Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Studeni 2017. 17:31

Elena288

Dalmatinka hvala ! Uzmi obavezno. Meni je dokt dala Ferro sanol duodenal, kaze da se najlakse podnose 😊 daaa, cekamo slicicu 😁

Jesu to kapsule il? Ovaj heferol mi je danas toliko tesko pa na zeludac da je to koma..jos mi pojacalo zgaravicu :/

dea32
    16. Studeni 2017. 17:33

Dijana221

Evo i nas s pregleda, sve okej, bebač je 1406g, 30+1 smo..

Super da je sve ok.. Samo nek raste 
    Frau, ja sam probala spavati sa jastukom izmedu nogu pa su me kukovi jos vise bolili i odustala sam od toga..

dea32
    16. Studeni 2017. 17:34

Dalmatinkaa

Elena288

Dalmatinka hvala ! Uzmi obavezno. Meni je dokt dala Ferro sanol duodenal, kaze da se najlakse podnose 😊 daaa, cekamo slicicu 😁

Jesu to kapsule il? Ovaj heferol mi je danas toliko tesko pa na zeludac da je to koma..jos mi pojacalo zgaravicu :/

I meni je Heferol bio koma, zato mi je dao sirup koji ni ne osjetim da sam popila..

LittleOne
    16. Studeni 2017. 17:35

Dijana, super za pregled!
    Meni je jastuk medu nogama isto najbolja poza, al i taj jastuk zauzima puno mjesta 

16. Studeni 2017. 17:36

dea32

Dalmatinkaa

Elena288

I meni je Heferol bio koma, zato mi je dao sirup koji ni ne osjetim da sam popila..

Koji? Sry ako si vec rekla pogubljena san totalno xD

Orangina
    16. Studeni 2017. 17:56

Dijana bravo za pregled, bebica raste 😊 

Popodne me uhvatio takav umor, valjda od nespavanja, da sam zaspala na par sati i sad sam ko zombi a na stolu sam bila pripremila sastojke za speci tortu 😂 

dea32
    16. Studeni 2017. 21:19

Dalmatinkaa

dea32

Dalmatinkaa

Elena288

Koji? Sry ako si vec rekla pogubljena san totalno xD

Legofer sirup

Teddy Bear
    16. Studeni 2017. 21:35

Uglavnom nikako da se javim. Bila sam na kontroli,bebica dobro napreduje,cak je i naprednija nego u tjednu kojem sam,navodno ima 1800grama. Medjutim okrenuta je poprecno,nadam se da ce se okrenuti u sljedecim tjednima glavom prema dole.
    Meni nalaz ogtt nije dobar,i to nakon dva sata mi je veca vrijednost,trebala bi biti manja od 8,5 a meni je 9,5. Doktorica mi je rekla da odem na dan u bolnicu i tamo uradim profile,a do tada dijeta klasicno,bez uglhikohidrata,secera i skroba,u biti da pripazim sta jedem. Do sada sam se udebljala 3.5kg,je da me ima od prije viska,jos sad kad pocnem paziti sta jedem ima da i smrsam u trudnoci,kad vec nisam prije nje😆
    Ostali nalazi su vise manje ok,bebica uzima sebi, a mami sipak😏. Tlak je dobar,to mi je isto bitno.
    Samo neka bude uredu do samoga kraja.

Teddy Bear
    16. Studeni 2017. 21:36

Dijana221

Evo i nas s pregleda, sve okej, bebač je 1406g, 30+1 smo..

Super,odlicno😀

dea32
    16. Studeni 2017. 22:44

Teddy Bear

Uglavnom nikako da se javim. Bila sam na kontroli,bebica dobro napreduje,cak je i naprednija nego u tjednu kojem sam,navodno ima 1800grama. Medjutim okrenuta je poprecno,nadam se da ce se okrenuti u sljedecim tjednima glavom prema dole.
    Meni nalaz ogtt nije dobar,i to nakon dva sata mi je veca vrijednost,trebala bi biti manja od 8,5 a meni je 9,5. Doktorica mi je rekla da odem na dan u bolnicu i tamo uradim profile,a do tada dijeta klasicno,bez uglhikohidrata,secera i skroba,u biti da pripazim sta jedem. Do sada sam se udebljala 3.5kg,je da me ima od prije viska,jos sad kad pocnem paziti sta jedem ima da i smrsam u trudnoci,kad vec nisam prije nje😆
    Ostali nalazi su vise manje ok,bebica uzima sebi, a mami sipak😏. Tlak je dobar,to mi je isto bitno.
    Samo neka bude uredu do samoga kraja.

Bit ce to sve ok. Ima vremena da se okrene, neke se bebe tek u 37tt okrenu na glavu..
    Za ogtt, bolje provjeriti, jedino sto ce te boljeti jagodice na prstima od bockanja taj dan..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.