cure, evo mene s pregleda. Sve oke, bebo raste,okrenut glavicom prema dolje, tezak 1800 :) jedino sto sam na nalazu vidjela da pise uloziva za vrsak prsta, to mi do sada nije pisalo. Dok nije nista komentirala pa je valjda to oke za ove tjedne.. 31tt. Iskustva?
Ja bi se slikala al ne stanem u ekran mobitela..
Dadada mos mislit 😜😁
Mela malo sam zacepljena, valjda od suhog zraka, i slabo sam spavala sinoc nakon khm khm s dragim 😂
Kako si ti?
Opet smo sinoć imali žgaravicu, pa sam se mučila dok nisam zaspala..Nekad kasnije je popustilo.
Kako Vi s spavanjem, jeste još s suprugom u krevetu ili namjeravati ih uskoro istjerati?
Kaže meni M neku noć sam ga tako jako udarila i odgurnula od sebe da se i on prepao
Hej cure, evo mene s pregleda. Sve oke, bebo raste,okrenut glavicom prema dolje, tezak 1800 :) jedino sto sam na nalazu vidjela da pise uloziva za vrsak prsta, to mi do sada nije pisalo. Dok nije nista komentirala pa je valjda to oke za ove tjedne.. 31tt. Iskustva?
Super vijesti za mamu i bebicu Kod nas na nalazu do sada to nije pisalo, ali kako sama veliš sigurno je sve uredu jer bi nešto naglasila po tom pitanju. Iskusne mame imaju sigurno više informacija
Meni je dragi reko da sam pocela uzasno hrkat i da ce svojevoljno otic jer nemre spavat
Super za pregled. Bas mi je drago da je sve uredu.
Sto se tice ulozivosti,ja mislim da je to sve normalno,a da nije sigurno bi ti doktorica rekla da pripazis.
Kada ti je opet kontrola?
Meni isto danas pregled,poslijepodne. Javim se sa novostima.
Poslije moram otici po nalaze KKS i OGTT,jucer sam radila,nadam se kako ce OGTT biti uredu.
Sada sam malo po kuci cistila pa cu rucak napraviti,fino je ovo i na GO,lagano zavrsavam sta sam trebala vec otprije,curica u vrtic muz na posao. Imam malo vise vremena i za sebe.😀
Meni isto danas pregled,poslijepodne. Javim se sa novostima.
Poslije moram otici po nalaze KKS i OGTT,jucer sam radila,nadam se kako ce OGTT biti uredu.
Sada sam malo po kuci cistila pa cu rucak napraviti,fino je ovo i na GO,lagano zavrsavam sta sam trebala vec otprije,curica u vrtic muz na posao. Imam malo vise vremena i za sebe.😀
Kako je to lijepo čuti, i ja jedva čekam na GO da se posvetim sebi i poslovima koje ne mogu stići. Sada i ovo zimsko računanje vremena, kad se vratim doma mrak i ne da mi se ništa raditi.
Sretno danas na pregledu pa nam se javi
LittleOne super za pregled! Ne brini to za ulozivost vrska prsta, mislim da je normalno.
I ja hrcem u trudnoci ali ne cesto za sad. Moj ima cepice za usi pored kreveta za svaki slucaj 🙉
Mela jos uvijek spavamo zajedno, nadam se da cemo nastaviti tako osim ako se bas jako jako ne prosirim 😂 A bolje da ti njega udaras nego on tebe, haha mora da se prepao!
Teddy sretno na pregledu! Bude i nalaz valjda dobar 😊 Jel seka uzbudena zbog male bebe?
Mislim da bi ti rekla da je nesto ekstra opasno. U svakom slucaju izbjegavaj dizanje stvari i cucanje.. Ja sam u prosloj trudnoci bila uloziva za 1 prst od 34tt, pa sam tako ostala do induciranja u 40+5tt.
Mi smo jos u jednom krevetu, nemamo namjeru razdvajati se (krevet je 160x200), a i inace smo navikli nekako svaki na svoj kraj leci i tako spavati. Jedino ako ce beba kad se rodi puno plakati ja cu otic u boravak da on i starija curka mogu u miru spavati..
TeddyBear i Mela, vi jos radite?
Sortiraj odgovore
Najstariji